• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl tan kapanma😅arkadaşlar görüntüler gönderdiler herkes sokakta😂ama ben markete yürümek zorundayımm.
Her isteyene izin verdiler, ülkenin yarısı inşaatçi tüm inşaatlar muaf.memurlar çalışıyor.tam kapanma değil zaten, yine evde oturanı kapattılar 😂 tam kapanma yapıyorsa acil durum dışındaki tüm işyerleri kapanmalı, tüm sınırlar kapanmalı,herkese ikameti nerdeyse orda kalma zorunluluğu gelmeli, hatta market alışverişi için bile her haneye belli günler gitme hakkı verilmeli.bakıyorum herkes sokakta,işe gitmesi gerekenler toplu taşımada, kalan zengin kısımda yazlıkta 😂

Çok olmadi ya 2 kere gördü diye hatirliyorum. Sonra baya düştü. Hatta o fiyatlardan alanlar da vardır. Şimdi gelse tekrar diye bekliyorlardir
Bibibella Bibibella dan duydum ben 2 hafta bile olmuyor sanırım 2,80 le 3,5 arasıydı o dönemde oralardan 5e geldi işte. Yolu açık olur umarım 😍

Her isteyene izin verdiler, ülkenin yarısı inşaatçi tüm inşaatlar muaf.memurlar çalışıyor.tam kapanma değil zaten, yine evde oturanı kapattılar 😂 tam kapanma yapıyorsa acil durum dışındaki tüm işyerleri kapanmalı, tüm sınırlar kapanmalı,herkese ikameti nerdeyse orda kalma zorunluluğu gelmeli, hatta market alışverişi için bile her haneye belli günler gitme hakkı verilmeli.bakıyorum herkes sokakta,işe gitmesi gerekenler toplu taşımada, kalan zengin kısımda yazlıkta 😂
Benim kız çok kızgın parka gidemiyorum diye. Uyudu söylenip söylenip😅

Back
X