Çok çaresiz kaldım lütfen benzer durumu yaşayan , bilgisi olanlar ( yavru kedim)

offf çok üzüldüm :KK43:
böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum...
yıllar önce çenesinden ağır darbe almış bir yavru sahiplendirmiştik, sizinkinin aksine o da çenesini tam kapatamıyor, dili hep dışarda, kuru mama yıyemiyor, yaş mama, püre ya da ıslatılıp ezilmiş kuru mamayla besleniyor, sahibi foto paylaşıyor dili hep dışarda, ama sağlığı iyi, 4-5 yaşında olması lazım yanılmıyorsam.
ama sizinki tamamen farklı bir durum, elinizden geleni de yapıyorsunuz, umarım bilgisi olan arkadaşlar yazar.
bir de sosyal medya hesaplarındaki kedi gruplarına danışın isterseniz, veteriner arkadaşlar destek olurlar (kedi manyakları, çok kalabalık ve bolca veteriner üyesi var)
umarım iyileşir yavrucak...
Ben de ilk kez görüyorum. Dilini çıkarabilse en azından püreyi yalayarak yer suyunu içer

Çok iyi anlıyorum hüznünü.
Ama tek çare ötenizi.
Zaten aynı özel kliniğe gidiyorsan devamlı, teklif edecekler.
Ankara kedi hastanesine mail yaz, durumu anlat
Op epikrizini gönder, belki akademik vaka olarak alırlar
Bu teklifi fakültede sunmalarından çok korkuyorum. O kadar çıkmaz bir durum ki. Ömrümce unutamam

Bu teklifi fakültede sunmalarından çok korkuyorum. O kadar çıkmaz bir durum ki. Ömrümce unutamam
Hayır
Çoklu gebelikte olur zaten az gelişmiş, hayatta kalma şansı az olan yavru. Doğal seleksiyon
Buna öyle romantik yaklaşma, onun gelişimini diğer kardeşleri engelledi, sen değil.

Yavru acı çekeceğine, uyusun. Ötenazi acılı, ağrılı değil, ameliyat olmuş zaten anestezi uykusunu biliyorsun, sadece uyumaya devam edecek

Gidiyorum o zaman deli olucam evde. Evde açlıktan ağlayışı offfff
Kedilerden biraz anlarım benimde kedim var .ama bunu ilk defa duyuyorum çok yardım etmek isterdim size ama bişey anlamadım ki . Kediler sevgiyi hisseder .sizin yanınız da daha iyi olur . Et suyuna küçük parçalar halinde ekmek doğrasanız püre şeklinde belki işe yarar .:KK43:

Hayır
Çoklu gebelikte olur zaten az gelişmiş, hayatta kalma şansı az olan yavru. Doğal seleksiyon
Buna öyle romantik yaklaşma, onun gelişimini diğer kardeşleri engelledi, sen değil.

Yavru acı çekeceğine, uyusun. Ötenazi acılı, ağrılı değil, ameliyat olmuş zaten anestezi uykusunu biliyorsun, sadece uyumaya devam edecek
Zehirli iğneyle kalp krizinden ölüyorlar diye biliyorum

Canım ya kıyamam :KK43:
Ben yaşamadım geçmiş olsun demeye geldim. Umarım düzelir biran önce :KK43:
Bu arada biberonla beslemişsin,ne kadar zor olduğunu biliyorum bende 5 yavru alıp yaş mamaya geçene kadar biberonla besledim. İnanılmaz zor ve fedakarlık isteyen birşey. Tebrik ederim seni:KK68:

Birazdan çıkıyorum evden kızlar. Eşim yurtdışında cuma dönecek .evde yalnızım ve ruhum çok daralıyor

Zehirli iğneyle kalp krizinden ölüyorlar diye biliyorum
Saçmalama!!!
O dediğin işkence.
İstersen ötenezi videosu izle, ing yaz YouTube a
Gayet, rahat bir uykuya yatıyorlar.
Acısını unutup, uykuya dalıyor.

Bilinçli olalım, saçma saçma şeylere inanmayıp araştıralım

Cok tebrik ettim sizi ve gipta ettim ..Rabbim bu cabalarinizi sonucsuz cikarmaz ins

Saçmalama!!!
O dediğin işkence.
İstersen ötenezi videosu izle, ing yaz YouTube a
Gayet, rahat bir uykuya yatıyorlar.
Acısını unutup, uykuya dalıyor.

Bilinçli olalım, saçma saçma şeylere inanmayıp araştıralım
Doğrudur bilemiyorum ama insanın gözünün içine bakıyor

Benimde kedim var okuyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam siz çok iyi bi insansıniz umarım iyileşir ve sağlığına kavusur yavrum benim ya minicik ama ne kadar canı yanmis tir bu kadar operasyona kim bilir :KK43:

Benimde kedim var okuyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam siz çok iyi bi insansıniz umarım iyileşir ve sağlığına kavusur yavrum benim ya minicik ama ne kadar canı yanmis tir bu kadar operasyona kim bilir :KK43:
Evet çok yandı damar yolu için bile çok uğraşmışlar kuzumun elleri delik drşikti

Doğrudur bilemiyorum ama insanın gözünün içine bakıyor
Yahu hayvanın suratına bakarken senin affedersin popona mı baksın?

Bazen çare yoktur, durumu kabul etmek gerekir.
Gerçekçi olmakta fayda var.

Belki iyileşir, ama her türlüsüne hazır ol.
Doğal seleksiyon bu!

X