Yavru kediler..çaresiz kaldım

cagla22

İkimizden bir parça..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.457
1.452
Arkadaşlar kımı arkadaslar biliyordur 1 hafta önce minicik bir kedi buldum kapıda gözleri yara bere içerisindeydi ... Dayanamadık hemen eve getırdık zar zor şırıngayla sütünü içirdik ertesi gün veterınere götürdük gözleri için ilaç verdiler ve biberon aldık o şekilde beslıyoruz evde zaten kedımız var bır de o yavrucuk cıktı elimizi kolumuzu meme sanıyor zavallı sürekli emiyor... Ailede sadece bana kaldı kediciğe bakmak annem-babm çalışıyor benim ünv bu yıl bitdi sureklı mıyavlıyor uyku uyumuyorum bünyem resmen düştü... Ve asıl konu kediye sahip çıktık diye muhtemelen kardeşi kedinin onuda bızım kapıya koymuslar bıraz önce mıyavlama sesıne cama cıktım elımden hıc bısey gelmıyor kedi barınagı falan da yok bu memleketde ağla ağla mahvoldum artık...Stres kaldırcak durumum yok nişanlım asker doğuda inanın çok zor şartlarda... Ne yapsam ne etsem bi çare.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kımı arkadaslar biliyordur 1 hafta önce minicik bir kedi buldum kapıda gözleri yara bere içerisindeydi ... Dayanamadık hemen eve getırdık zar zor şırıngayla sütünü içirdik ertesi gün veterınere götürdük gözleri için ilaç verdiler ve biberon aldık o şekilde beslıyoruz evde zaten kedımız var bır de o yavrucuk cıktı elimizi kolumuzu meme sanıyor zavallı sürekli emiyor... Ailede sadece bana kaldı kediciğe bakmak annem-babm çalışıyor benim ünv bu yıl bitdi sureklı mıyavlıyor uyku uyumuyorum bünyem resmen düştü... Ve asıl konu kediye sahip çıktık diye muhtemelen kardeşi kedinin onuda bızım kapıya koymuslar bıraz önce mıyavlama sesıne cama cıktım elımden hıc bısey gelmıyor kedi barınagı falan da yok bu memleketde ağla ağla mahvoldum artık...Stres kaldırcak durumum yok nişanlım asker doğuda inanın çok zor şartlarda... Ne yapsam ne etsem bi çağre.

Hey Allahım seni barınak zannettiler heralde.. Bakamazsın ki o kadar kediyi.. Bir tanıdığın falan varsa ona teklif etsen kedileri seven bir arkadaşın falan ooff yaa çok zor bir durum gerçekten insan dayanamazda miyavlamasına hayır işin ilginç tarafı kim getiriyor kapına ?? canım istersen al içeri o kediyide ve arkadaşlarına falan danış belki almak isteyen olur.. Ne biliyim aklıma başka bir çare gelmedi.. :KK50:

Hey Allahım seni barınak zannettiler heralde.. Bakamazsın ki o kadar kediyi.. Bir tanıdığın falan varsa ona teklif etsen kedileri seven bir arkadaşın falan ooff yaa çok zor bir durum gerçekten insan dayanamazda miyavlamasına hayır işin ilginç tarafı kim getiriyor kapına ?? canım istersen al içeri o kediyide ve arkadaşlarına falan danış belki almak isteyen olur.. Ne biliyim aklıma başka bir çare gelmedi.. :KK50:

canım daha alamam annemde ızın vermez ınan 2 kedıyle başa çıkamıyorum dediğim gb uyku falan uyudugum yok saglıgım dengem bozuldu stres yüklüyüm resmen . İnan benım gb vıcdanı olup ufacık kedıye zahmet vererek bakabılen bı tanıdıgım yok. çok zor durumdayım çok.:KK14:

Hayvan hakları dernekleri, veterinerler, sahiplendirme siteleri kedilerin resimlerini koy canım sitelere kesin biri evlat edinir bakamıyorsan sen yakın olsak destek verirdim.

