- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.821
Anında satış işte benim arkadaşımYıl olmuş 2021 pro olmayan da ne bileyim yanişahsen pro olmayanlara selam bile vermiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anında satış işte benim arkadaşımYıl olmuş 2021 pro olmayan da ne bileyim yanişahsen pro olmayanlara selam bile vermiyorum
Yıl olmuş 2021 pro olmayan da ne bileyim yanişahsen pro olmayanlara selam bile vermiyorum
Meshur Bir mihail lafı der kiAnında satış işte benim arkadaşım![]()
![]()
Normalde pro olmayan üyeler bende engellidir ama bu mesajını sanırım teknik bir aksaklık sebebiyle okudumAnında satış işte benim arkadaşım![]()
![]()
Ben artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarda kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üye.ayrı topiklerin üyeleriyizEtmaaaa...
Şuan daha çok hırslandim yok mu yeni yarışma hepsine çifter oy benden![]()
Hahahaj sen proluğa dünden hazırmışsınYıl olmuş 2021 pro olmayan da ne bileyim yanişahsen pro olmayanlara selam bile vermiyorum
Bende geliyorum toparlanıp az bekle olur muBen artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarsa kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üüy.ayrı topiklerin üyeleriyizben ve sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz
![]()
Sarilmayla olmuyor proluluk opmemiz lazım acilen toplasın birbirimizi öpecezKime baksam pro üye olmuş topikte olmayan 2 3 kişi kalmış gelin sarılalım![]()
Tuzluğu bırak yuppim o lazım bişey deneyecemBen artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarsa kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üüy.ayrı topiklerin üyeleriyizben ve sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz
![]()
mihailciğim Ankaraya gelirken yuppiyayye ye bana bir de dr yad a konya şekeri almadan gelme sakın haaaa50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki deçok teşekkür ederim bibi çok mutlu ettin beni
![]()
Hahühah bibinin attığı şekilde miSarilmayla olmuyor proluluk opmemiz lazım acilen toplasın birbirimizi öpecez![]()
Gitmeee yuppim ben tek tuzlukçu olarak sıkılırımBen artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarda kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üye.ayrı topiklerin üyeleriyizben,sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz
![]()
Yalnız zorla söyletene kadar anlamamamHahahaj sen proluğa dünden hazırmışsın![]()
sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum
Ay sunu eklemeyi unutmuşum E Esila09bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti
hıh pis fakirmiş kızdırma beni elmaslarımın pırlantalarımın resmini profil resmim yaparımm bakkkArtık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yokhe pis fakirler diyebilirsin bide kırmızı olmayanlara ben diyorum
![]()
Valla ben bekliyorum su şekilde izliyorum sxp yiArtişi ben de izledim, dur durak bilmedi. Ben korkup erken sattım( iç sesim satma dese de) kaybettiğim parayı çıkardim sanırım.
Elmaslar seni pro yapamiyor amahıh pis fakirmiş kızdırma beni elmaslarımın pırlantalarımın resmini profil resmim yaparımm bakkkedit:mune duymasın
Nasıl yaa gitme kal demiyorsunda tuzlukmu diyorsunTuzluğu bırak yuppim o lazım bişey deneyecem![]()
sen öyle san sitenin bütün dolandırıcıları anında peşime düşerler.bundan büyük proElmaslar seni pro yapamiyor ama![]()