- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.441
Ben de senin gibiyim sabirla bekleriz.GÜnaydın herkeslere,
Yürek yediğim için ne hissede ne coinde nakite geçmedim. Bu nakite geçme işini nedense sevmiyorum yatırım anlayışıma pek uymuyor, yükselişler gibi düşüşler de olacak diyeceğim ama biz ne hikmetse herşeyin düşüş kısmını gördükİki gündür falan ekranı kapattım zaten moralim bozulmasın diye bakmıyorum.
Asla nakite geçmeyen ben şimdi geçecek gibiyim kesin bişey varGünaydın güzel topigimizin güzel hatunları...
Bugün felaket beklerken heryer yeşil yeşil..
Güzel birşey oldu da bizim mi haberimiz yok...
Kızarsa şikayet yeşillense şikayet. Oturun oturduğunuz yerdeAsla nakite geçmeyen ben şimdi geçecek gibiyim kesin bişey var
Şikayet etmiyoruz ceyceyim bünyemiz alışkın değil ya yeşile şoklandik sadeceKızarsa şikayet yeşillense şikayet. Oturun oturduğunuz yerde
3,5 senedir falan nakide geçip bir şeyler aldık 2 ay önce ilk defa 4te 3u ile falan. Şimdi de yarısını geçtik. Bir yerde karı da almak lazım. Kalanıyla yaparsın bir şeyler işte.Ben de senin gibiyim sabirla bekleriz.
Ama bu alıştığımız bi durum değil kesin bi hinlik varKızarsa şikayet yeşillense şikayet. Oturun oturduğunuz yerde
Valla bendeEgpro tavan ay nasıl mutluyum uzun düşüşten sonra bir tavan bu kadar mı güzel olur
Bizde aynı durumdayiz.. 40 tan aldığım egpro bugün tavan oldu 30 geçti diye seviniyorum düşünOğlum o kadar yüksekten almışım ki yeşil diyonuz benim hala her yer kırmızı.
Abooo
Oğlum o kadar yüksekten almışım ki yeşil diyonuz benim hala her yer kırmızı.
Abooo
Benimde hala zararda ama zararım azaldı diye seviniyorumOğlum o kadar yüksekten almışım ki yeşil diyonuz benim hala her yer kırmızı.
Abooo
Benimde hala zararda ama zararım azaldı diye seviniyorum
Yeşil derken endeks yeşil nomu, portföy hala kırmızı o kadarını daha hak etmedikOğlum o kadar yüksekten almışım ki yeşil diyonuz benim hala her yer kırmızı.
Abooo
Senle alakalı bir durum yok, bizim aldığımız dönemden sonra sürekli düştü, benimkilerde yüzde 20 filan düşük aldığım rakamlara göre.Yok nasıl bir malım ki hep yüksek almışım yavv..
Ben anlamıyorum bu işten puff :/
Yeşil derken endeks yeşil nomu, portföy hala kırmızı o kadarını daha hak etmedik
Senle alakalı bir durum yok, bizim aldığımız dönemden sonra sürekli düştü, benimkilerde yüzde 20 filan düşük aldığım rakamlara göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?