• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu robotdan bir ben memnun değilim galiba..
Daha öncede konusu gecmisti turbo modda çalıştır demiştiniz kızlar oda çözüm olmadı hiç güzel süpürmuyor aldigimdan beri...
Son çare pircalarini filtresini yenilecegim oda çözüm olmazsa aldığım yerle iletişime geçeceğim ama bır sene oldu nerdeyse ilgilenirler mi bilmiyorum...

Daha öncede konusu gecmisti turbo modda çalıştır demiştiniz kızlar oda çözüm olmadı hiç güzel süpürmuyor aldigimdan beri...
Son çare pircalarini filtresini yenilecegim oda çözüm olmazsa aldığım yerle iletişime geçeceğim ama bır sene oldu nerdeyse ilgilenirler mi bilmiyorum...
ne seninkinin markası modeli?

Bence senin makinada sıkıntı var.direk gönder garantiye, süpürmediğinden bahset.bende memnun olmayan duymadım.

e ben de bundan aldımm az önce.süpürmüyor mu yanii?ama kullananlar memnun tanıdıklarımdan
Yorumların hepsi güzeldi canım bende çok araştırarak aldım ama benim aldığım ilk günden beri temiz süpürmedi.. Bende en fazla bu kadar yapabiliyor demekki demiştim.. Birde nasıl bu kadar memnun ki herkes kırıntılar kalıyor sürekli diye düşünüyorum 😂..
Haritalamasinda da sorun var odanın bir kısmını hiç görmeden geçiyor o kısmı hiç süpürmuyor...
Yeni tasindigim için haritalamasi karışmıştır diye düşündüm sıfırladım tüm evi defalarca süpürttürüyorum ilk başlarda başı boş geziyor evi tanıyor ama benim ki taniyamadi bir türlü..
Oda oda ayırıp koyuyorum yine her defasında bir yerleri atlıyor temizlik tamamlandı diyip şarja gidiyor..

Back
X