Sabaha kadar mecbur o kedi miyavlıycak ben burda parçalancam...ama sabah oldgunda ne çağre evede alamam daha elımden bıseyde gelmıyor annesi bulsa keşke ama sanmıyorum bulucagını muhtemelen kedi sayısı artıyor kapıda dıye dusunen bi vicdansız bu tarafa koyup koyup gıdıyor eee bızım hayvan sever oldgumuzuda anlamış biri olsa gerek... ALLAHIM sen yardım . bi çağre.

Hayvan hakları dernekleri, veterinerler, sahiplendirme siteleri kedilerin resimlerini koy canım sitelere kesin biri evlat edinir bakamıyorsan sen yakın olsak destek verirdim.

cnm burası cok ufak bı sehır buraya kk ya falanda yazdım sahiplendırmek adına...ama malesef bu kediciğe netden sahip bulana kadar o kedi o sogukta yaşamaz ... Sürekli artıyor kedi sayısı koyup kaçıyorlar...

arkadaşım, başlıkta yanlışlıkla yazdığını düşünmüştüm ama cevaplarında da defalarda çağre yazmışsın. cahil bi insana da benzemiyosun ama ÇARE diye yazılır.

Ay kuzum sende benim gibi..

Benimde böyle ufaktn bulduğum bi yawru kedim var büyüttüm ve dişiydi haliyle doğurdu şimdi 3+1 oldular.

Kendi evimde değil annanemin evi bahçeli olduğu için orda bakıyorum ama ben kendi evime gelince yaşlı kadın uğraşmak zorunda kalıyor.

Biryere bırakmayada kıyamıyorum sokağada atamam şaşırdım kaldım.

Bi hayvan barınağı veya bakmak isteyecek birileri yokmu çevrende belki onlar bakabilirler ?

arkadaşım, başlıkta yanlışlıkla yazdığını düşünmüştüm ama cevaplarında da defalarda çağre yazmışsın. cahil bi insana da benzemiyosun ama ÇARE diye yazılır.

Ben de yazacaktım ama sen yazmışsın. ÇARE :)

Öncelikle üzüldüm sizin bu hayvan severliğinizi kullanmaya çalıştıkları için ve tebrik ediyorum sokağa bırakmadığınız için. Benimde bir köpeğim ve sokaktan aynen minikken sahiplendiğim bir kedim var terasta bakıyorum ona.
Kediyi götürdüğünüz veterinere söyleseniz? O gelen hayvan sahiplerine iletir belki sahiplenmek isteyen çıkar veya kendisi ilgilenmek istemez mi? Bizim burada veterinerin bir sürü bakımını üstlendiği kedi var.
Birde petarkadaş var oraya üye olup sahiplendirme bölümüne durumunuzu anlatsanız fotoğraflarını koysanız aynı şehirdeki hayvan severler geçici de olsa belki evlerini açabilirler en azından kendisini koruyabilecek duruma gelene kadar..Dışarıdaki kediciği içeri alma imkanınız yoksa evin önlerinde balkon altında falan soğuğa ve yağmura dayanıklı karton gibi malzemeden yuva yapsanız mama veya süt bırakarak bu şekilde idare edebilirsiniz.Yuvasına ufak pet şişeye sıcak su koyup bırakırsanız onun sıcaklığında uyur yavruyken sıcaklık ararlar.
Benimde içim el vermiyor dışarıdaki sokak hayvanlarımıza kayıtsız kalmaya:KK59:

Biraz büyüyene kadar evde bakın, sonra kapınızın önünde beslersiniz. Alın size ÇARE :KK34: O kedicik kapınızın önünde ölürse "Keşke içeriye alsaydım" dersiniz. Keşke dememek için bu çözümü uygulayın :KK49:

ÇARE yerine ÇAĞRE yazmam cahilliğin göstergesi zaten değildir insanız sonucta konu bu değil zaten ....

arkadaş çağre yazdı diye cahil niye olsun :nazar: ben sağlık okumama rağmen defalarca mide yerine miğde yazıyorum sınavlarda bile :82::KK52:

