Btc de 10 lira altinda islem yapmiyor.
Her coin yok ama baslangic icin iyi bence
Ada dash gayet try uzerinden 😇🥰

Ama mesela bi coin cok konusuluyor. Bakiyorum. Yok 🤪🤪
Binance de min 10 tl işlem limiti var, usdt de 10 ama işte biri öbürünün 7 katı :olamaz:
Edit: usdt cinsinden neredeyse tüm alt coinler var tabi, binlerce alternatif ediyor bu da

O zaman şu aşamada btc daha mantıklı sanki, çünkü baynınsta örneğin ada ve dash try karşılıkları yok, usdt olması lazım. onda da her bir alım için alt limit 10 usdt (10 dolar oluyor sanırım), sepet yapsam bir sürü usdtmin olması lazım baynıns derinmiş benim önce çocuk havuzunda oynamam lazımdı :olamaz:
Canım binance a gelsene:) neden bekliyorsun ki? Golden cross yapacak coinlerden al bekle. Mesela ont, amin inşallah yani. Beklemedeyim. Ytd🙏

Canım binance a gelsene:) neden bekliyorsun ki? Golden cross yapacak coinlerden al bekle. Mesela ont, amin inşallah yani. Beklemedeyim. Ytd🙏
Ben binancedayım zaten nobaharim, ama ont mesela try cinsinden yok mecbur usdt yapman lazım, o da minimum 70 tl yatırmak demek :olamaz:
Veya ben mi beceremedim, mesela ont/usdt 10 liralık alamaz mıyım binanceda?

Ben binancedayım zaten nobaharim, ama ont mesela try cinsinden yok mecbur usdt yapman lazım, o da minimum 70 tl yatırmak demek :olamaz:
Veya ben mi beceremedim, mesela ont/usdt 10 liralık alamaz mıyım binanceda?
Canım, şimdi bizde o işlere kocacım bakıyor. Diyor ki; adet olarak min 10 adet, düşük fiyatlılarda..tr ya da dolar farketmez..hata yoktur umarım bilgide🙏🙏

Canım, şimdi bizde o işlere kocacım bakıyor. Diyor ki; adet olarak min 10 adet, düşük fiyatlılarda..tr ya da dolar farketmez..hata yoktur umarım bilgide🙏🙏
Aynen öyle, 10 liralık veya 10 dolarlık işlem yapabilirsin minimum. lirada az alternatif var, dolara geçmen lazım yani. binance btcturke göre daha güzel kullanımı da o kadar zor değil ama daha yüksek tutarda işlem yapmak lazım, şimdiye kadar öğrendiğim bu oldu ve bu bilgi bana para kazandırmadı :D

Noracim tabana 2 milyon kusur lot satisi koymuşlar.
Taban görebiliriz bilgin olsun.
Ona göre gardini alırsın.

Doktorcum ben zararına satmayacağım için artık sasa'da uzun vadeciyim :KK12: maliyete gelmeden satmam.
Dünden beri youtube videosu izliyorum çok iç açıcı değil konuşulanlar. Ben kendimi daha fazla zarar edebilirime alıştırmaya çalışıyorum. Düşerse de bir şekilde uzun vadede bu seviyelere gelir sanırım, gelir di mi ya :KK12::confused:

Aynen öyle, 10 liralık veya 10 dolarlık işlem yapabilirsin minimum. lirada az alternatif var, dolara geçmen lazım yani. binance btcturke göre daha güzel kullanımı da o kadar zor değil ama daha yüksek tutarda işlem yapmak lazım, şimdiye kadar öğrendiğim bu oldu ve bu bilgi bana para kazandırmadı :KK70:
Risk ekstra kazanç :KK19: Bakınız @morportakal:KK37::KK52:

10 usdt lazımmış minim baynınsta :olamaz: onları geri tlye çevirdim trx ve sxp aldım, yine kör alış gibi bişey oldu. yesa yesa E Esila09 hojalarım bunlar çöp mü diye sorayım yine :KK70:

