YAVAŞ ARTAN BETA HCG ARTIŞI

MuaLLime Rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
242
81
34
Merhabalar hanımlar; beta değerimi ölçtürdüm. İlk değer 290 çıktı, ikinci değer ise 3 gün sonrasında 509 çıktı. Üçüncü artış ise 5 gün sonrasında 859 çıktı. Normalde 2 gün aralıklarla bu değerlerin 2 kat artması gerekiyor ama bende bu değerler bu şekilde. Yaklaşık 15 gündür de kanama devam ediyor. Dış gebelik mi geçiriyorum ondan çok korkuyorum. Geçirenler hanımlar var ise bilgilendirebilir mi? Bu durum neyin belirtisi?

Doktorunuz ne diyor?

Doktorunuz ne diyor?
İlk gittiğimde rahim kalınlaşması var ama takipte kalalım dedi. Başka birşey göremedi çünkü ilk gittiğimde beta değerim 200lerdeydi. Çarşamba günü tekrar gidicem. Muayene edecek. Muhtemelen dış gebelik değildir ama sağlıksız gebelik gibi görünüyor dedi. Ama ben dış gebelikten korkuyorum

O da bir ihtimal tabi ama doktorunuz 1 hafta beklemeyi nasil goze aldi? Dis gebelikse tehlikeli

Aynı şeyi yaşadım hatta beta 1200 küsürlere de cıktı, acaip kanamam basladı 2 gün , doktor da kimyasal sandı ama dış gebelikmiş, siz beklemeden doktora gidin bence

Aynı şeyi yaşadım hatta beta 1200 küsürlere de cıktı, acaip kanamam basladı 2 gün , doktor da kimyasal sandı ama dış gebelikmiş, siz beklemeden doktora gidin bence
Çok geçmiş olsun. Süreç nasıl ilerledi ? Çarşamba günü gidicez inşaAllah. Sürekli tedirginim. Kanamam 15 gündür devam ediyor benim. Dış gebelikte sürekli bir kanama oluyor mu? Bir de ağrınız oluyor muydu ?

Merhaba aynı durumu aralik ayında yaşadım. İki kese vardı. Çok erken öğrendim ben. İkiz dedi doktorum. Kanamamda vardi ama çok az. Zamanla çoğaldı. 3 aya kadar kese var ama bebek oluşmadı. Mecbur düşük yaptim. Yani benim ki boş gebelik çıktı. Umarım sizin öyle olmaz. Sağlıkla alın kucağınjza

Ağrım oluyordu ancak dayanılmaz değildi ancak kanamam basladıgında afedersiniz 1 ped 15 dk dayanmıyordu, adeta oluk oluk diyebilirim, ben kanama basladıktan 1 gün sonra doktora gittim ertesi gün de ameliyata alındım yani bu 2 gün süresince aşırı kanamam olmustu. 15 gün kanama baya fazla yogunlugu nasıl peki? Ağrının cok olmama sebebi benim dıs gebeliğimin cok erken tespit edilmesi olmuş, yumurtalıklar herhangi bir zarar görmemiş. Siz de bir an önce gidin hatta çarşambayı beklemeden girseniz daha iyi olur.

Benim ağrım pek yok ama kanama durumum regl durumu gibi bazen. Bu aralar biraz azaldı. Çöl halsiz ve sürekli uyuklama halindeyim. Yarın gideceğiz inşaAllah, beta değerim yavaş yükseliyor. Yarın tekrar ölçtürebilirim. Çok teşekkür ediyorum.

Doktora gittiniz mş acaba ne oldu son durumunuz benimde yavaş artıyordu ama son betam düzgün çıktı bende dış gebelikten korktum ama bende kanama yok

Merhaba kizlar benim beta hcg artisim 2 gun aralikli olarak
66
117
304
621
923
1039
İyi giderken son cok az artmis sizce anormal bi durummu

66
117
304
621
923
1039
İyi giderken son cok az artmis sizce anormal bi durummul
66
117
304
621
923
1039
İyi giderken son cok az artmis sizce anormal bi durummu
Merhabalar, doktor ne söyledi acaba ? Durumunuz nasıl ? Beta yavaşlamış sonlara doğru ama şuan arttı mı

Ne yaptınız acaba bende aynı durumdayım beta yavaş ilerliyor kesem de var dış gebelik olabilir dedi Dr
Bende de kese vardı ama çok düzensiz bi keseydi bebek yoktu. Dış gebelik denildi ama çok şükür yalancı kese alınınca beta takibi yapılınca birden beta değerlerim düşünce sorun olmadı. Sizin durumunuz nedir şuan? Dış gebelik ihtimali var ise sıklıkla takip ettirin lütfen. Beta değeri küretaj sonrasında düşüyorsa sıkıntı yoktur

Dış gebelik degildi. Sağlıksız gebelikti geçen hafta kürtaj oldum yarın kontrole gideceğim inşallah beta sıfırlanmıştır. Sizede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…