- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.361
Benim oğlum da grip oldu burnu akıyor hapsuriyor dün gece hiç uyumadik nezle mi covid mi okadar korkuyorum ki.. İştahı güzel neşesi de yerinde azcik kötüleşse direk doktora götüreceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, yeni belirtiler neler bilmiyorum ama burun akıntısı yoktu galiba belirtilerde.ateşini vs takip et, bak belirtilere olmadı sağlık bakanlığının bilgi hatlarını ara bir sor.Benim oğlum da grip oldu burnu akıyor hapsuriyor dün gece hiç uyumadik nezle mi covid mi okadar korkuyorum ki.. İştahı güzel neşesi de yerinde azcik kötüleşse direk doktora götüreceğim![]()
Benim oğlum da grip oldu burnu akıyor hapsuriyor dün gece hiç uyumadik nezle mi covid mi okadar korkuyorum ki.. İştahı güzel neşesi de yerinde azcik kötüleşse direk doktora götüreceğim![]()
Geçmiş olsun canım , inşallah bir şey yokturBenim oğlum da grip oldu burnu akıyor hapsuriyor dün gece hiç uyumadik nezle mi covid mi okadar korkuyorum ki.. İştahı güzel neşesi de yerinde azcik kötüleşse direk doktora götüreceğim![]()
Burun akıntısı var canım eşimde ilk önce öyle başlamıştı biz grip sandık hatta arkadaşlarımdan da öyle vardı kendini grip zanneden sonra tat koku ya da ilave şikayetler olunca anladılarGeçmiş olsun canım, yeni belirtiler neler bilmiyorum ama burun akıntısı yoktu galiba belirtilerde.ateşini vs takip et, bak belirtilere olmadı sağlık bakanlığının bilgi hatlarını ara bir sor.
Belirtiler çok karışık canım kimi yerde burun akıntısı belirti yazıyor kimi yerde belirti değil yazıyor..Ateşi yok olmadı takip ediyorum.. Burada iki tane hastane var ikiside full doluymuş çok korkuyorum Oyuzden..Geçmiş olsun canım, yeni belirtiler neler bilmiyorum ama burun akıntısı yoktu galiba belirtilerde.ateşini vs takip et, bak belirtilere olmadı sağlık bakanlığının bilgi hatlarını ara bir sor.
Biz geçen sene temmuzda covid olmuştuk ozaman burun akıntısı belirti değil demişti doktor.. Biz covidken çocukta hiçbir belirti yoktu testte yapılmamıştı.. Şimdi bakıyorum belirtiler arasında... Diğer belirtiler yok çok şükür.. Şuan burun akıntısı hapşırma var.. Merkezi sistem olduğu için dogalgazimiz kapalı günlerdir havalarda serin usuttuk mü acaba diyorum inşallah basit soğuk alginligi yada nezledir..Burun akıntısı var canım eşimde ilk önce öyle başlamıştı biz grip sandık hatta arkadaşlarımdan da öyle vardı kendini grip zanneden sonra tat koku ya da ilave şikayetler olunca anladılar
Hissee altbasligina tek tek girdim . Portfoyde yok diyorCanım bugün işlem görmeye başladı
.artık yatırımlar hisse alt başlığında çıkması lazim
Sağol canım inşallah..Çok geçmiş olsun canım benim. Hemen geçer gider inşallah
Hissee altbasligina tek tek girdim . Portfoyde yok diyorEki Görüntüle 2837950 emir girişinde sat yapamıyorum, limitim 0 gözüküyor
Eki Görüntüle 2837951
Emir işlemleri boş, başka da nasil olur bilemedim vallacanını sevdiğim garanti ne kolaymış
İnşallah canım burun akıntısını biliyorum da hapşurmadan emin değilim, bence de dediğin gibi bu havalar tehlikeliBiz geçen sene temmuzda covid olmuştuk ozaman burun akıntısı belirti değil demişti doktor.. Biz covidken çocukta hiçbir belirti yoktu testte yapılmamıştı.. Şimdi bakıyorum belirtiler arasında... Diğer belirtiler yok çok şükür.. Şuan burun akıntısı hapşırma var.. Merkezi sistem olduğu için dogalgazimiz kapalı günlerdir havalarda serin usuttuk mü acaba diyorum inşallah basit soğuk alginligi yada nezledir..
Sen böyle diyince çağrı merkezini aradim, duzeltme yaptilar. Yarim saat içinde normale donermis^^yatırım hisse senedi portföy bilgisi altında cıkmadıysa sen o gun ıptal ettırmıs olabılır mısın
o gun gwınd dı sanırım eksı actı, ondan sonra ıptal ettırmıs olabılır mısın
Canim oglun kac yasinda? Cocuklarda belirti ates ,ses kisikligi,oksuruk genel olarak ve uzun surmuyor.Benimkiler19 aylik.O sekilde hafif atlattilar.Bana nezle gibi geldi.Atesini takip et,oksuruge bak.Insallah doktora gitmek durumjmda kalmazsiniz.Gecmis olsun.Benim oğlum da grip oldu burnu akıyor hapsuriyor dün gece hiç uyumadik nezle mi covid mi okadar korkuyorum ki.. İştahı güzel neşesi de yerinde azcik kötüleşse direk doktora götüreceğim![]()
Asgari ücretle lüks yiyip içip kira verip çocuk okutanlar duymasın.. ilk kez bu sene beş kuruş vermeyeceğim kimseye . Nasıl olsa rahatça geçiniyorlar1 aylık mutfak masrafımı bilmiyorum diye bu ay her harcamay yazdım 2bin çıktı (hemen linçlemeyin ) ramazanda yemek yapmaya çok zorlanıyorum diye buzluğumda yemeklik çok ürün bulunur hemen hızlı hızlı yapayım diye yani bu 2 binin içinde yemek için sadece bir kere balık ve 2 kilo patlıcan hariç bir şey yok gerisi salata malzemesi süt yumurta gibi çabuk bozulacak ürünler var. Bozluktaki et vs saysam 4bin yetmez bile... Bunu daha iyi anlamak için birkaç ay daha tutmam lazım çünkü yiyemiyoruz diye doğru düzgün meyve almıyoruz bi kızım için az az alıyoruz o kadar. Hayat gerçekten ama gerçekten çok pahalı benim her şeyim stoklu (yağ, şalca, çay şeker gibi uzun sürede bozulmayacak şeyler en az 6 ay stokludur) olmasına rağmen 2bin gitti
Teşekkür ederim canım.. 3 yaşında olacak birkaç aya.. Öksürük,ateş,kırgınlık, döküntü yok takip ediyorum inşallah olmazda...Geçen sene çocuklar hafif atlatıyor diye bu kadar evham yapmıyordum yalan yok ama yeni varyantlar çocukları daha çok etkiliyor hastanede yatan çocuk sayısında artış olduğu için tedirgin oldum..Canim oglun kac yasinda? Cocuklarda belirti ates ,ses kisikligi,oksuruk genel olarak ve uzun surmuyor.Benimkiler19 aylik.O sekilde hafif atlattilar.Bana nezle gibi geldi.Atesini takip et,oksuruge bak.Insallah doktora gitmek durumjmda kalmazsiniz.Gecmis olsun.