Stoplu aldım, min 24 saat altının bir iki kuruş aşağısında satacak, şimdi aldığımın %10 fazlasında yine satacak :KK70:

Trx bendede var canim, su ana gore fiyatlanmis gozukuyor ama ben onu uzun vade tutabilirim.
Spx cok paylasildi ama btc turkte yok tam bilmiyorum ama azcik kar et kac

Doktorcum ben zararına satmayacağım için artık sasa'da uzun vadeciyim :KK12: maliyete gelmeden satmam.
Dünden beri youtube videosu izliyorum çok iç açıcı değil konuşulanlar. Ben kendimi daha fazla zarar edebilirime alıştırmaya çalışıyorum. Düşerse de bir şekilde uzun vadede bu seviyelere gelir sanırım, gelir di mi ya :KK12::confused:
Yaaa noracım, ben de öyle düşünüyordum ama bilemiyorum şimdi:/ aselsanın akıbetine dönecek yorumları daha ağır basıyor..o da 47 leri görüp, 30 a düştü, sonra bölündü..yıllardır topallıyor..milletin çok diline düşmüş hisseden uzak duracaksın sözü var..ben de çok yeniyim, bilgilerim doğru olmayabilir ama kendi adıma söyleyeyim “cahil cesaretiyle de ilerlemek istemiyorum:/

Trx bendede var canim, su ana gore fiyatlanmis gozukuyor ama ben onu uzun vade tutabilirim.
Spx cok paylasildi ama btc turkte yok tam bilmiyorum ama azcik kar et kac
Btc de zaten hacimlenmiş coinler var bu anlamda binance daha iyi diyorlar esilacım, doğru mudur🙏🙏

keske butun kadinlar yatirim yapsa, spor yapsa...

Bdv de yine bi konu var. Adam hamileyken kadini dövüyor. Kadin hala görümceyi suclama derdinde 😐😐🙄🙄

Nasil bu kafalar olusuyor?
O konular hep öyle portakalım..savunma mekanizması olmuş artık, birincil kişiyi suçlasa kendisi de zan altında kalacak..o yüzden hep böylesini tercih ediyorlar.

Spor dedin de, burda da hava açtı..koşuya başlıycam ben de💃💃

Btc de zaten hacimlenmiş coinler var bu anlamda binance daha iyi diyorlar esilacım, doğru mudur🙏🙏

Ben tam tersi kendini ispatlamis coinlerden gidiyorum, mesela etheryum belkemigi olmali daha cok yatirim yapmak istiyorum, trx hakkinda hic kotu yorum okumadim yolu acik diye dusunuyorum ztn kucuk miktarlarda yatirim yapilabiliyor
Cent uzerinden fiyatlanmis bir kac yila ortadan kalkacak coinlere girmek istemiyorum ani sisen aylarca sabit kalan yada xrp gibi davasi olan, tweet ile degerlenen coinlerden kaciyorum.
1.5 ayi gecti keske btc biriktirebilsem ama para hizlica lazim oldugu icin oransal artisa bakiyorum

O konular hep öyle portakalım..savunma mekanizması olmuş artık, birincil kişiyi suçlasa kendisi de zan altında kalacak..o yüzden hep böylesini tercih ediyorlar.

Spor dedin de, burda da hava açtı..koşuya başlıycam ben de💃💃

Anlattigina gore gorumce bos durmamis okay
Ama ablam doldurdu diye hamile kadini doven yaratik hic bir sekilde aklanamaz.

Herif karaktersizdi gorumce de verdi gazi dese anlarim.

Burda da cok guzel. Ben de bi guzel yurudum geldim.

Carrefourdan 10 liraya vernel
5.45e strec film
28.90a yudum egeden sizma
10.90a parex 10lu mutfak bezi aldim sari bez gibi olanlardan ama pembe beyaz.
Biraz da abur cubur. 100 tale harcadim 😆

Back