- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.901
Allahım şükürler olsun yarabbim aldığımdan beri yerinde sayan arada geri giden hissem bugün tavana yakın kapattı yeniden içime bir umut doğdu zengin oldum 7 tl kârdayım a dostlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik
Ytd![]()
Ben coktaan yapmistim o yatirimi nabeeerBugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik
Ytd![]()
Uuuu bu halay cekilirAllahım şükürler olsun yarabbim aldığımdan beri yerinde sayan arada geri giden hissem bugün tavana yakın kapattı yeniden içime bir umut doğdu zengin oldum 7 tl kârdayım a dostlar![]()
Ben bugün 29 dan aldım cayi
27 çok iyiymiş yaaaa
Sibirya mi orasi kardes,buzun donumu kac kuruş,biz de edinsek ama yatirim erir gider diye de bir dusundum simdi
Aaahhaaaaa hakket Sibiryaymis yavSibirya mi orasi kardes,buzun donumu kac kuruş,biz de edinsek ama yatirim erir gider diye de bir dusundum simdi![]()
Aaahhaaaaa hakket Sibiryaymis yav
Oralimisin portakal yoksa:))
Tey tey tey neler alsam neler alsam acabaUuuu bu halay cekilir![]()
![]()
Amin amiiiin :)Bugun kagitlarim; biri tavan
Biri %6.44
Biri %0.42
Biri %-2.72
Birini sabah %8.82den sattim %2.54e dusmus düsmüs
Birini sabah %0.4 ten sattim eksiye dusmus.
Allah bereket versin
Getirden 1 kilo Lipton çayı 18 TL'den aldım ben 30 TL'ye 20 TL indirim kampanyasi tanımlamışlardi bana :))29 da iyi
Biz lipton extra demi gecen hafta 38e aldik hatta 1 kg de degil 900 gr imis
Filiz makarna 3.45 gibi
Pinar süt 7.45 gibi genelde. Bunlar asil beni cezbetti.
Getirden 1 kilo Lipton çayı 18 TL'den aldım ben 30 TL'ye 20 TL indirim kampanyasi tanımlamışlardi bana :))
Hatta 3 paket var evde sarı paketli olanından.
Lipton seviyorum ben ya.
Ivan dedenden miras mi kaldi,malum sen ölü yatirim yapmazsinEvet aslen igarkaliyim.
Sonra diyorlar ki neden kendi ulkene gitmeyi dusunmuyorsunnapicam orda
Dedem petersburga gelmis, babam once almanya sonra fransaben iyice sicak denizlere indim.
Evet googledan girilebiliyor internet bankaciliginaKizlar ben kuveytte hesap actirirken googleden kuveytturke girecegim,oraya sifre gelebiliyordu o zaman degil mi?
Sonra cikarim olur biter.
Tel hafizam dolu ve olsa da indirmek istemiyorum.
Mesaj da istemiyorum deyince gelmez degil mi,KKyi kullanmam gibi bir ben bileyim istiyorum:))
Istemek istememek iste butun mesele![]()
Tesekkur ederimEvet googledan girilebiliyor internet bankaciliginaya bizimde hep dolu hafiza .yetmiyor