• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozel okul kaliteli ve sıkı egitimi olmadiktan sonra devlet okulundan tek farki sosyal yönü.Ben anasinifindan liseye kadar ozelde okudum.Sonra anadolu lisesini kazandim.Ozel okullarin tüm nimetleri ilkokul,ortaokulda atiliyor.Egitim,spor,sanat vs olarak.Ogretim kismi lisede takviyeyle destenirse ozel cok ta luzum degil benim icin.Ilkokulda 4 saat egitsel kollar dersimiz olurdu.Simdinin secmelisi...2 saat hunharca seramik yapardim atölyede kendimiz firinlardik hatta devasa bir seramik firini vardi okulumuzun.Sonraki iki saat full voleybol antremani yapardim sonrada okul biter okul takim antremanina kalirdim ozel voleybol sahamiz vardi.Bu ilk 2 kademede cocuga ne katiyorsa katiyor ama.Lisede pek etki ettigini dusunmuyorum.liseyi devam eden arkadaslarim hep oyle soylediler.
Mantar gibi tureyen ozel okullar,isi ticarete doken marka okullar var.Kaliteyi ariyorsan meblag arşa çıkıyor.Bir de biz ogretmenlerin klasik bir lafi vardir.Iş cocukta bitiyor.Koy 50 kisilik mantar bir sinifa potansiyeli varsa orda da parlar.Sureci bastan sıkı tutup,sinava hazirlik sureci desteklemek cok onemli lisede.Yoksa lise hayati okul hayatinin en laylay donemi😄
Evet ilk ve ortaokulda güzel bir eğitim çok önemli. O imkanları... Bir çocuğun kalitesini ayıran nokta, o basamak bence de . Ben köy okulunda değil ama istanbulun varoşlarında köy okulundan farksız 50 60 kişilik sınıflarda ilk -ortaokulu okuyup, üniversite sınavında derece yaptım. O testleri çözmek üniversite sınavını kazanabilmek başka bir şey o çocukluk vizyonunu kazanabilmek bambaşka bir şey . O fark kendini hissettiriyor. Mesele üniversitede güzel bir bölümü kazanabilmekten ibaret değil.

Ohoo masallahi var.Yurur gider ozaman.Ortaokul onemli.Lisenin temeli atiliyor.Ilkokul temeli zaten var.Ustune insaat devam ediyor iste.Benim fikrim aynen devam ortaokulda.Ozel okullarda ozellikle orta kademeyi cok sıkı tutuyorlar.Sinav sistemi devam ederse lise icin guzel bir okul da kazanabilir.Sayisal seviyorsa fen lisesi harika bir secenek.Oyle elit,kendini bilen,her anlamda seviyenin bu kadar iyi oldugu bir okul turu cidden gormemistim ta ki yatili belletmenlik yapana kadar..Benim sorumluluguda olan seyleri kizlar bana hatirlatirdi🤣🤣 Sayisal kuvvetliyse ve meslek secimi az cok kafada sekillenmisse ortaokulda işlemeye başla tavsiyem iyi bir fen lisesini.Ben cok isterim benim bıdıklar buyuyunce kalirsa tabi kazanmalarini.
nesibe aydın ı düşünüyorummm .orda okuyan akrabalarım oldu eğitimini çok beğeniyorlardı.ortaokulu orda liseyi de iyi bir anadolu lisesi kazanırsa orda olarak düşündümmm.sanırımm sorunu çözdük az çokkkk teşekkürlerrrr.

Selamlar
Bugün gereksizleri satmak için kurcalarken çeyizimdeki gümüş çay setini gördüm eşime diyorum ki "bu gerçek gumusse bunu kuyumcuya götürüp erittirip granül yaptırabiliriz" 'la casa de papeldeki gibi🤣🤣🤣🤣
Adam senden korkmaya başladım.iyi ki altın disim falan yok uyurken sen onu da sökersin diyor🤣🤣🤣

Günaydin kizlar dün ilk coinimi aldim
E Esila09 Sayesinde 💙

Cok kucuk bir miktar hahaha

100 liralik bir sey alacagim trendyolda gordum merak ettim. 100 liram tabi ki var ama onun asla 100 tl edecegini dusunmuyorum. Emegimle kazandigim parayla onu alamam, coinden kazanirsam alirim 😆😆 ilk hedefim o 💙

Sevgililer gununuz kutlu olsun. 🍒🍒

E Esila09 Sayesinde 💙

100 liralik bir sey alacagim trendyolda gordum merak ettim. 100 liram tabi ki var ama onun asla 100 tl edecegini dusunmuyorum. Emegimle kazandigim parayla onu alamam, coinden kazanirsam alirim 😆😆 ilk hedefim o 💙

Hadi bakalim hayirli olsun :D

E Esila09 Sayesinde 💙

Kimlik paylaşmak istemeyenler coin cazibesine yenik düşüyordu:D

Ahahaha ben de her an düşebilirim hele bir sen fikir sahibi ol :) iyi bir yerse beni de düşür

Valla bi bakiym simdilik olumlu.
Ben cok kucuk bi para yatirdim. Onu da ikiye boldum. Birini gece sattim biraz yukselmis. Digerinden 4 kurus zarardayim hahaha 😆😆

Sattigimla da baska bisiy aldim.

GeyikliGece GeyikliGece ooo bereketli olsun sen de girdin mi coin denizine sonunda :))
nomunomuchua nomunomuchua nomum ben de bir süredir kıyıda ayaklarımı sokuyordum yarın atlayacağım inşallah sığ bi yerden :D binance globale üye oldum, donanımhaberden okuyup okuyup alıp satarım bişeyler, kılavuzu bebeler olanın burnu neye batar bilmem artık :))

GeyikliGece GeyikliGece ooo bereketli olsun sen de girdin mi coin denizine sonunda :))
nomunomuchua nomunomuchua nomum ben de bir süredir kıyıda ayaklarımı sokuyordum yarın atlayacağım inşallah sığ bi yerden :KK70: binance globale üye oldum, donanımhaberden okuyup okuyup alıp satarım bişeyler, kılavuzu bebeler olanın burnu neye batar bilmem artık :))

Ahahah evet.
Dayanamadim ama kac tl ile girdigimi duyarsaniz girmemis de sayabilirsiniz beni 😆😆

Yoo gayet sayarım ben de o miktarlarda gireceğim çünkü :))

Ilk hedefim uygulamayi cozmekti.
Benim bankamdan dogrudan para yollanmiyormus papara falan indirdim. Simdi cozdum. Ilk 1 haftadan beklentim yine de coinleri tanimak, sistemi tanimak falan filan 😆😆😆

Kendi hedefimi gerceklestirdim. Para? Para yok 😆

Back
X