- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Seymasevde
-
Evet 30 kez çok iyi bende lokmalarımı küçük tutup 15-13 kez çiğnicem diye karar verdim.Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum etrafımdakileri gözlemleyince. Her lokmayı 30 kez cigneyecekmisiz. Denedim, 30. Kez ağzımda çevirecek lokma kalmadı hiç birisinde :) ben de eşlik etmek isterim ama yapabilir miyim bilmiyorum
Kesinlikle çok zor. Kaç defalar bıraktım unuttum aklıma bile gelmedi. O yüzden günlük tutayım dedim umarım başarırımBende çok denedim ama alışkanlıklar kolay bırakılmıyor 3 defa yapıyorsam 4ü göremedim:) inşaAllah siz başarılı olursunuz bu konuda
Ben şuan diyet yapıyorum ama yavaş yemeyi davranış haline dönüştürmek gerekiyor. Yani yemek olunca diyet olsun olmasın çok hızlı yiyorum sanki hiç yemek görmemiş gibi :) karnım doymaya başlayınca aklıma geliyor, geliyor dediğim de ayda bir
Yaaa hiç sormaa bide çocuk olunca iice zıvanadan çıkıyor insan. Onlara yetişebilmek için.Ne güzel günlük olmuş :)) ben de asla ve asla yavaş yiyemiyorum. Hele evlendiğimden beri daha da hızlandım çünkü eşim arkasından atli kosturuyormus gibi yer.
İnşallah hadi bakalım. Arada takip edeceğim burayı belki ben de kendimi frenlerim birazYaaa hiç sormaa bide çocuk olunca iice zıvanadan çıkıyor insan. Onlara yetişebilmek için.
Ama günlüğüm sayesinde düzelicek inş
Oh ne güzel faydam olursaİnşallah hadi bakalım. Arada takip edeceğim burayı belki ben de kendimi frenlerim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?