Bugün gazetede okudum, Bodrum'da kedileri zehirlemişler, 20 tanesi ölmüş, zehirlenen bir çoğu da hayvan severler tarafından veterinere yetiştirilmiş. Bunu yapanın kesin akli dengesi yerinde değil. Normal bir insan, bir hayvana karşı nasıl kin güdebilir ki? Canını ya da malını mı tehdit etti,küfür mü etti, ne biliyim eşine, çocuğuna mı sarktı, nefsi müdafaa mıydı, nedir yani bir anlayabilsem. Hiçbir şey yapamamak delirtici oluyor bazen. Umarım o zehri karıştırıp içer de, asıl pislikten kurtuluruz.
Off!
LadyEvil senin kediciklerden naber? Birilerini bulabildin mi? En azından onların emin ellerde olduğunu bilmek güzel olur.
Şuan çok sinirliyim elim ayağım titrio annem köpeğimi gezdirirken bi kadının ufacık bi kediyi çöpe attığını görmüş mahallenin çocukları da almış kediyi şuan onlar bakıo bahçede ben dayanamayıp evine gittim atan kişinin bana durmadan evime giriodu,attım ama çöpe değil çöpün yanına dedi gözleriyle görmüş kaç kişi yalan mı söylüo dedim sen kimsin bana yasal yolla gel madem dedi tamam dedim orda oturan başka bi adam bana hakaretler etmeye başladı burası benim ben attım napçaksın defol git diye bağırdı üzerime yürüdü hayvan hakları derneğini aradık yarın geliceklerini söylediler
Nasıl bi vicdan var bu insanlarda nasıl utanmadan hala hakaretlerle üste çıkmaya çalışıolar!
yazık herhalde böyle güçlü olduklarını düşünüyorlar