Bende memnun olmayan duymadım hiç
pandemi öncesi günlük 200 tl idi kadının ücreti.ne halı ne koltuk ne duvar ne dolap içi ne elle yer silme ne detaylı temizlik hiçbirini yapmıyorlar.yarım günde mutfağa alınca etti mi ayda 300 tl.sabahtan akşama kadar benim de yorulmam da cabası.bu robot süpürge taksidi onlardan ucuz ayoll.yarım saatte bir de balkona çıkıp sigara içiyorlar.ha içlerinde mobilyamı çizik bulup beğenmeyen de oldu memurun evine geldin bacı bacııı sabancının değilll diyemedimmm

O zaman kesin makinanın kendisinde sıkıntı var.bir kere odanın heryerini taramıyorsa direk problem var demektir.sen garantisi dolmadan gönder, bir iki ay önce konuştuğumuzda da aynı şeyi söylemiştin.yazık günah dünya para vermişsin, değiştirirler yada problemi neyse çözer gönderirler.

Kuzum dediğin işleri yapmıyorlarsa neyi yapmaya geliyorlardıki?onları ben yaptıktan sonra kadını neden alayım tamam hepsi aynı günde yapılmaz zaten, ama her geldiğinde bir parçasını yapması gerekmezmi?

Ay ne hoş benim halilarım acik renk siyah ne varsa yapışıyor kıl tüy sorunu yaşamiyorum pek hep bi süpürme rulolama yaptıgımdan ama o olsa günde 2 calıstırırdjm muhtemelen bi sabah bi akşam oh kötü silsede farketmez silsin yeter lusimin pati izleri oluyor banyoda gezmeye bayıldıgı icin uyuz

Hmm kaçırmışım o detayı kuzu yeni gördüm inşallah memnun kalırsın. Benimde niyetim var çok araştırdım genel olarak memnun kalıyorlar bu modelden
en çok satılan bu model. ama daha iyileri var da tuzlu fiyatları.bütçemin elverdiğini tercih ettim.yoksa mielle alırdım

Bugün cante borsada işlem yapmaya başlıyor..

Gelsin taban serisi bahaahahahahahah

Ilk gün taban olursa Ahahahahah

Ben başka bir marka kullanıyorum ama sizin söylediğiniz markadan memnun çok arkadaşım var. Normalinin sizin anlattığınız gibi olması mümkün değil, iade talep edin bence.

Güle güle kullan süpürgeni C ceycey0406
Gecen seneden beri dyson absolute sarjlıyı kullanıyorum.Esim robot alalim demisti ama yerden sandalye ya da yüksek birşeyler varsa kaldırmak lazimmis diye okumuştum vazgecmistim..
Rainbow robot var bir de onu da ayda bir calistiriyorum ayip olmasin diye
Şu robotun yer sileni de varmıs ayni anda diye duymustum siz kullanında ben de alirim sonra yorumlariniza göre..

Kızlar konu dışı yazmak pek tarzım değil ama bi çiçeğim var ilgili başlık bulamadım nereye konu açabilirim çiçek bakimi ile ilgili

Ya da çiçekten anlayanlar bana dönebilir mi özelden foto atayım, yardımcı olan olursa coook sevinirim

Yeşil yapraklı, yapraklarin altı kırmızı, çiçeği yok

e ben de bundan aldımm az önce.süpürmüyor mu yanii?ama kullananlar memnun tanıdıklarımdan
Cok cok iyi yapmışsın ceycry. Ben de düz Modeli var pro olmayan. Hastasıyım. Her gün çalışıyor hatta mutfakta günde 2-3 kez falan. Evin içi hiç toz olmuyor artık. Koltuk baza altları vs tertemiz. Çok iyi yapmışsın güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…