- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.421
Yükseldimi galata?inşallah elinde olanları güldürür
Aynen canım bi taban gördü sonra yuzde 9.50 civarında takılmaya başladı
Aminnnn inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükseldimi galata?inşallah elinde olanları güldürür
2 yi sattım 1 tane duruyor bari o 2 katı versede hos oynak balina gibiaynen canım :)
dıger ıkı hesap satmadın daha demı ama
2 yi sattım 1 tane duruyor bari o 2 katı versede hos oynak balina gibi
İnş. Bi hesabı bekliyorum bakalimBu hafta iyi gider demişler bakalım ins
Banada garip geldi valla, kan gölü olur diyorduk ama inşallah olmaz.Hisseler niye yeşil ya ben kendimi buna hazırlamamıştım![]()
160 liralık ardyz, 100'er liralık indes ve vesbe, 50'şer liralık ozkgy ve aselsan aldım
Son halka arzlar gibi yamuk yapmazsa en azından karlı bozar daha çok lot alırsın yesam, şu anda pcdeyim o dolar gözlü emojiyi koyamıyorum ama o emojiyle söylüyorum bunlarıBenim de can 2 dan para artar sandım da çok lot vermiş hisse alamayacağım
Bakalım hayırlısı
Son halka arzlar gibi yamuk yapmazsa en azından karlı bozar daha çok lot alırsın yesam, şu anda pcdeyim o dolar gözlü emojiyi koyamıyorum ama o emojiyle söylüyorum bunları
SRM ağzını kırayım dün güya yüksek geldi 6 kusur bugun 10 olmus![]()
Herzaman olmaz tabii ki ama bir kere tuttursaydım bari moral olurduHer zaman tutmuyor ki ama, keşke sürekli alttan toplayıp tepeden satabilsek ama ben beceremiyorum mesela bunu
Tek bildiğim yatırımın altın-dolar olduğu zamanlarda da yapmazdım, coinlere geldim orada da yapmıyorum. Geçen hafta buralarda da patlamaz yea dediğim noktalarda stoplarım patladı (bu piyasa çok şerefsiz), orada da tam anlamıyla alttan toplamış sayılmam mesela. Ortalamayı %10 düşürdüysem zararım %20 dir mesela.
Öyle söylüyorlar ama ben de teknik analiz çok bilmiyorum o yüzden doğruladığım bir bilgi değil :)) hem bistte hem coinlerde orta vadeli alıyorum çizgisine mizgisine bakmadanHerzaman olmaz tabii ki ama bir kere tuttursaydım bari moral olurdu
Coinlerde teknik analiz daha çok işliyor diyorlar doğrumu sizce?
Nasıl oluyor her ay yatırdığın paranın yarısıyla altın alıyormuş gibi bi oluyorsun bu durumda altın düşerse düşüyor çıkarsa çıkıyor mu senin bes durumunUyuyorduk uyandık:)
Benim bes yani oğlumun bes yüzde 50 altına endeksli yüzde 50 de hisseye sanırım.
Bankanın otomatik ayarladığı en en düşük risk o yüzden de kazanç/,getirisi en düşük
Bunu da bi araştır canım istersen
Ytd