- 13 Eylül 2015
- 21.846
- 68.657
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.561
Yok bitmemis asla dusunmem su an param olsaydi bile.bitmemiş projelerde riskli ama senelerce öylece duranlar var benim bildiğimmmm .
Tamam patron1+0 mi 1+1 mi bakiyorsun?
1+1ler 1400lere rahat gidiyor 3 5 kiytirik esya ile
1+0lar 900ü pek aşmıyor.
Yarin detayli yazcamcok uykum geldi simdi
eşim ondan ders almıştı 2 günlük 4 sene önce.hala da bloombergde takip eder her gün.ali perşembenin kitapları var biz de yeni başlayanlara uygunBen okudum güzel bi kitap
Ahmet Mergen tavsiye ederim borsa öğrenmek istiyorsanız. Twitter yazın mail atın tüm seti 350 tl kitaplarının ama netten alırsanız 750–1000 tl
O 1400luk guzeller nerelerde,bas harfini yazsan bi gozatardim:))1+0 mi 1+1 mi bakiyorsun?
1+1ler 1400lere rahat gidiyor 3 5 kiytirik esya ile
1+0lar 900ü pek aşmıyor.
Yarin detayli yazcamcok uykum geldi simdi
kadının 20 kusür evi var biz onla aşık atamayızzz.kiralık ev ben tavsiye etmem bir mütaahit torunu olarak kırığı çıkığı gelen kirayı götürüyor .dükkan ya da büro en iyisiiii.içini de kiralayan yaptırıyor missssO 1400luk guzeller nerelerde,bas harfini yazsan bi gozatardim:))
Ahhaa koca gece gezindim valla terapi terapiMor portakal , yazdığın mesajı bana da kopyalar misin? Benim en büyük zevkim boş zamanlarimda Trendyol gezer gibi emlak ,arsa sitesi falan gezmek, ama işte vizyonum üni okuduğum şehirden elli bine apart daire alıp evle duygusal bağ kurmak
alamayınca sinirler bozuluyor gezmemek en iyisiiiiAhhaa koca gece gezindim valla terapi terapi
Kiz asik atmak nerde biz nerdekadının 20 kusür evi var biz onla aşık atamayızzz.kiralık ev ben tavsiye etmem bir mütaahit torunu olarak kırığı çıkığı gelen kirayı götürüyor .dükkan ya da büro en iyisiiii.içini de kiralayan yaptırıyor missss
Yok kiiiz,pambik gibiyim,esim bile yan yan bakiyor noluyo der gibialamayınca sinirler bozuluyor gezmemek en iyisiiii
2 trilyonluk al diyen oldu muörnek vereyim annem emekli ikramiyesine çok az ekleyip 14 metrekare sıkışan bir mütahitten bir dükkan aldı 23 sene önce ilk 10 sene para etmedi kirası düşüktü ama son yıllarda kuyumcular o sıraya dükkan açtı bir değerlendi .bana verdiği de nahhh değerlendii amaaa şans işteeeKiz asik atmak nerde biz nerde
Dukkan heheeeey ceyceeey
2 trilyonu nerden bulucam da dukkana gomucem,ben minik evler vericem kiraya,degerlenecek yerden olunca o kendini yaptirir:))
138 e ev nerede var büyük şehir değildir sanırım oralarıTamam patron
Bana 1+1ler mantikli geldi,studyolar da aklimi celiyor ama;,138e esyali gorunce bi hafiften ask olustu:))
Pendik kurtkoy ceycey,dumankayada filan138 e ev nerede var büyük şehir değildir sanırım oraları
Tüh üzüldüm arkadaşına
eşim de şimdiden elde etmeyi öngördüğü karlarla çok lüks bir hayat sürmenin derdinde..önce bi elde et di mi
kadının 20 kusür evi var biz onla aşık atamayızzz.kiralık ev ben tavsiye etmem bir mütaahit torunu olarak kırığı çıkığı gelen kirayı götürüyor .dükkan ya da büro en iyisiiii.içini de kiralayan yaptırıyor missss
138 e ev nerede var büyük şehir değildir sanırım oraları
anladım ben Ankaradayım İstanbul emlak piyasasına yabancıyımmmPendik kurtkoy ceycey,dumankayada filan
Yemin ediyorum,adi buyuk,yuzolcumu kucuk,istanbul komsusu ildeyim,oyle dandik yerlerde 1+1ler var ki dumankayayi solluyor.138 e ev nerede var büyük şehir değildir sanırım oraları
Öyle deme munecim kesin sen o pırlanta firmasının ortaklarından birisindir.senin için pırlanta amaç değil araçtırDilim dolanmış mücevher bile yazamamışım, o kadar yabancıyım altına pırlantaya
Yenisehirin otelerine dogru ne var acaba portakal,oralara dogru acilmak lazim belki de:))Aynen. Al parayi bi koy cebine.
Vergi acisindan da dukkan aslinda avantajli.
ama ben evlerde de sorun yasamadim. Site yetkilisine 3 5 bisey tutusturunca her seyi yapiyorlar. Ev ici kapilari degistiren olmus mesela, onlarin kulplarini saklamis adam. Bizimkini de kiraci parcalamis. Getirdi takti.
Tuzla :) camdan bakiyorsun 1 yanda ucak iniyor 1 yanda formula pisti diger yanda inek otluyo
yurtdışında evim var demek için bulgaristandan al gitsinnnn.miami bize hayal yaaaYenisehirin otelerine dogru ne var acaba portakal,oralara dogru acilmak lazim belki de:))
He Sultanbeyli galiba:)
Yok yeni acilan yerler olsun,gelisime acik akslar oralar bence:)