- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.301
abuuuuuvvvv sen laz mısınnn?hele anlamalıydımmmm esprili zeki oluşundan.karadenizlilere bayılırımm.neşeli hayat dolu insanlardırİzmirde yaşayanlar diyelimmalum rizeliyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abuuuuuvvvv sen laz mısınnn?hele anlamalıydımmmm esprili zeki oluşundan.karadenizlilere bayılırımm.neşeli hayat dolu insanlardırİzmirde yaşayanlar diyelimmalum rizeliyim
![]()
Ben de yari orduluyum olur muİzmirde yaşayanlar diyelimmalum rizeliyim
![]()
Burnumdan da mı anlamadim bak profile bide utanmadan yan profilden cekmisimabuuuuuvvvv sen laz mısınnn?hele anlamalıydımmmm esprili zeki oluşundan.karadenizlilere bayılırımm.neşeli hayat dolu insanlardır
ben de eş kontenjanından tokatlıyımmm heriiiBen de yari orduluyum olur mu
sağolasınnn.C ceycey0406 güle güle kullan yeni hizmetkarını :))
ne seninkinin markası modeli?Bu robotdan bir ben memnun değilim galiba..
Daha öncede konusu gecmisti turbo modda çalıştır demiştiniz kızlar oda çözüm olmadı hiç güzel süpürmuyor aldigimdan beri...
Son çare pircalarini filtresini yenilecegim oda çözüm olmazsa aldığım yerle iletişime geçeceğim ama bır sene oldu nerdeyse ilgilenirler mi bilmiyorum...
ne seninkinin markası modeli?
e ben de bundan aldımm az önce.süpürmüyor mu yanii?ama kullananlar memnun tanıdıklarımdan![]()
Xiaomi Mop Pro Vacuum Robot Süpürge Cleaner Akıllı Süpürge Siyah Paspas Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2500 e aldımBen aldığımda 3100 ne kadar düşmüş fiyatlar![]()
Yaaa hayırlı olsun güle güle kullan nasıl memnun musun marka model fiyat neyesa süpürgeyi aldım zinciri yapabilirizzz![]()
Korkarak bende bekliyorum kâr etmeyi geçtim zarar etmeyelim modundayımCanteyi bekliyorum daha gitmedi borsaya![]()
bir saat oldu alalı ne bileyim kuzum iyi mi kötü mü?2500 e aldım markası xiaomi mop proYaaa hayırlı olsun güle güle kullan nasıl memnun musun marka model fiyat ne(neye bastıysam yazı rengi koyulaştı düzeltemiyorum)
Bence senin makinada sıkıntı var.direk gönder garantiye, süpürmediğinden bahset.bende memnun olmayan duymadım.Bu robotdan bir ben memnun değilim galiba..
Daha öncede konusu gecmisti turbo modda çalıştır demiştiniz kızlar oda çözüm olmadı hiç güzel süpürmuyor aldigimdan beri...
Son çare pircalarini filtresini yenilecegim oda çözüm olmazsa aldığım yerle iletişime geçeceğim ama bır sene oldu nerdeyse ilgilenirler mi bilmiyorum...
Yorumların hepsi güzeldi canım bende çok araştırarak aldım ama benim aldığım ilk günden beri temiz süpürmedi.. Bende en fazla bu kadar yapabiliyor demekki demiştim.. Birde nasıl bu kadar memnun ki herkes kırıntılar kalıyor sürekli diye düşünüyorume ben de bundan aldımm az önce.süpürmüyor mu yanii?ama kullananlar memnun tanıdıklarımdan