Kâr cebe yakışır :)
Şöyle söyleyeyim ben baskın karakterim ama eşime danışırım onu pasif konuma atmam asla. Eşim benimle tanıştığında mimarlık ofisim vardı hep eşi çalışmasın istemiş ama söyleyemedi bile.
Evin erkeği konumundaydım ben annemle yaşarken her şey bana danışılır ben hallederim falan. Hatta bazen bi iş olduğunda çözülmesi zor eşim sen gitsene ben halledemem der :) öyle ki kendi polis EGM olan işimizi bile ben daha rahat hallediyorum
çevresi de hep plastic kafası ticarete çalışıyor der o da farkında :) ben hiç işten gocunmam her şeyi yaparım legal olduğu sürece, mimarım pazarcılık bile yaparım ve üstesinden gelirim o da biliyor bunu o nedenle erkek anlar modunda hiç olmadı evde ki kasa benim onda olmaz para
Baştan hiç geri de durmamak lazım
Canım İnan kadınlara daha çok yardımcı olmak isteyen biriyim hatta arkadaş çevremden var yardımcı olduğum ama hisse söylerim biraz düşer sonra çıkar yatırımcı anlamaz ben sorun yaşarım stres yaşarım yatırımın farkında olan olması lazım yani mantığını çözen. Borsadan zarar etti komşum diyen kişi mesela olmaz zarar malı satarsan olur satmazsan olmaz ama anlatamıyorsun
Evet bence de çok başarılı bi adam ama bu kişinin de kitapları işte borsayı çözenlerin hep okuduğu hatta sayesinde çözmüş çoğu.