- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.830
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.421
Bende tldeyim bekliyorum yatirimlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti demi coin işinde? Bir ben kalmışımmmmmmmHahaja eltimle bazen yapiyoruz onu hadi ben satıyorum sana hayirli olsun diye![]()
Canım eltimcimElti demi coin işinde? Bir ben kalmışımmmmmmm![]()
Tl kaybediyor guzumm yapmaBende tldeyim bekliyorum yatirimlik![]()
Neyyy canım eltim mi? Bdv dekiler duymasın yolarlarCanım eltimcim![]()
Sepet yapın altın gümüş hisse coinNeye yatırım bibim![]()
Ceycey inan 20 binim var sonra batirmayimSepet yapın altın gümüş hisse coin
Allah korusun zaten zor biriktiriyoruz . 20 bin tl de kalmasın ama yazık. Altın alınabilir 5000 binlik 5000 binlik gümüş 5000 binlik hisse ve coinCeycey inan 20 binim var sonra batirmayim![]()
Ha o parayla kazanılıyor yani o zaman tmm dolar tuzluğumu alıp gireyim bu işe370 dolarla girdim ama 2 gün gözümü ekrandan ayırmadım resmen. Bence değdi![]()
Al sat yaparsanız kazanılıyor, sadece yükseliş beklerseniz o kadar getirmez tabii kiHa o parayla kazanılıyor yani o zaman tmm dolar tuzluğumu alıp gireyim bu işe
selam kuzum.ne oldu önemli bir şey yoktur umarım?Selam herkese ! Nasılsınız ? Benim pek tadım yok , canım sıkkın biraz ...
İşle ilgili trajik bir olay oldu . Onun şokunu yaşarken iş arkadaşı tarafından haksızca suçlandım . Buna şahit olan iş arkadaşları bizim hastane şefine gittiler . Şef aradı ve pazartesine toplantı ayarladı . Açıkçası kadın bile o iş arkadaşından çekiniyor . Çok saldırgan hiç bir suçlamayı kabullenmez diyor açıkçaselam kuzum.ne oldu önemli bir şey yoktur umarım?
kamera kaydı falan yok mu?söze karşı söz mü sadece?İşle ilgili trajik bir olay oldu . Onun şokunu yaşarken iş arkadaşı tarafından haksızca suçlandım . Buna şahit olan iş arkadaşları bizim hastane şefine gittiler . Şef aradı ve pazartesine toplantı ayarladı . Açıkçası kadın bile o iş arkadaşından çekiniyor . Çok saldırgan hiç bir suçlamayı kabullenmez diyor açıkça![]()
Hastanın evinde yaşandı , kamera yok . Zaten iki iş arkadaşıydık . Alarmlar pes peşe gelince iş ayrımı yapmak zorunda kaldık . Bende diğer devriyeden yardım istedim yani hastanın evinde toplam iş arkadaşı . Bir ben bir o diğeri ise olaylara şahit .kamera kaydı falan yok mu?söze karşı söz mü sadece?
iş hayatında her tür her karekterde insan var maalesef ve seçemiyoruz da birlikte çalışmak zorundayız sevmeye sevmeye.umarım senin haklılığın anlaşılır da sorun çözülür.karşındaki nasıl davranıyorsa sen de öyle davranHastanın evinde yaşandı , kamera yok . Zaten iki iş arkadaşıydık . Alarmlar pes peşe gelince iş ayrımı yapmak zorunda kaldık . Bende diğer devriyeden yardım istedim yani hastanın evinde toplam iş arkadaşı . Bir ben bir o diğeri ise olaylara şahit .
Sefte biliyor yüzde yüz haklı olduğumu ve bana takıldığı davranış biçimini başkasına yapmaması icin ayarladı toplantıyı ama yinede bana bu şekilde davranması çok üzdü beni . Kesinlikle bunu haketmedim ...iş hayatında her tür her karekterde insan var maalesef ve seçemiyoruz da birlikte çalışmak zorundayız sevmeye sevmeye.umarım senin haklılığın anlaşılır da sorun çözülür.karşındaki nasıl davranıyorsa sen de öyle davran
başkasına kızıyor bu tipler onlara güçleri yetmediğinden en yakınında kim varsa ona sarıyorlar.tamamen kendi mutsuzluklarındanSefte biliyor yüzde yüz haklı olduğumu ve bana takıldığı davranış biçimini başkasına yapmaması icin ayarladı toplantıyı ama yinede bana bu şekilde davranması çok üzdü beni . Kesinlikle bunu haketmedim ...
Nasıl geçiriyorlar valla hayret bir şey benim aldıklarım ortada ne yağ ne salça hiçbir şey almadım kıvırcık domates salalık süt vs bunlar o kadar tuttu birde arada tatlı aldık başka da hiçbir şey yok birde bunlara et kıyma katsak 4bini bile geçerAsgari ücretle lüks yiyip içip kira verip çocuk okutanlar duymasın.. ilk kez bu sene beş kuruş vermeyeceğim kimseye . Nasıl olsa rahatça geçiniyorlar