- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.401
Günaydin kizlar bu haftayi nasil gecirecegiz acaba? Haberler, olaylar cok. Yazmissiniz da zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para mi lazım canımGünaydin kizlar,
döviz bozmak icin daha beklemelimi acaba?
Aslinda acil lazim olan bir para söz konusu degil ama böyle yükselmisken kafa karistiriyor :))Para mi lazım canım
Ben olsam lazım değilse hiç bi şey bozmam
Ne olacağını kims bilemez tabii kiAslinda acil lazim olan bir para söz konusu degil ama böyle yükselmisken kafa karistiriyor :))
Bu sabah coinde tamamen nakite döndüm. Sattıklarımın hepsi yükseldi, şansımı seveyimNe olacağını kims bilemez tabii ki
Bozdurup alttan alayım dersiniz düşmez
Kalsın dersiniz düşer
Hayırlısı :)
Mantıklı aslında bende öyle düşünüyorum ama twitterdan çok etkileniyorum ben. Uyanıkım ya alttan toplayıp kar edeceğim ya sattım hemen elimde avucumda ne varsaGÜnaydın herkeslere,
Yürek yediğim için ne hissede ne coinde nakite geçmedim. Bu nakite geçme işini nedense sevmiyorum yatırım anlayışıma pek uymuyor, yükselişler gibi düşüşler de olacak diyeceğim ama biz ne hikmetse herşeyin düşüş kısmını gördükİki gündür falan ekranı kapattım zaten moralim bozulmasın diye bakmıyorum.
Ben de nakite geçmedim coinde. Toparlasın biraz kendini diye bekliyorum ama üç gün ama üç ayGÜnaydın herkeslere,
Yürek yediğim için ne hissede ne coinde nakite geçmedim. Bu nakite geçme işini nedense sevmiyorum yatırım anlayışıma pek uymuyor, yükselişler gibi düşüşler de olacak diyeceğim ama biz ne hikmetse herşeyin düşüş kısmını gördükİki gündür falan ekranı kapattım zaten moralim bozulmasın diye bakmıyorum.
Her zaman tutmuyor ki ama, keşke sürekli alttan toplayıp tepeden satabilsek ama ben beceremiyorum mesela bunuMantıklı aslında bende öyle düşünüyorum ama twitterdan çok etkileniyorum ben. Uyanıkım ya alttan toplayıp kar edeceğim ya sattım hemen elimde avucumda ne varsa![]()
Ya bak 2 oldu dün onuda alasım geldi almadım waveside öyleBibibella gel bacim ben tek basima boyle bir gecede srmye kufretmeye yetisemiyorum gel yardim et asdfasdfgh
Sorma alacaktım dahada düşerse diye korkudan almadım ah alsaydım şimdi onun karı tüm zararımı karşılayacaktıSRM ağzını kırayım dün güya yüksek geldi 6 kusur bugun 10 olmus![]()
Bu galatayı persembe satmıstım bugün hala çekilmiyor parası cumayı resmi gün mü saydı![]()
Yükseldimi galata?inşallah elinde olanları güldürüraynen canım :)
dıger ıkı hesap satmadın daha demı ama