farkındayım ceycey ne zamandır kıyın kıyın öğreniyosun böyle sorularla :KK70:
sen girmeye karar ver de sepet yaparız sana da güze kadar tutmalık
mayısı bekliyorumm.annem 3 aylık alacak recep ciğim bayram harçlığı verecek.kiracım da kaçmadıysa kiramı ödeyecek.tam 22 tlm var şu an :rolleyes:

Vay bee şurda kendimi paralıyorum 1 aydır bir elimden tutup sepet yapalım diyenim olmadı 😪 her duyduğumu sepete atcam diye 1000 dolara 13 çeşit coin almışımya 50 dolar 100 dolar diye diye.illa her coini tuzluycam 😂 ahh tuzluğum ve ben.tuzluk deyince @arte_mis yine nerdesin
Lafı geçtikçe yazıyorum yuppim sepetimi ben, dia, trb, ava, flm, sxp, wtc yaz sonuna kadar satmamak üzere aldıklarım. coin dünyasına ilk girdiğim zamanlarda öğrendiğimden mi nedir trb yi ayrı seviyorum :KK70:
edit: bi de htr var başka borsada olunca unutmuşum onu

evet beni insanlar dolandırmaya çalıştı kurumlar değil.19 yaşımda falan boş kağıda imza attırmaya çalışan emlakçı akrabamız bile oldu.dükkanımı kiralamak yerine toptan el koyacaktı sanırım.bu aylarda da annem oturmadığı için evini satışa çıkardım o beni çok seven eski komşularım tanıdıklarımın ne kadar da fırsatçı ölücü olduklarını da gördüm.içindeki eşyaları bile bedava istediler sanki annem ölmüş gibi.insanoğlu çiğ süt emmiş maalesef. :KK53:
Kesinlikle öyle, bazen diyorum ki ahlak kul hakkı nedir bilmeyen insanlarla niye aynı dünyada yaşıyorum, sonra dünyanın zaten böyle bir yer olduğu gerçeği aklıma geliyor :))

Lafı geçtikçe yazıyorum yuppim sepetimi ben, dia, trb, ava, flm, sxp, wtc yaz sonuna kadar satmamak üzere aldıklarım. coin dünyasına ilk girdiğim zamanlarda öğrendiğimden mi nedir trb yi ayrı seviyorum :KK70:
Biliyorum senin sepeti 50 kere sormuşluğumda var 😂 ama benim her gördüğme atlayıp 1000 dolara 15 coin almama ne demeli 🙈 yok benden olmaz

Y Yuppiyayye genelgeyi okudunmu?
Ben hic birsey anlamadim kapalida olabiliriz acikta?
Genelge yok daha baktım göremedim ben.cumhurbaşkanı konuşmasını izledim, orda bütün sektörler kapanacak dedi, kamu dönüşümlü uzaktan çalışacak dedi.yani temizlik işleri vs çalışmaya devam ederde, bizim işler ne olur bilemiyorum.yarın belli olur herhalde.

Biliyorum senin sepeti 50 kere sormuşluğumda var 😂 ama benim her gördüğme atlayıp 1000 dolara 15 coin almama ne demeli 🙈 yok benden olmaz
ya doge moge değilse aldığın bozma öylece dursun yuppim. merak salalı 2.5 ay, ilk coinimi aldığımdan beri 2 ay olacak şunu öğrendim bizim gibi acemiler için yapılacak en son şey coinden coine atlamak :)) çok geniş bir dünya bişeyler biliyorum diyebilmek için birkaç yıl harcamak gerekiyor o yüzden ne yaptığımı biliyorum diyemem ama ne yapmamam gerektiğini artık biliyorum :D

Genelge yok daha baktım göremedim ben.cumhurbaşkanı konuşmasını izledim, orda bütün sektöreler kapanacak dedi, kamu dönüşümlü uzaktan çalışacak dedi.yani temizlik işleri vs çalışmaya devam ederde, bizim işler ne olur bilemiyorum.yarın belli olur herhalde.

Genelge aciklandi. Zorunlu olarak asgari personel deniyor. Ama sektor olarak imalat lojistik saglik gida degil ya, tamamen kapatilacaktir diyor.

Back
X