- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #7.301
Vay vay vayy patronun sattığını öğrenmek için kaç fırın ekmek yapmamız lazım![]()
Her gece yarim ekmek tost yetio hahaha
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
![Squinting face with tongue :stuck_out_tongue_closed_eyes: 😝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay vay vayy patronun sattığını öğrenmek için kaç fırın ekmek yapmamız lazım![]()
Matrikste falan mı görünüyor acebası, youtube kanallarında falan rastlıyorum hangi hissede kim ne kadar var öyle bi sekmesi vardı sanırım matriksin, ama o kadar sayılarla dolu ki her yer yanlış da yorumlamış olabilirimVay vay vayy patronun sattığını öğrenmek için kaç fırın ekmek yapmamız lazım![]()
Matrikste falan mı görünüyor acebası, youtube kanallarında falan rastlıyorum hangi hissede kim ne kadar var öyle bi sekmesi vardı sanırım matriksin, ama o kadar sayılarla dolu ki her yer yanlış da yorumlamış olabilirim![]()
%10 artmış bugün ont, benim sxp de %7 düşmüşKızlar, sabah ont aldıysanız ilk dirence değdi geri düştü..ben tabi ki kaçırdım, emir de vermedim kaçtı:/
şöyle ki ont için ilk direnç 1,44( bugün 1,43’e değip dönmüş) , sonraki hedef 1,85..ileri vade hedefi de 10 dolar diye okudum.
böylesi bilgileri edindiğiniz bir youtube kanalı vs varsa paylaşabilir misiniz bitte
ytd anam ytd:d
Lanet olsun dostum yine tahtacı-patron tezgahı mı haAynen.
Direkt ahmet satti mehmet satti demiyor ama kurum goruyorsun.
Mesela alıs emri arttilca her kademeye 1 milyon adet satis emri koydu gecen biri. Kademe dedigim kurusluk birsey.
5.10
5.11
5.12
.
.
.
5.40
Her kademeye milyonluk emir kim koyar
Buna ragmen bu kagit yukari gitti demekki o kagitlar alindi.
Her kademeden bir milyon kagidi kim alir
Ben 400 bin kagidim var diye kendimi bisey saniyorum. Adamlar 4 kurusluk araliktan 4 milyon lot aldi satti ahahaha
Tahtacıyla patron arasındaki anlaşma böylemi yapılıyorAynen.
Direkt ahmet satti mehmet satti demiyor ama kurum goruyorsun.
Mesela alıs emri arttilca her kademeye 1 milyon adet satis emri koydu gecen biri. Kademe dedigim kurusluk birsey.
5.10
5.11
5.12
.
.
.
5.40
Her kademeye milyonluk emir kim koyar
Buna ragmen bu kagit yukari gitti demekki o kagitlar alindi.
Her kademeden bir milyon kagidi kim alir
Ben 400 bin kagidim var diye kendimi bisey saniyorum. Adamlar 4 kurusluk araliktan 4 milyon lot aldi satti ahahaha
Kız at hırsızı ne yaaa%10 artmış bugün ont, benim sxp de %7 düşmüş
Kanal bilmiyorum ama bugün sabah senin yazdığın kanal güzele benziyordu nobaharim, inşallah at hırsızı değildir
Teknik bişeyler öğrenilir gibi o çocuktan
At hırsızı sanayide yaygın olarak kullanılan güzide terimlerimizdendirKız at hırsızı ne yaaa![]()
bana dürüst gibi geldi..bir haftadır takipteyim..gözüme girmese yazmazdım buraya walla..
400 hala iyi fiyat. Gümüş de fazla gidemedi dolar düştüğü için. Platin yükseldi aradan.Ya kizlar altini hepten unuttunuz.
Gelelim altina.
Ne olucak, alalim mi? Almayalim mi?
Daha duser mi?
Dusunce mi aliriz?
Ne cabuk gundem degisiyor.
Sozde 8 subatta da herkes whatsapp silecekti. Bi uyandim baktim ooo durumlar bile paylasilmis hahaha kimsenin aklina bile gelmedi galiba![]()
400 hala iyi fiyat. Gümüş de fazla gidemedi dolar düştüğü için. Platin yükseldi aradan.
Edit: 400 altına da inebilir tabi bir iki gün önce altındaydı hatta
Sasa ahh sasaaaaaa yaktı beniBen sasa'dan dolayı burayı bdv ye çevirmezsem iyidir![]()
yarın sasa nın helvasını kavurucam buyrun gelin kızlar
![]()
Altin canimdir cigerimdir her hali guzeldir kabulumdurYa kizlar altini hepten unuttunuz.
Gelelim altina.
Ne olucak, alalim mi? Almayalim mi?
Daha duser mi?
Dusunce mi aliriz?
Ne cabuk gundem degisiyor.
Sozde 8 subatta da herkes whatsapp silecekti. Bi uyandim baktim ooo durumlar bile paylasilmis hahaha kimsenin aklina bile gelmedi galiba![]()
Altin canimdir cigerimdir her hali guzeldir kabulumdur![]()
Aldim gazi pts basicam paralari hahahah
Ada fena gitti sabahtan beri.
Dun 6.320 dan almistim
Aldim gazi pts basicam paralari hahahah
Ada fena gitti sabahtan beri.
Dun 6.320 dan almistim
Evet 2 olumlu haber cikti ama tek kaynaktan okudum baska kaynaklara bakamadim
Bitcoine para ekledinmi![]()