- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.281
İlk halka arz da firmayı kurtarıp kendimizi batırdık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninkinden aldım mihail.araştır araştır beynim sulandı.aldım gitti gözümü karartıpBiraz parayı bulunca hemen genç süpürgelere bakıyon hiç yakışıyor mu
Hani bana kim alıyor zincir olacak yayesa süpürgeyi aldım zinciri yapabilirizzz![]()
oransala eşim ne düşündüyse girmedi.halka arzlar dönemi bizde de kapandı galibaaO çocuğun ağzına terlikle vur dürtmesin seni
60 taksit yapıyorlar mı supurgeyeseninkinden aldım mihail.araştır araştır beynim sulandı.aldım gitti gözümü karartıp
kahve makinesinden süpürgeye mi?hele önce onu alaydıkkHani bana kim alıyor zincir olacak ya![]()
Paranın tabiatı bu demek hemen eldekini köşeye atıp daha yeni daha gencine kaçmakBiraz parayı bulunca hemen genç süpürgelere bakıyon hiç yakışıyor mu
Güle güle kullanseninkinden aldım mihail.araştır araştır beynim sulandı.aldım gitti gözümü karartıp
cıks peşin fiyatına 6 taksit.36 taksite alınabiliyor krediyle ama bankam geçenlerde vermemişti.şimdi de uğraşmak istemedim60 taksit yapıyorlar mı supurgeye![]()
Ziraata damı girmedi? Hergün mesaj atıyor banada bankaoransala eşim ne düşündüyse girmedi.halka arzlar dönemi bizde de kapandı galibaa
Yanı halka arzları uğurluyoruz sıradaki heyecanımızı bulalım şimdilik gümüş gibioransala eşim ne düşündüyse girmedi.halka arzlar dönemi bizde de kapandı galibaa
tövbeee aklıma gene kimi soktun gece gece.unut onu ceycey unuttttttttParanın tabiatı bu demek hemen eldekini köşeye atıp daha yeni daha gencine kaçmak![]()
Kahve makinesi pilis boşver robotu ben robot gibiyim sonrada tek tuşla keyif kahvemi icerimkahve makinesinden süpürgeye mi?hele önce onu alaydıkk
yok girmedi valla.adam borsadan soğudu mu ne?mayısta belki düzelir de kazanırız hep beraberZiraata damı girmedi? Hergün mesaj atıyor banada bankayohhhh dedim almamm dedimmm
Izmirliler keyifci ya bana da robot mu kahve makinesi mı deseler ben de kahve makinesini seçerim bibimKahve makinesi pilis boşver robotu ben robot gibiyim sonrada tek tuşla keyif kahvemi icerim![]()
Inşallah ya ben de diyorum ya yatırım hevesimi öldürdüleryok girmedi valla.adam borsadan soğudu mu ne?mayısta belki düzelir de kazanırız hep beraber
İzmirde yaşayanlar diyelimIzmirliler keyifci ya bana da robot mu kahve makinesi mı deseler ben de kahve makinesini seçerim bibim
kadının terası nasıl ama?manzarasıyla dünyalara değerIzmirliler keyifci ya bana da robot mu kahve makinesi mı deseler ben de kahve makinesini seçerim bibim
Baya takilacağız gibi bu kapanmada havalarda çok sicakkadının terası nasıl ama?manzarasıyla dünyalara değer