- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.381
Ben kullanıyorum fiyatlar şişirilmiş oluyor farkındaysan hemen düşüyor . Ben binance de önce bakıyorum ki hep yüksek oluyorBtcTurk kullanmaya devam eden var mı? Sıklıkla yeni coin ekleniyor bu ara. Öğrenemedim hepsini henüz.
Ben kullanıyorum fiyatlar şişirilmiş oluyor farkındaysan hemen düşüyor . Ben binance de önce bakıyorum ki hep yüksek oluyor
Benim gözlemlediğim yüksek fiyattan giriş yaptırıp biraz yükseltip hemen normal fiyatına geliyor . Sen ısın ustasısın bilemedim şimdiHaberleri takip edip once aliyoruz o an satiyoruz illa yuzde 8 10 biseyler birakiyor
Benim gözlemlediğim yüksek fiyattan giriş yaptırıp biraz yükseltip hemen normal fiyatına geliyor . Sen ısın ustasısın bilemedim şimdi
Pik yaptıkça satıp, düştükçe geri alarak uzun vadeli tutmayı düşünüyorumPeki sxp yi uzun süre tutmayımı düşünüyorsunuz yoksa yakında bir kar almayımı?
Peki o satış noktalarını nasıl belirleyeceksin?Pik yaptıkça satıp, düştükçe geri alarak uzun vadeli tutmayı düşünüyorum
Sxp o fırsatı aylardır veriyor ama ben elim böğrumde kalır diye hiç yapamadımPik yaptıkça satıp, düştükçe geri alarak uzun vadeli tutmayı düşünüyorum
Göz kararıPeki o satış noktalarını nasıl belirleyeceksin?
Haftaya ben de alsam kazanırmıyım yoksa prim yaptı mı Zaten?Sxp o fırsatı aylardır veriyor ama ben elim böğrumde kalır diye hiç yapamadım5,60lari falan gördüm iki kere.simdi yapar mıyım bilmiyorum
Salıdan beri 125 dolar kazandım sxp den ki hayatımda coinden ilk kez para kazanıyorum. Çok geç kaldım bu işlere çoooook ben 5,6 olduğu dönemleri hiç görmedimSxp o fırsatı aylardır veriyor ama ben elim böğrumde kalır diye hiç yapamadım5,60lari falan gördüm iki kere.simdi yapar mıyım bilmiyorum
Ne kadar sermaye ile kazanılıyor bu paralarSalıdan beri 125 dolar kazandım sxp den ki hayatımda coinden ilk kez para kazanıyorum. Çok geç kaldım bu işlere çoooook ben 5,6 olduğu dönemleri hiç görmedim
Bana kalırsa prim yapmadı daha insanlar yeni yeni dillendirmeye başladı hatta. Ama şimdi bir şey de diyemem alırsın düşer falan sonra:))Haftaya ben de alsam kazanırmıyım yoksa prim yaptı mı Zaten?
Çok olmadi ya 2 kere gördü diye hatirliyorum. Sonra baya düştü. Hatta o fiyatlardan alanlar da vardır. Şimdi gelse tekrar diye bekliyorlardirSalıdan beri 125 dolar kazandım sxp den ki hayatımda coinden ilk kez para kazanıyorum. Çok geç kaldım bu işlere çoooook ben 5,6 olduğu dönemleri hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?