- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.281
Bu kadar kazanç tesadüf olamaz canım.O durumu değerlendirip kazanç sağlamak tesadüf olamazGercekten aldim ev ama borsa dibe vurmustu isim kolaydievi 230 bine aldim 2011 de, 10 sene sonra degeri 3 milyon oldu. Iyi bir yatirim oldu
Vaay eski borsacılardansınız
Evin degerinin cok hizli artacagini biliyordum orasi tesadüf degilBu kadar kazanç tesadüf olamaz canım.O durumu değerlendirip kazanç sağlamak tesadüf olamaz
Ama su anda feci utandimmavimli bir çok konuda bilgi ve tecrübe sahibi bir üye.Çokta mütevazidir, ama biz tabiki ışığı gördük kendisinden yolumuzu aydınlatmasını isteriz
Yok yok keske iyi bilsem, sizler kadar iste.Vaay eski borsacılardansınız
Yaaa hiç olur mu, bundan sonra kağıtlarımı size de soracağımYok yok keske iyi bilsem, sizler kadar iste.
Ben hic bilmiyorum malesefHatunlarım kağıt demişken, orta-uzun vadede pınar süt ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ucuz görünüyor ama altında bişey varsa bilmem
Hatunlarım kağıt demişken, orta-uzun vadede pınar süt ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ucuz görünüyor ama altında bişey varsa bilmem
Ben hic bilmiyorum malesefGeyikliGece a soralim.
Hadi ya ben bilmiyodum alamayacağımızı, peki netten emir verilemiyorsa nasıl alabiliriz? Gerçi alamasam da olur başka alternatiflere yönelirim :))Aman efenim seref duydum
Pinarsutte internetten emir yasagi var 18 subatta geldi
Mobilden fink fink alip satamiyoruz.
Ama temettü sebebiyle alacagim ben. Cunku cine peynir ihracatina basladi. Henuz yarim yil dolmadi ve sanirim bilancolara girmedi bu.
Ama su yasaga verecegi tepkiyi, 1 ay sonra yasak bitisindeki tepkisini iyi gozlemlemek lazim.
Ben uzun vade kagit severim. Biriktirilir ama kisada uzer biseyler donuyor bu kagitta. Mutlaka kademeli alim lazim
Ytd
Iste bilir kisiAman efenim seref duydum
Pinarsutte internetten emir yasagi var 18 subatta geldi
Mobilden fink fink alip satamiyoruz.
Ama temettü sebebiyle alacagim ben. Cunku cine peynir ihracatina basladi. Henuz yarim yil dolmadi ve sanirim bilancolara girmedi bu.
Ama su yasaga verecegi tepkiyi, 1 ay sonra yasak bitisindeki tepkisini iyi gozlemlemek lazim.
Ben uzun vade kagit severim. Biriktirilir ama kisada uzer biseyler donuyor bu kagitta. Mutlaka kademeli alim lazim
Ytd
Hadi ya ben bilmiyodum alamayacağımızı, peki netten emir verilemiyorsa nasıl alabiliriz? Gerçi alamasam da olur başka alternatiflere yönelirim :))
Hojam bi de aygaz ve vestel aldım, bunlar çöp değil, değil mi
Yani almazsam öleceğimBankayi arayip alabilirsin ve satabilirsin pinari.
Ama benim bu surecte tercihim olmaz. Ancak cok duserse firsat der alirim.
Yani almazsam öleceğimdurumunda değilim :)) dursun o vakit
Vesbe, ay neyi satıyor patron neler oluyorBu arada aygaz cok sıkıstı, kagit acayip baskilaniyor. Yukarı kıracak gibi ama belli olmaz tahtaci tanidik degil
Vestel mi vesbe mi?
Vesbe tavan yapti ama patron satiyor. Sen nasil yorumlarsin?
Vesbe, ay neyi satıyor patron neler oluyorben yatırımları falan var diye almıştım.
Aygaz da nispeten ucuzdu, mali tabloları iyidi yurt dışında da bişeyler bişeyler yapacakmış, batmaz herhalde diyerek seçmiştim. uzun süre satmam oynasın istediği kadar tahtacıen kötü zarar eder çıkarım, tarlamı satıp girmedim ya. Acemi bakış açısı fazla mı düz oluyor ne
Balık tutmayı öğreten portakalımPersembe cuma patron kendi hisselerini satti vesbe'de
Buna ragmen tavandan alicili kapatti.
Iyi yapmissin ama uzun dusunme. Al biraz kar kaç. O biyerde duser. Dusunce geri alirsinyatirim tavsiyesi degildir sadece patronun hisse satmasi bana iyi seyler hissettirmiyor hahaha
Balık tutmayı öğreten portakalımbunlar çizgilerden grafiklerden daha kıymetli bilgiler benim için, saolasın çok tamam o vakit ben tavandan kaçayım sonra izleme listesine alırım nasılsa.
Bu arada vesteli de mesleki duyumlarımdan dolayı hiç sevmem, mühendisler için pek tavsiye etmezlerdi çok despotlarmış. Hiç eşyası da yoktur evimde tesadüf :))
Vay vay vayy patronun sattığını öğrenmek için kaç fırın ekmek yapmamız lazımPersembe cuma patron kendi hisselerini satti vesbe'de
Buna ragmen tavandan alicili kapatti.
Iyi yapmissin ama uzun dusunme. Al biraz kar kaç. O biyerde duser. Dusunce geri alirsinyatirim tavsiyesi degildir sadece patronun hisse satmasi bana iyi seyler hissettirmiyor hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?