- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.141
Herkes yatırım planı yapıyor, topik sessiz
Herkesin gozunu actin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes yatırım planı yapıyor, topik sessiz
Azcik bi param var kaç gündür burayı okuyorum
Hayırlı bol kazançlar hepinize ama bana sen boşver deyin sorarsam
Oturayım oturduğum yerde bildiğimden şaşmayayım değil mi ?
Halkbank’ta sadece gram bazlı alınıyor. Ama mesela İşbankası’nda dilediğin tl kadar karşılığını alabilirsin.Halk bankası kullanıyorum. Onda alabiliyor muyuz öyle 300-400liralık altın bilginiz var mı? Ya da gümüş hesabı? Euro işi mantıklı ama onu sevdim bakacağım. Çünkü Türk lirası olarak asla gözünün yaşına bakmıyorum
Ben bildigimden sastim,yoldan gonullu ciktim ama sadece zihinsel:))Azcik bi param var kaç gündür burayı okuyorum
Allahiiim,ALTIN gibi konu yaaa masallah,nomuu gel opcem sanal sanalAlırsın canım 10 liralık bile alırsın. Ben hesapta bozukluk falan kalırsa altın/gümüş alıyorum onlarla
Garantici insanım risk alamam ,alsam da vah tuh noldu nolacakAzcik bi param var kaç gündür burayı okuyorum
Tavan yapacak kağıdı nasıl tespit ediyorsun? Tavan yapmak ne demek bide onu açıklarmısın canımKaç maliyetle kaçta bekliyorsunuz?
Bazen kol kesmek de karlidir. Zarara ragmen cikip garantili bir kagids girilebilir bence sizin durumunuzda. Cunku beklediginiz hisse ne kadar bekletecek belli degil, bu esnada kacan firsatlar da zararinizi telafi etmenin bir yoludur.
Olumlu veya olumsuz seklinde yazarim buraya. Olursa düsünenlerle özelden konusuruz simdi cikar akillinin biri reklam diye sikayet eder iyisi mi isteyen bana sorsun ben kimseye bisey demiym
Aslinda tavhl yi gelmis gecmis en dusuk noktadan toplamissiniz ama nefes aldirmadan satmissiniz. Vardir bir hayir. Bu sene ben de tavhl ve docodan kar ettim bir miktar. O arada tavan serisi yapacak kagit yakaladim 20liradan bozdum tavhl portföyümü. Maliyetim 14.90di.
Hataniz yükselmis kagidi almak olmus.
Borsanin altin kurali, yukselmis kagit alinmaz. Yukselmeye yeni baslayan, veya henuz baslamamis ama umut vadeden kagit toplamak lazim.
Şey gibi, şehrin en gözde semtinden 3 milyona 1 ev alin. Seneye sizin ev 200 bin deger artirsin. Ben de ücrada, yeni gelisen bi semtten 250 bine 12 adet alayim ayni parayla. Benim evlerin tanesi 100 bin deger artirsin. Total karlar arasinda 1 milyon lira fark var. Yükselmis deger zor ilerler, dusuk deger ise yukselmeye daha yakindir.
nomunomuchua @yesa1 Bunu unutmadan hamle yapiyoruz hanimlar
Tavan yapacak kağıdı nasıl tespit ediyorsun? Tavan yapmak ne demek bide onu açıklarmısın canım
Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay Allah Yatırım senin neyine, harca gitsin kız EsraHalkbank’ta sadece gram bazlı alınıyor. Ama mesela İşbankası’nda dilediğin tl kadar karşılığını alabilirsin.
Enpara da hesap açtırabilirsiniz. Ücretsiz. Bankaya gitmeden halledebiliyorsunuz. Makası da az. Ordan istediğiniz gibi tl ile alabilirsiniz.Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay Allah Yatırım senin neyine, harca gitsin kız Esra
Bir döndün, pir döndün, özlemiştim Sayende borsa ilgimi çekti. Biraz da ben araştırayım, bir ara kendimi denemek istiyorum, çünkü neden olmasın, çünkü bir bu kalmıştı, eksik mi kalsındı?Ben bir yerden direkt tüyo aliyorum
Kendim pek teknik bilgim yok, gözlemlerimle mini mini adimlar atiyorum ama asil hazir bilgiden kazaniyorum.
Tavan demek, kagıdın bir günde yüzde 10 artıs yapmasi demek. Daha fazlasi olamiyor zaten. Taban da yüzde 10 düsmesi.
Peki o hisseyi nasıl tespit edip aldınız?bi yerde tüyomu geldi?yoksa analiz ederken birşeymi fark ettiniz?biraz açıklayabilirmisiniz?Normal bende diyorum onu corona dönemi çok ciddi paralar kazanıldı onu diyordur o. 50.000 tl 1.000.000 tl olan tanıyorum :) benim aldığım hisse 2 ay da 13 tl - 1000 tl çıktı düşün meşhur bi hisse 2 tl den 50 tl gördü ne zenginler katıldı aramıza :) krizler fırsat doğurur
Peki o hisseyi nasıl tespit edip aldınız?bi yerde tüyomu geldi?yoksa analiz ederken birşeymi fark ettiniz?biraz açıklayabilirmisiniz?
Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay Allah Yatırım senin neyine, harca gitsin kız Esra
Bir döndün, pir döndün, özlemiştim Sayende borsa ilgimi çekti. Biraz da ben araştırayım, bir ara kendimi denemek istiyorum, çünkü neden olmasın, çünkü bir bu kalmıştı, eksik mi kalsındı?
Sen öyle diyorsan öyledir. Altın almasan da çok iyi yatırımlar yapıyordun zaten. En güzelini yapmışsın ayrıca.Cok tesekkurler ☺☺
Kalmasin eksik. Cunku cok eglenceli.
Ben normalde altin falan alabilen biri degildim ama borsa cok baska
Devir yatırım devri bitti artık o aşk meşk kv kp işleriHerkes yatırım planı yapıyor, topik sessiz
Ben tavani,astronomik cikis olarak dusunuyordum:))Ben bir yerden direkt tüyo aliyorum
Kendim pek teknik bilgim yok, gözlemlerimle mini mini adimlar atiyorum ama asil hazir bilgiden kazaniyorum.
Tavan demek, kagıdın bir günde yüzde 10 artıs yapmasi demek. Daha fazlasi olamiyor zaten. Taban da yüzde 10 düsmesi.