Yavru kediyi çöpe atan insan (!)

Kızlar kediyi eve aldım.
Ama benim bitane daha kedim var nasıl bakıcam?
Ayrıca bi köpeğim var.
Kedi çok korktu köpeğimden napıcam bilmiorum.
Bahçede çocuklar bakıo neyseki.
Fotoğraflarını çektim size de göstereyim diye :)

$03062011240.jpg $03062011241.jpg $03062011238.jpg

Şunun tatlılığına bakın.
Nasıl kıyılır buna aklım almıo

ayyy tatlılığa bakk yaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

gözlere bak yerim....buna nasıl kıyılırr hangi vicdan kıyar buna yaa:84:

Kucağımda nasıl titrio nasıl korkutmuşlar hayvanı.
Çok şirin çok güzel maşallah :)

Çok tatlıymış,yazık nasıl kıyılır ufacık cana hayret doğrusu,

Hangi şehirdesin arkadaşım,almak isterdim valla,ben Kırıkkaledeyim...

İzmir'deyim :KK43:
Çok sevinirdim burda olsaydın ama çok uzağız.
İzmir'de olan ve sahiplenmek isteyen olursa gerçekten çok sevinirim

Evet uzak malesef,

Ordan birini bul bari,çok severim ben kedileri,çoktu bi ara bahçemizde bakıyoduk,

Şimdi yenileri olmuş annamlerde,doğurmuşlar,çok minik şeker yavrular var,:KK69:

Burda olsalar ahh nasıl bakarım ben onlara,

İnsana terapi gibi geliyo onlarla ilgilenmek,atmak şöyle dursun,neşe kaynağı bu minikler...
:KK69:

çok şeker bi pisicik yuva bulamadın mı canım hala
o kadar çok yavru kedi var ki
öyle zor ki yuva bulmak
benim yuva bulmaya çalıştığım abartmıyorum
50 küsür yavru var
bi o kadarı yuva buldu ama sonu gelmiyo ki:KK14:

Henüz bulamadım...
Çok şirin bişey çok ürkek kıyamam...
Bahçeli bi evim olsa bulduğum her yavruyu ben büyütücem ama apartmanda oturuorum.
Köpeğimi bile kaç kere şikayet ettiler eve bikaç kedi alsam kimbilir neler yapçaklar.

Henüz bulamadım...
Çok şirin bişey çok ürkek kıyamam...
Bahçeli bi evim olsa bulduğum her yavruyu ben büyütücem ama apartmanda oturuorum.
Köpeğimi bile kaç kere şikayet ettiler eve bikaç kedi alsam kimbilir neler yapçaklar.

Bir tavsiyede bulunabilir miyim acaba?

Hıhı ne gibi canım

Facede Hay-Sevin sayfasına ekleseniz kedinin resimlerini..
Ve oradan bir yuva bulsanız?
İsterseniz size sayfanın linkini özel mesajla atabilirim..
Orada hayvan severler çok..
Eminim ki sahip çıkıcak biri bulunur bu yavruya..

Yine facebookta daha etkili bir sayfa önereyim. "Hayvan Severler" olarak aratın ve beğenin. Sayfanın beğenen sayısı çok fazla ordan yuva bulmanız çok kolay olur.

Gerçekten yazıklar olsun ne insanlar var bende dün benzer birşey yaşadım onu sizinle paylaşıcaktım konunu gördüm.Dün eşimle yürüyüşe çıkmıştık.3 tane 10 yaşlarında çocuk bir erkek iki kız çocuk baktım birinin kucağında bir kedicik var minicik bir hoşuma gitti besliycekler diye kız seviyo fln kucağında top sahası var çocuklar için oraya yürüyorlar beraber neyse.kız yere bıraktı kediyi kedicikte bir anda kaçmaya başladı minicik zaten erkek olan çocuk arkasından koşup kuyruğundan tutup çekti.Ne yapıyorsun sen! diye bağırmamla panik oldu bıraktı kuyruğunu kaçtı kedicik arabanın altına okadar korkmuş ki.Niye kuyruğundan tutuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim bön bön suratıma bakıyor hala aklı kedide 1 saatlik sokak keyfi için oynıycak onunla plastik oyuncak gibi.eşim tamam sakin dedi.çocuğada dedi bidaha o kediyi yakalarsan o şekilde heryerini tırmalar dedi tabi hala sallayan kim.arabanın altına eğildi çıkarmaya çalışıyo vallahi güzel bir sopayı hakediyordu.bak bakalım bir daha yapıyor mu.neyse sonra kedicik bi anda arabanın altından fırlayıp kaçtı karşı sokağa.Kızlar okadar sinirim bozuldu ki hala anlatırken bile sinir oluyorum.biz yürümeye devam ettik bi baktı arka sokakta o kedicik gibi üç kedi daha ve anne kedi yani o kedicikte o annenim yavrusuymuş çünkü onun tıpatıp aynısı bir yavru daha vardı.mutlu mutlu annesiyle oynuyo hepsi annesinin etrafında ve kediler bir evin balkonunda belliki birisi bakıyor onlara.o ufaklıkta bir kedinin annesinin yanından ayrılacağını sanmıyorum bu veletler muhtemelen aldılar onu ordan.ha bide unutmadan bunlar olurken çocuğun babasıda balkondan gülüyor fln tut mut bişiler diyor eğleniyor.bu herşeyi açıklıyor zaten.böyle babadan böyle çocuk başka ne olabilirdi ki?
Ne kadar bencil yetiştiriyoruz çocuklarımızı dünya onların etrafında dönüyor dünyada en önemli şey onlar.başka hiçbir canlının önemi yok.zaten diğer canlılar o istediğini yapsın diye dünyaya gelmişler.iki saatlik bir sokak oyununda minicik bi kediyi annesinden alıp sonra yemek hazır deyince annesi bırakıp orada doğru evine gidicek.e o kedicik nasıl doyurucak karnını?artık ona ne o oynadı bitti!10 yaşında küçükte değildiler bunları idrak edebilir en azından onun peluş birşey olmadığının canının olduğunun farkında.Ne vicdansız çocuklar yetiştiriyoruz.Bu kadar da olmaz yeter artık bu insanların hayvanlara zulmü.çocuk onları yaparken adam gülüyor ya kızsana be adam yok tut mut taktik veriyor ordan hala.o minik kaçtı gözden kayboldu gitti annesini birdaha bulur mu bilmiyorum.Biri şu insanlara o kedilerin kendilerine kepaze olsun diye yaratılmadığını anlatmalı ama anlayacaklarını sanmıyorum ya neyse.uzunca yazdım içimi dökmek istedim çok üzüldüm kızlar nedir bu hayvanların çektiği insanlardan.

Öyle babanın allah cezasını versin insan bile değil o!
Ülke olarak o kadar gerideyiz ki herr konuda.

artik insanlarida cöpten toplar olduk türkiye karanliga gömülmek üzere...
insallah bir hayvansever sahip cikar kedicige..

X