• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğren bence de kar zarar ortalaması sonunda ayda 15 20 k kalıyor eldeee.işe girsen verecekleri asgari ücrett :rolleyes:

Ya 10k yada raziyim
Once baska seyleri halletmem lazim biraz borclarim var yavas yavas kapatirim
Bu isi ucretli yapsan ztn o kdr maas alamazsin
En guzelini yapiyorsun

Anpa gross kartal bozacim, cok yakin degilse bile toplu alim yapicaksan gidebilirsin.

Metroda kardesim reklamlarini gormus. Aycicek yagi falan da gayet uygundu. Biz almadik, 5 lt 60 olan vardi 5 lt 53 olan vardi.

Tatarlik yok ama kanala bakarim gece oglum uyuyunca 😍😍😍
Yaa açılmı mı? Reklamlarını görüyordum. Yoklayayım bir ara ben de. Sağolasın.

Peki ne kadar sermaye de ayda o kadar ? Ha söylemek istemezsen sorun yok 🥳🥳
Bende 20 bin var biraz uğraşmayla ayda 3 4 getirse çok memnun olurum 😂😂
krediyle birlikte günlük 500 000 civarı para en az.ha bazı ay 30 da kazanırsınn hisseler tavan tavan yapar.krediye faiz ödememek için aynı gün al sat yaparak hisseyi elden çıkarıyoruzzz.20 binle başlaa zatenn büyük para büyük risk demekk.ayda 2000 kalsa gayet iyi bir kar

krediyle birlikte günlük 500 000 civarı para en az.ha bazı ay 30 da kazanırsınn hisseler tavan tavan yapar.krediye faiz ödememek için aynı gün al sat yaparak hisseyi elden çıkarıyoruzzz.20 binle başlaa zatenn büyük para büyük risk demekk.ayda 2000 kalsa gayet iyi bir kar
Çok güzel 🧿🧿benim için o rakamlarla borsaya girmek imkansız çok çok bilgili birikimli olmak lazım . Benim yaptığım küçük miktarla minik kazançlar elde etmek . Büyük paranın derdi de riski de çok olur .

Gunluk 500 000 ne kiz?

Çok güzel 🧿🧿benim için o rakamlarla borsaya girmek imkansız çok çok bilgili birikimli olmak lazım . Benim yaptığım küçük miktarla minik kazançlar elde etmek . Büyük paranın derdi de riski de çok olur .
aynen öyle yapp.sepet yap hatta altın gümüş borsaa.ben altın ve dövizciyim mesela eşim sadece borsayla ilgilenirrr.altından da zarardayımm 11 .ayda yüksekden aldımm bu hafta tekrar alım yapsam mı diye düşünüyorum martta yükselecek deniyorrr çünküü

Gunluk 500 000 ne kiz?
bazen 1 milyona da çıkıyor.kredi alıyorsunnn os.......ı.tac......r gibi kullandığın yerden işteee.aynı gün de krediyi geri vermen lazımm .ayrıntıları tam bilmiyorum mor a sorunn

bazen 1 milyona da çıkıyor.kredi alıyorsunnn os.......ı.tac......r gibi kullandığın yerden işteee.aynı gün de krediyi geri vermen lazımm .ayrıntıları tam bilmiyorum mor a sorunn
Bir gunluk kredi yani😱
Kiz tefecilerin eline dusersiniz dikkatli olun ha:olamaz:

aynen öyle yapp.sepet yap hatta altın gümüş borsaa.ben altın ve dövizciyim mesela eşim sadece borsayla ilgilenirrr.altından da zarardayımm 11 .ayda yüksekden aldımm bu hafta tekrar alım yapsam mı diye düşünüyorum martta yükselecek deniyorrr çünküü
Bende altıncıyım . Altın mutlaka alırım benim 400 den aldığım çeyrekler var . Altın daha güvenli . Dövizde küçük küçük ayda dolar Euro sterlin falan alıyorum . Ne hoş bu ay tüm parayı alışverişe gomdum ama hiç pişman değilim (Mutluluk tavsiyesidir 😂)

Bende altıncıyım . Altın mutlaka alırım benim 400 den aldığım çeyrekler var . Altın daha güvenli . Dövizde küçük küçük ayda dolar Euro sterlin falan alıyorum . Ne hoş bu ay tüm parayı alışverişe gomdum ama hiç pişman değilim (Mutluluk tavsiyesidir 😂)
indirimlere ben de dayanamadımm valla maalesef.kıza seneye giymeye mont bot ayakkabı aldımm.kendime de 2 tulum bir de tişört aldımm yazlıkk.pandemi biterse 3 katına satarlarr valla markalarrr.şimdi ellerinde kaldı yüzde 70 80 indirimdelerrr

Back