Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun canım be sana!!
bu gıbılere İNSAN diyerek onları zırveye taşımayalım asıl hayvan onlar
ALLAH buqun bu yavrulara yapılanı yarın onun çoçuklarından çıkarmaz mı?? mubarek KANDIL GECESInde hemde
Ya ne diyorum?
O kedi mi hayvan o kadın mı hayvan?
Yalnız olmadığımı göstermek için elimden geleni yapçam beni kovdular hakaret ettiler ama belediyeyi aradım gerekirse her gün arıcam en azından gidip gözlerini korkutmaları için..
Yalnız olmadığımı göstermek için elimden geleni yapçam beni kovdular hakaret ettiler ama belediyeyi aradım gerekirse her gün arıcam en azından gidip gözlerini korkutmaları için..
benım başıma geldı aynı şey el kadar köpek yavruların yagmur altında ıslanmışlar aldım hepsini 6 tane topladım bır evın altına kadın bagırdı sız yemek verıyorsunuz alışıyor sonra sabaha kadar ağlıyorlar diye izah etmeye çalıştım kardeşim açlıktan ağlıyorlar ne olacak artığını versen dedim veremem b*k yesınler dedı benım tepem attı tabı başladık saç başa kavgaya ayırdılar tabı köpekler şuan benım hımayemde :)) kocaman oldular
Ay canım ya insan dayanamıo dimi nasıl bi düşünce yapısıdır bu aklım almıo!
Çöpe attığın yemeği çöpün yanına koycaksın bu kadar basit ya...
Benim de köpeğim ve dışardan bulduğum kedim var :)
Bide kuşum...
İnsana huzur veriolar ben sinirli olduğumda moralim bozuk olduğunda onlarla oynuorum rahatlıorum içlerinde hayvan sevgisi olmayan insanlar kendi içlerinde mutsuz fesat insanlar aynı zamanda.
Sevmeyi bilmiolar ne hayvan ne insan...
Ne gaddarlık ya hu! Hem suçlu hem güçlü. Midemi bulandırıyor böyle tipler. Bence hiç de abartıyor değilsiniz LadyEvil. Yerinizde olsam ben de aynı şeyleri yapardım. Tebrik ediyorum sizi. Bir ceza alacaklarını ya da utanıp, hatalarını anlayacaklarını sanmıyorum ama hiç bir şey olmayacak diye uğraşmamak da olmaz. En azından biraz canları sıkılsın, rahatsız olsunlar. Hayret bir şey cidden!
Geçen kış Ankara'da bir pet shopın önüne iki tane papağan koymuşlar. Ama hava nasıl soğuk anlatamam, papağanlar birbirine sokulmuş, kıpırdayamıyorlar bile. Gidip dükkanın sahibine, bunları niye içeri almıyorsunuz, üşüyorlar dedim. Pişkin pişkin; üşümezler, onlar eksi bilmem kaç derecede yaşıyorlar diye saçmaladı. O cinsin tropikal iklim hayvanı olduklarını söyledim. Hiç bir şey olmaz, zaten kaç dolarlık hayvanlar, bir şey olmasını zaten göz önüne alamayız dediler. Hayvana mal gözüyle bakıyor elbette. Sizi şikayet edeceğim dedim, ettim de. Birkaç gün sonra hayvanlar dışarıda değildi. Ancak bu kış Ankara'dan bir arkadaşım aradı. Aynı şeyi bu sene de yapmışlar. Bir de o kadar işlek bir cadde ki,insanların bunu görüp ses çıkarmaması beni deli ediyor. İstiyorum ki bir kaçını o kafeslere tıkıp, bir kaç saat bekleteyim soğukta. Belki beyin hücreleri çalışmaya başlar.
Çenem düştü ama bu konuda içim o kadar dolu ki anlatamam. Daha çocuk yaşta insanlardan bu konuda nefret etmeye başladım. En büyük örneği de dedem. Tavuklara saldırıyor diye, bahçeye giren kedileri vurup,öldürüyordu. Şaka filan değil. Çöpe atmaktan daha beterini yapan yaratıklar da var yani.
Off şuan içim öfke dolu! İzmir'de yaşıyormuşsunuz. Bu olayın İzmir'de olduğuna inanamıyorum. Orada uzun yıllar yaşadım, İzmir insanının kedi sevgisini başka hiç bir yerde görmedim. Sanırım bir kaç tane numuneye denk gelmişsiniz.