Öncelikle üzüldüm sizin bu hayvan severliğinizi kullanmaya çalıştıkları için ve tebrik ediyorum sokağa bırakmadığınız için. Benimde bir köpeğim ve sokaktan aynen minikken sahiplendiğim bir kedim var terasta bakıyorum ona.
Kediyi götürdüğünüz veterinere söyleseniz? O gelen hayvan sahiplerine iletir belki sahiplenmek isteyen çıkar veya kendisi ilgilenmek istemez mi? Bizim burada veterinerin bir sürü bakımını üstlendiği kedi var.
Birde petarkadaş var oraya üye olup sahiplendirme bölümüne durumunuzu anlatsanız fotoğraflarını koysanız aynı şehirdeki hayvan severler geçici de olsa belki evlerini açabilirler en azından kendisini koruyabilecek duruma gelene kadar..Dışarıdaki kediciği içeri alma imkanınız yoksa evin önlerinde balkon altında falan soğuğa ve yağmura dayanıklı karton gibi malzemeden yuva yapsanız mama veya süt bırakarak bu şekilde idare edebilirsiniz.Yuvasına ufak pet şişeye sıcak su koyup bırakırsanız onun sıcaklığında uyur yavruyken sıcaklık ararlar.
Benimde içim el vermiyor dışarıdaki sokak hayvanlarımıza kayıtsız kalmaya:KK59:

Ay kuzum sende benim gibi..

Benimde böyle ufaktn bulduğum bi yawru kedim var büyüttüm ve dişiydi haliyle doğurdu şimdi 3+1 oldular.

Kendi evimde değil annanemin evi bahçeli olduğu için orda bakıyorum ama ben kendi evime gelince yaşlı kadın uğraşmak zorunda kalıyor.

Biryere bırakmayada kıyamıyorum sokağada atamam şaşırdım kaldım.

Bi hayvan barınağı veya bakmak isteyecek birileri yokmu çevrende belki onlar bakabilirler ?

Kızlar inanın tüm stres üstüme bindi resmen.... Malesef burda hayvan barınagıda yok . İstanbuldan sahiplenmek isteyen birini buldum ama nasıl gönderebiliriz bir fikrimde yok .

Biraz büyüyene kadar evde bakın, sonra kapınızın önünde beslersiniz. Alın size ÇARE :KK34: O kedicik kapınızın önünde ölürse "Keşke içeriye alsaydım" dersiniz. Keşke dememek için bu çözümü uygulayın :KK49:
evde şuan 2 kedi var cnm 3.ye bakabilcek durum yok artık ve çok ufaklar savunmasızlar çok üzülüyorum gerçekten.RABBİM yardım etsin.
arkadaş çağre yazdı diye cahil niye olsun :nazar: ben sağlık okumama rağmen defalarca mide yerine miğde yazıyorum sınavlarda bile :82::KK52:

Evet cnm oluyor arada...

Yardımcı olan arkadaslarım fikirleriniz yorumlarınız için çok teşekkür ederim RABBİM yardımcısı olsun tüm hayvanlarımızın....

Bulunduğun şehir neresi canım senin?
Onu da belirtsen belki yakın tariihlerde oradan İstanbul'a gidecek olan biri varsa arabasıyla sana yardımcı olabilir.
Veya bazı araba firmaları bagajda alabiliyor en son bunu düşünebilirsin henüz minik olduğu için uyur veya veteriner damla verebilir rahat gitmesi için. Hayatını tehlikeye atmaktansa yolculuk etmesi daha iyi seçenek..
Kıyamam ya, yardımcı olabilme imkanım olsa keşke..

Bulunduğun şehir neresi canım senin?
Onu da belirtsen belki yakın tariihlerde oradan İstanbul'a gidecek olan biri varsa arabasıyla sana yardımcı olabilir.
Veya bazı araba firmaları bagajda alabiliyor en son bunu düşünebilirsin henüz minik olduğu için uyur veya veteriner damla verebilir rahat gitmesi için. Hayatını tehlikeye atmaktansa yolculuk etmesi daha iyi seçenek..
Kıyamam ya, yardımcı olabilme imkanım olsa keşke..

TOKAT tatlım diğer konuda belirttim.. İnş bi çare bulunur artık.

Konu içeriği nedeniyle "Evcil hayvanlar" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

X