- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.801
Kız doğru söyleeeeKız okumuyon mu ben hediye şey ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız doğru söyleeeeKız okumuyon mu ben hediye şey ettim![]()
Hemde kırmızı kırmızıKız doğru söyleeeebibi öptün mü beni şimdi
![]()
Niye ya çok mu cimri görünuyoruminanamadı bir türlü![]()
tövbe ona güvenme buna güvenme.ne işimiz var bu sitede o zaman.banane ben güvenirimm güvenilmeyecekleri de eler geçerimmm önüme bakarımmmAylardır diyorum mihaile çok güvenmeyin![]()
Kazen yazar diyordum süpriz olamadiKız doğru söyleeeebibi öptün mü beni şimdi
![]()
Kız kadın bir saattir diyor ben öptüm seni diyeKız doğru söyleeeebibi öptün mü beni şimdi
![]()
Yaaa bibi çok mesudum şu an aptal aptal sırıtıyorumNiye ya çok mu cimri görünuyorumkeşke biraZ cimri olsam dicem de yok yok
![]()
Vallahi anlamamıştımKız kadın bir saattir diyor ben öptüm seni diye![]()
Bdv gitme gel buraya oralar cisss,tuzak,depresif...Bu gece tüm uğursuzluğum üstümde . Hangi konuya girip yazmaya başlasam konu anında kapanıyor![]()
HahajajajaYaaa bibi çok mesudum şu an aptal aptal sırıtıyorumgel allasen öpüjem
50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki deKazen yazar diyordum süpriz olamadi![]()
Ayyy kahkaha attım gecenin bir vaktiHahajajaja![]()
Yaaaaa Kahkaha attım oğlanı uyandiriyordum neredeyseHahajajaja![]()
Artık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yok50 defa niye pro oldum diye tatava yapınca eeeeh demiştir belki deçok teşekkür ederim bibi çok mutlu ettin beni
![]()
Neydi ya geçen bir konuda sahtekar fakirler miydiArtık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yokhe pis fakirler diyebilirsin bide kırmızı olmayanlara ben diyorum
![]()
Cüş artık bu nasıl bir öpüşme şekildir allahım , gözlerim benimle alay ediyor sankiHahajajaja![]()
Etmaaaa...Artık sende alttaki üyeleri görebileceksin baska da bi numarasi yokhe pis fakirler diyebilirsin bide kırmızı olmayanlara ben diyorum
![]()
Yıl olmuş 2021 pro olmayan da ne bileyim yaniNeydi ya geçen bir konuda sahtekar fakirler miydi![]()