BtcTurk kullanmaya devam eden var mı? Sıklıkla yeni coin ekleniyor bu ara. Öğrenemedim hepsini henüz.

Benim gözlemlediğim yüksek fiyattan giriş yaptırıp biraz yükseltip hemen normal fiyatına geliyor . Sen ısın ustasısın bilemedim şimdi

Baska borsadan aliyorum haberi gordugumde normal alinabilir bir fiyattan alip bekliyorum yuzde 20 de geldi yuzde 8 civarida o listelenene kdr sisiyor listelendigi an btcturkte aliniyor diger borsalarda satiliyor

Sxp o fırsatı aylardır veriyor ama ben elim böğrumde kalır diye hiç yapamadım 5,60lari falan gördüm iki kere.simdi yapar mıyım bilmiyorum
Salıdan beri 125 dolar kazandım sxp den ki hayatımda coinden ilk kez para kazanıyorum. Çok geç kaldım bu işlere çoooook ben 5,6 olduğu dönemleri hiç görmedim

Salıdan beri 125 dolar kazandım sxp den ki hayatımda coinden ilk kez para kazanıyorum. Çok geç kaldım bu işlere çoooook ben 5,6 olduğu dönemleri hiç görmedim
Çok olmadi ya 2 kere gördü diye hatirliyorum. Sonra baya düştü. Hatta o fiyatlardan alanlar da vardır. Şimdi gelse tekrar diye bekliyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…