Yatırım bizden sorulur! :)

Nomu yaptiklarin cok guzel fakat @tulipa gibi olmasin sonra.
Onun kardes ve yegenlerine yaptigi yardimlar jest olmaktan cikti,vazifesi olmaya evrildi

Karadenizliysen bilirsin,degilsen hic bilme😂😂

El oğluna harcamışım değeri olmamış da...
Helal olsun aileme.
Tok gözlüdürler her şeyin en iyisini hakederler..

Son durum

Eklentiler

• Screenshot_20210120-161850.jpg
    Screenshot_20210120-161850.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 65
Ya güya benimki bilinçli hahahah
Bilinçli olup kaybetmektense
Bilincsiz olup kazanmayı isterim hahah
Haha kazansam da kaybetsem de o kadar rastgele ki her şey...
Bilinçsiz Seçimlerle bu işin tadı yok ya :)

Saniyeler icinde yüzlerce tl oynuyor bir bakiyorum 1000tl arti bir bakiyorum nerdeyse eksideyim. bu neee böyle :))

Belkide ben 10dan fazla hisse sectigim icindir bilemedim🤪

Yok yahu oyle demeyin. Ben de 50.000tl gibi bir para ile baslamistim, sonra annem babam el atti destek oldu, ben yurtdisina geldim kur farkindan dolayi kazanca gectim biraz yatirim yaparak derken buyudu. Bir yerden baslamak gerekiyor.

Gram altindan da iyi kar ettim hatta soyle bir hikayem var. Buraya tasinmadan once bir bankadaki hesabimi kapattim sanmistim (calistigim universitedeki maas hesabimdi, kapatmamisim). Gram altin almisim 2016da 100gr kadar. Gecen aralik ayinda hesabimin kapanmadigini fark ettim ve hic dokunmadigim icin o da kar etmisti gayet guzel. Sadece degerlendirilmedigi icin altin artisina gore kar etti ama yatirim yatirimdir.
100 gr altını unutmak mı:confused:
2 gr altınım var aklım fikrim onda, satıp da ne alsam diye düşünüp duruyorum:KK70:

Arkadaşlar hepinizin eline koluna fikrine sağlık hiç anlamadığım konuları sayfalarca su gibi okudum çok güzel şeyler açıklamışsınız hiç anlamazdım ama biraz da olsa fikir oluştu okuduğum şeylerden sonra ben de size farazi bir soru sormak istiyorum bilgisi olanlara diyelim ki şu an elinizde 100.000 var herhangi bir arsa ya da ev almak istiyorsunuz ama fiyatlar malum olduğu için %80 kötü yerler var çok değerli ya da çok işe yarar yerler değil ( işe yayardan kastım benim sizin işinize yaramaz gibi düşünün) bu parayı bu tarz yerlere bağlamak mantıklı mı

:)
Gülümsedim.
Evet ziyancı uygun bir tabir benim eşim için de..
Bunu kontrol altına almak için çok çabaladım ama neticede yorulup yiprandigimla kaldım.

Sonra düşündüm ve dedim ki 35 e merdiven dayamış bir insanı neden ben yönlendireceğim?
Çalışıyor herkes gibi yoruluyor.
Ve emeğinin kıymetini bilmeyip bir ziyancı olarak yaşamak, yarın ölecekmişcesine aptal bir ömür istiyorsa ne yapabilirim. Belki böyle yaşayarak mutludur olabilir yani.. :)

Saygı duydum bu tercihe ve kendimi korumaya aldım.

Her zamanki boşanma eşiğine geldigimiz zamanlardan birinde de bu kuralı koydum iste..

Çok daha rahatım.

Ben de çok tutumlu biri değilim aslında.
Ama isteyince birikiyor biliyor musun?

Daha fazla biriktirebilirdim ben aslında.
Aileme dilediğince veriyorum. Annemin ameliyatı için 5bin verdim mesela. Durumu olmadığı için değil. Sen bankadaki birikime dokunma ben vermek istiyorum dedim verdim.
Ablam tatile çıkacaktı borç istedi 1000 lira verdim. Geri ödedi ama almadım.

Babamlarin mezarlığını 3bine yaptırdım.
Kardeşim için her sene kurban kesiyorum yeğenlerimin et ihtiyacı da karşılansın diye düşünüyorum. 2 bine yakın gidiyor ona.
Gibi gibi..

Yani özgürce harcıyorum da.
Sıkmıyorum.
Ailemi rahatlatan harcamalar beni mutlu ediyor.
Kendime robot süpürge aldım.
Büyük rahatlık benim için.
Şimdi sıraya koydum sıra ile anneme ve 2 kardeşimin evine de almak istiyorum..

Para doğru yerlere harcandiginda bereketli oluyor bence :)
Sen de yaparsın ınsallah.
Yeterki niyet et bir yerden başla..
Nomu seninle eskiden yazisirdik, hatırladım tekrar o günleri :)

hanımlar bu bitcoine yatırım yapan var mı, bundan anlar mısınız, çok yükselecek altından kaçanlar bitcoin alıyor falan diyorlar ama. var mı bitcoin dalgalarına giren aranızda? tavsiye eder misiniz, nedir ne değildir vs

Arkadaşlar hepinizin eline koluna fikrine sağlık hiç anlamadığım konuları sayfalarca su gibi okudum çok güzel şeyler açıklamışsınız hiç anlamazdım ama biraz da olsa fikir oluştu okuduğum şeylerden sonra ben de size farazi bir soru sormak istiyorum bilgisi olanlara diyelim ki şu an elinizde 100.000 var herhangi bir arsa ya da ev almak istiyorsunuz ama fiyatlar malum olduğu için %80 kötü yerler var çok değerli ya da çok işe yarar yerler değil ( işe yayardan kastım benim sizin işinize yaramaz gibi düşünün) bu parayı bu tarz yerlere bağlamak mantıklı mı

Kiraya verilebilecek bir yerse ev alabilirsiniz.

Bana lazim degil, beklentim de yok derseniz arsa alip yillar sonra degerlenmesi icin unutabilirsiniz.

Biraz emek veririm kovalarim veya destek alirim derseniz parayi hic bir yere baglamayip artmasini saglayabilirsiniz. Ben borsadan anlamazken her seyi eve arsaya yatirdim. Sonra borsayi cozunce elime gecen borsaya 🤪 burdan kazandigim yuklu miktar oldukca yine ev, arsa 🤪🤪

Kiraya verilebilecek bir yerse ev alabilirsiniz.

Bana lazim degil, beklentim de yok derseniz arsa alip yillar sonra degerlenmesi icin unutabilirsiniz.

Biraz emek veririm kovalarim veya destek alirim derseniz parayi hic bir yere baglamayip artmasini saglayabilirsiniz. Ben borsadan anlamazken her seyi eve arsaya yatirdim. Sonra borsayi cozunce elime gecen borsaya 🤪 burdan kazandigim yuklu miktar oldukca yine ev, arsa 🤪🤪
Peki bankadan ev almak mantıklı mı çok ucuza satıyorlar

X