- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.341
Günaydın
️

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stop emri hiç vermedim ben düz satış emri veriyorum fiyat yakınsa gün içinde satar zaten diyeKırlar bir cahil sorusu ile karşınızdayım:)
Atıyorum 800 olduğunda sat gibi emir girişi yapılıyor dediniz ya. Kurcaladım bulamadım.
Burdan stop emir seçip mi ilerlemek lazım?
Nereleri doldurmalıyım ok falan cizip gosterseniz zahmet olmazsa?
Çünkü al sat yapmadan sadece beklerken fırsatları kaçırıyorum gibi geliyor.
Biraz kontrolü ele almalı diye düşündüm.
Cante tavan oldu utanırsiniz belki![]()
![]()
3 hesap ne sandınGeldi cantenin ceosu hahahah
Stop limit dediğinde çıkan ekranı doldurman gerekiyorKırlar bir cahil sorusu ile karşınızdayım:)
Atıyorum 800 olduğunda sat gibi emir girişi yapılıyor dediniz ya. Kurcaladım bulamadım.
Burdan stop emir seçip mi ilerlemek lazım?
Nereleri doldurmalıyım ok falan cizip gosterseniz zahmet olmazsa?
Çünkü al sat yapmadan sadece beklerken fırsatları kaçırıyorum gibi geliyor.
Biraz kontrolü ele almalı diye düşündüm.
Ne aldınBi toplu para bekliyordum geçenlerde, geldi ama kimseye bi şey ısmarlayamamıştım
Bugün annem babam abim eşi kv ve kp iftar benden hepsinin evlerine ayrı ayrı gönderdim. Tek harcamam bu olur heralde
Oğluma az bi hisse aldım Bi de :) çok uzun vadeli
Ayy ne güzel düşünceBi toplu para bekliyordum geçenlerde, geldi ama kimseye bi şey ısmarlayamamıştım
Bugün annem babam abim eşi kv ve kp iftar benden hepsinin evlerine ayrı ayrı gönderdim. Tek harcamam bu olur heralde
Kesenize bereket:)) kat kat artsın oğlunuzun yatırımlarıBi toplu para bekliyordum geçenlerde, geldi ama kimseye bi şey ısmarlayamamıştım
Yemek ya ahahhaaha iftara yemekNe aldın
Ayy ne güzel düşünceAllah kabul etsin
Kesenize bereket:)) kat kat artsın oğlunuzun yatırımları
Galata wind'de dün 30 lira zarardaydim, bugün 20 lira. O yüzden az daha tutmaya karar verdim,bakarsin kara gecerim:)
Bu arada Denizbank Cante 'mi hiçbir yerde bulamıyorumuygulamada zaten halka arz yazmıyor, intenet bankaciligindan da bulamadim..
yesa ya da başka Denizbankli arkadaş yardımcı olabilir mi?
Oğlusun yatırımı bol olsun bereketli olsun..Bi toplu para bekliyordum geçenlerde, geldi ama kimseye bi şey ısmarlayamamıştım
Ne aldın