• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etmaaaa...
Şuan daha çok hırslandim yok mu yeni yarışma hepsine çifter oy benden :rolleyes:
Ben artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarda kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üye.ayrı topiklerin üyeleriyiz 😪 ben,sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz :KK14:

sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum

Ay sunu eklemeyi unutmuşum E Esila09 :KK8: bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti 🤣

Ben artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarsa kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üüy.ayrı topiklerin üyeleriyiz 😪 ben ve sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz :KK14:
Bende geliyorum toparlanıp az bekle olur mu:KK53:

Ben artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarsa kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üüy.ayrı topiklerin üyeleriyiz 😪 ben ve sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz :KK14:
Tuzluğu bırak yuppim o lazım bişey deneyecem 🤓

50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki de 😂 çok teşekkür ederim bibi çok mutlu ettin beni 😍
mihailciğim Ankaraya gelirken yuppiyayye ye bana bir de dr yad a konya şekeri almadan gelme sakın haaaa :rolleyes: mevlana figürü kalsın ondan 2 tane var bende

Ben artık yavaş yavaş çantamı topluyorum, daha fazla buralarda kalamam sanırım, grubun yarısından çoğu kırmızı kırmızı pro üye.ayrı topiklerin üyeleriyiz 😪 ben,sorularım ve tuzluğum gidiyoruz.belki birgün zengin olur geri döneriz :KK14:
Gitmeee yuppim ben tek tuzlukçu olarak sıkılırım

sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum

Ay sunu eklemeyi unutmuşum E Esila09 :KK8: bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti 🤣

Artişi ben de izledim, dur durak bilmedi. Ben korkup erken sattım( iç sesim satma dese de) kaybettiğim parayı çıkardim sanırım.

Artık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yok :KK70: he pis fakirler diyebilirsin bide kırmızı olmayanlara ben diyorum 🤣
hıh pis fakirmiş kızdırma beni elmaslarımın pırlantalarımın resmini profil resmim yaparımm bakkk:rolleyes:edit:mune duymasın

Back
X