Az once 20 btc ile etheryum alan birini gordum oldu o zmn tesekkurler saygilar sevgiler sizleri iyki tanidim
Not; btcturk programinda 20 btc
Anammmmm😖

Ya kizlar altini hepten unuttunuz.
Gelelim altina.
Ne olucak, alalim mi? Almayalim mi?
Daha duser mi?
Dusunce mi aliriz?

Ne cabuk gundem degisiyor.
Sozde 8 subatta da herkes whatsapp silecekti. Bi uyandim baktim ooo durumlar bile paylasilmis hahaha kimsenin aklina bile gelmedi galiba 😄😄
Unutur muyuz altini hic? Ben az daha bekleyip alacagim gene bir 20-30 gram.

Chelzy Chelzy sen nerelerdesin kraliçe arı :KK37:
@DenizinYosunKokusu sen bi göründün sanki dün:110:
Cuma.aksamustunden carsamba oglene kadar yalniz bakiyoruz ikizleri.Pertingen oluyorum.Daha simdi uyuttuk oglanlari,mutfak dag gibi ve yorgunluktan gozlerim kapaniyor 😑😑😑

Hedef ayda 3 altindi.1 tane attim maas yatinca.Haftaya doktora gidicem.En az 500 gidicek.O yuzden temkinli olmakta fayda var.Ay sonuna maastan artarsa alicam yine.
Coincikler de 4 gunde 140 lira kazandirdi.Biraz daha devamm.

Heyecanli 😎
Veririm tabi. Ben az daha düser diye bekliyorum ama ytd.

Evet ama oransalmis bakalim kac lot alicaz 2,3,5 hahaha
Cuma.aksamustunden carsamba oglene kadar yalniz bakiyoruz ikizleri.Pertingen oluyorum.Daha simdi uyuttuk oglanlari,mutfak dag gibi ve yorgunluktan gozlerim kapaniyor 😑😑😑

Hedef ayda 3 altindi.1 tane attim maas yatinca.Haftaya doktora gidicem.En az 500 gidicek.O yuzden temkinli olmakta fayda var.Ay sonuna maastan artarsa alicam yine.
Coincikler de 4 gunde 140 lira kazandirdi.Biraz daha devamm.

Kolay gelsin chelzy

Aa bende var esyalari ya tühh.
Rica ederim. Hemen pazartesi kac diyemem alici kapatti muhtemelen daha yukselecek ama stoplu git. buna uzun vade kagit gibi al unut diye bakma. Biyerde karini al cebe koy. Sonra alir unuturuz 🤪 ytd
Peki ilaç sektörü hisseleri hakkında düşüncelerin var mı biraz da o alanda bizi bilgilendirebilir misin ?

Peki ilaç sektörü hisseleri hakkında düşüncelerin var mı biraz da o alanda bizi bilgilendirebilir misin ?

Cok bilgim yok ama ilac zammi etkiledi
Pers cuma da talep toplama var yeni halka arz olucak TRILC
Baska bilgim yok malesef. Bu gece bakicam halka arz icin 😁😁😁 yarin yazarim.

Cok bilgim yok ama ilac zammi etkiledi
Pers cuma da talep toplama var yeni halka arz olucak TRILC
Baska bilgim yok malesef. Bu gece bakicam halka arz icin 😁😁😁 yarin yazarim.
bankalar acayip yükseldi cuma günü mor.son 40 dakika da zarardan kara döndük ama diğer hisseelrden zararı dengeledik anca.kar sıfırrrrrrr yaniiiipazartesi gene bankalar diyorummmm :rolleyes:

Kızlar selaaaaaaam :KK54:

Altın ile ilgili duyumlarınız var mı ? Düşer mi daha ?

Bir miktar param var onu değerlendireceğim.

Bekleyeyim mi alayım mı ?

Kızlar selaaaaaaam :KK54:

Altın ile ilgili duyumlarınız var mı ? Düşer mi daha ?

Bir miktar param var onu değerlendireceğim.

Bekleyeyim mi alayım mı ?

Valla bunun cevabını kimse bilemez

O yüzden parca parca almayı önerirler ya da altın ve başka şeylere para yatırmayı tavsiye ederler vs vs

Benim.param olsa mesela 9 bin

3 bin alırım

Diğer 6 bin için ya farklı şeyler düşünür ya da gidişata bakardim

Valla bunun cevabını kimse bilemez

O yüzden parca parca almayı önerirler ya da altın ve başka şeylere para yatırmayı tavsiye ederler vs vs

Benim.param olsa mesela 9 bin

3 bin alırım

Diğer 6 bin için ya farklı şeyler düşünür ya da gidişata bakardim
Bende de 10.000 var ama işte nakit tutmak bana mantıklı gelmiyor hiç 😪 sanki para durduğu yerde değer kaybediyor.

Altın daha da düşerse bekler öyle alırım diye sordum da dediğin gibi kimse kestiremiyor sanırım..

Back