Ne olacağını kims bilemez tabii ki

Bozdurup alttan alayım dersiniz düşmez

Kalsın dersiniz düşer

Hayırlısı :)
Bu sabah coinde tamamen nakite döndüm. Sattıklarımın hepsi yükseldi, şansımı seveyim😕
Teknik analiz eğitimine başladım, bu analiz işini sökmeden kimsenin lafıyla hiçbirşey almayacağım artık. 6 aydır uğraşıyorum bırak kazanmayı kendi paramı da eritiyorum :KK53:

GÜnaydın herkeslere,
Yürek yediğim için ne hissede ne coinde nakite geçmedim. Bu nakite geçme işini nedense sevmiyorum yatırım anlayışıma pek uymuyor, yükselişler gibi düşüşler de olacak diyeceğim ama biz ne hikmetse herşeyin düşüş kısmını gördük :D İki gündür falan ekranı kapattım zaten moralim bozulmasın diye bakmıyorum.

GÜnaydın herkeslere,
Yürek yediğim için ne hissede ne coinde nakite geçmedim. Bu nakite geçme işini nedense sevmiyorum yatırım anlayışıma pek uymuyor, yükselişler gibi düşüşler de olacak diyeceğim ama biz ne hikmetse herşeyin düşüş kısmını gördük :KK70: İki gündür falan ekranı kapattım zaten moralim bozulmasın diye bakmıyorum.
Mantıklı aslında bende öyle düşünüyorum ama twitterdan çok etkileniyorum ben. Uyanıkım ya alttan toplayıp kar edeceğim ya sattım hemen elimde avucumda ne varsa :KK70::KK70:

GÜnaydın herkeslere,
Yürek yediğim için ne hissede ne coinde nakite geçmedim. Bu nakite geçme işini nedense sevmiyorum yatırım anlayışıma pek uymuyor, yükselişler gibi düşüşler de olacak diyeceğim ama biz ne hikmetse herşeyin düşüş kısmını gördük :KK70: İki gündür falan ekranı kapattım zaten moralim bozulmasın diye bakmıyorum.
Ben de nakite geçmedim coinde. Toparlasın biraz kendini diye bekliyorum ama üç gün ama üç ay

Mantıklı aslında bende öyle düşünüyorum ama twitterdan çok etkileniyorum ben. Uyanıkım ya alttan toplayıp kar edeceğim ya sattım hemen elimde avucumda ne varsa :KK70::KK70:
Her zaman tutmuyor ki ama, keşke sürekli alttan toplayıp tepeden satabilsek ama ben beceremiyorum mesela bunu 😁

Tek bildiğim yatırımın altın-dolar olduğu zamanlarda da yapmazdım, coinlere geldim orada da yapmıyorum. Geçen hafta buralarda da patlamaz yea dediğim noktalarda stoplarım patladı (bu piyasa çok şerefsiz😂), orada da tam anlamıyla alttan toplamış sayılmam mesela. Ortalamayı %10 düşürdüysem zararım %20 dir mesela.

Back
X