- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.941
öğlene kadar büyük kardaydıkk gene al sat yaptık 5000 zararla kapattık günü borsa da .16 000 e kadar gidiyordu valla müdahale etmesekk.zengünlükkk kimmm biz kimmm
Yaa tuh
Yarin ola hayrola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlene kadar büyük kardaydıkk gene al sat yaptık 5000 zararla kapattık günü borsa da .16 000 e kadar gidiyordu valla müdahale etmesekk.zengünlükkk kimmm biz kimmm
evet öyle her zaman kazanç olmaz olmadı da senelerdir oynuyoruz.ama para çalıştırmanın en iyi yöntemi de buuuYaa tuh
Yarin ola hayrola
sabah 5000 kazandıkk bir hisseden hemenn.fazla hırs batırdı bizi galibaaaa 10 000 e yakın zarar ettik diğer hisselerden .ortalama 5000 zarar işteeYa neyden zarardasiniz tüh.... ben de sabah yazdin ya keyiflenmistim.
evet öyle her zaman kazanç olmaz olmadı da senelerdir oynuyoruz.ama para çalıştırmanın en iyi yöntemi de buuu
öğren bence de kar zarar ortalaması sonunda ayda 15 20 k kalıyor eldeee.işe girsen verecekleri asgari ücrettKafayi taktim bende ogrenicem onu
öğren bence de kar zarar ortalaması sonunda ayda 15 20 k kalıyor eldeee.işe girsen verecekleri asgari ücrett
Peki ne kadar sermaye de ayda o kadar ? Ha söylemek istemezsen sorun yoköğren bence de kar zarar ortalaması sonunda ayda 15 20 k kalıyor eldeee.işe girsen verecekleri asgari ücrett
Yaa açılmı mı? Reklamlarını görüyordum. Yoklayayım bir ara ben de. Sağolasın.Anpa gross kartal bozacim, cok yakin degilse bile toplu alim yapicaksan gidebilirsin.
Metroda kardesim reklamlarini gormus. Aycicek yagi falan da gayet uygundu. Biz almadik, 5 lt 60 olan vardi 5 lt 53 olan vardi.
Tatarlik yok ama kanala bakarim gece oglum uyuyunca
krediyle birlikte günlük 500 000 civarı para en az.ha bazı ay 30 da kazanırsınn hisseler tavan tavan yapar.krediye faiz ödememek için aynı gün al sat yaparak hisseyi elden çıkarıyoruzzz.20 binle başlaa zatenn büyük para büyük risk demekk.ayda 2000 kalsa gayet iyi bir karPeki ne kadar sermaye de ayda o kadar ? Ha söylemek istemezsen sorun yok
Bende 20 bin var biraz uğraşmayla ayda 3 4 getirse çok memnun olurum
Çok güzel benim için o rakamlarla borsaya girmek imkansız çok çok bilgili birikimli olmak lazım . Benim yaptığım küçük miktarla minik kazançlar elde etmek . Büyük paranın derdi de riski de çok olur .krediyle birlikte günlük 500 000 civarı para en az.ha bazı ay 30 da kazanırsınn hisseler tavan tavan yapar.krediye faiz ödememek için aynı gün al sat yaparak hisseyi elden çıkarıyoruzzz.20 binle başlaa zatenn büyük para büyük risk demekk.ayda 2000 kalsa gayet iyi bir kar
Gunluk 500 000 ne kiz?krediyle birlikte günlük 500 000 civarı para en az.ha bazı ay 30 da kazanırsınn hisseler tavan tavan yapar.krediye faiz ödememek için aynı gün al sat yaparak hisseyi elden çıkarıyoruzzz.20 binle başlaa zatenn büyük para büyük risk demekk.ayda 2000 kalsa gayet iyi bir kar
aynen öyle yapp.sepet yap hatta altın gümüş borsaa.ben altın ve dövizciyim mesela eşim sadece borsayla ilgilenirrr.altından da zarardayımm 11 .ayda yüksekden aldımm bu hafta tekrar alım yapsam mı diye düşünüyorum martta yükselecek deniyorrr çünküüÇok güzel benim için o rakamlarla borsaya girmek imkansız çok çok bilgili birikimli olmak lazım . Benim yaptığım küçük miktarla minik kazançlar elde etmek . Büyük paranın derdi de riski de çok olur .
bazen 1 milyona da çıkıyor.kredi alıyorsunnn os.......ı.tac......r gibi kullandığın yerden işteee.aynı gün de krediyi geri vermen lazımm .ayrıntıları tam bilmiyorum mor a sorunnGunluk 500 000 ne kiz?
Bir gunluk kredi yanibazen 1 milyona da çıkıyor.kredi alıyorsunnn os.......ı.tac......r gibi kullandığın yerden işteee.aynı gün de krediyi geri vermen lazımm .ayrıntıları tam bilmiyorum mor a sorunn
Bende altıncıyım . Altın mutlaka alırım benim 400 den aldığım çeyrekler var . Altın daha güvenli . Dövizde küçük küçük ayda dolar Euro sterlin falan alıyorum . Ne hoş bu ay tüm parayı alışverişe gomdum ama hiç pişman değilim (Mutluluk tavsiyesidir )aynen öyle yapp.sepet yap hatta altın gümüş borsaa.ben altın ve dövizciyim mesela eşim sadece borsayla ilgilenirrr.altından da zarardayımm 11 .ayda yüksekden aldımm bu hafta tekrar alım yapsam mı diye düşünüyorum martta yükselecek deniyorrr çünküü
ne tefecisi ayoll kullandığınn yatırım şirketi veriyor krediyiiBir gunluk kredi yani
Kiz tefecilerin eline dusersiniz dikkatli olun ha
indirimlere ben de dayanamadımm valla maalesef.kıza seneye giymeye mont bot ayakkabı aldımm.kendime de 2 tulum bir de tişört aldımm yazlıkk.pandemi biterse 3 katına satarlarr valla markalarrr.şimdi ellerinde kaldı yüzde 70 80 indirimdelerrrBende altıncıyım . Altın mutlaka alırım benim 400 den aldığım çeyrekler var . Altın daha güvenli . Dövizde küçük küçük ayda dolar Euro sterlin falan alıyorum . Ne hoş bu ay tüm parayı alışverişe gomdum ama hiç pişman değilim (Mutluluk tavsiyesidir )
Iyi ya,zamane tefecisi olur molur:))ne tefecisi ayoll kullandığınn yatırım şirketi veriyor krediyii
bir tefecilerin eline düşmediğimiz kalmıştı tövbee tövbeeeeIyi ya,zamane tefecisi olur molur:))
Basligimiza baak,tikkatli olcez,yola bakcez,yola bakcez,yola bakceeez:)bir tefecilerin eline düşmediğimiz kalmıştı tövbee tövbeeee