Yaaa noracım, ben de öyle düşünüyordum ama bilemiyorum şimdi:/ aselsanın akıbetine dönecek yorumları daha ağır basıyor..o da 47 leri görüp, 30 a düştü, sonra bölündü..yıllardır topallıyor..milletin çok diline düşmüş hisseden uzak duracaksın sözü var..ben de çok yeniyim, bilgilerim doğru olmayabilir ama kendi adıma söyleyeyim “cahil cesaretiyle de ilerlemek istemiyorum:/
Ben şimdiye kadar yavaş ama sağlam ilerliyordum ama bunda cahil cesaretiyle girdim işte :KK12: :halay:perşembe günü tavandan aldım ertesi gün ilk iyi kar ettim yüzde 8 yapınca o hevesle gaza geldim sanırım :KK12:ilk kez bi hisseyi kısa vade düşündüm onda da patladım. Pazartesi salı satarım demiştim. Bu gidişle çok pazartesi salı görürüm ben :KK12:1-2 ay hiç sorun değil de aselsana dönerse yandığımın resmi :KK12:

Anlattigina gore gorumce bos durmamis okay
Ama ablam doldurdu diye hamile kadini doven yaratik hic bir sekilde aklanamaz.

Herif karaktersizdi gorumce de verdi gazi dese anlarim.

Burda da cok guzel. Ben de bi guzel yurudum geldim.

Carrefourdan 10 liraya vernel
5.45e strec film
28.90a yudum egeden sizma
10.90a parex 10lu mutfak bezi aldim sari bez gibi olanlardan ama pembe beyaz.
Biraz da abur cubur. 100 tale harcadim 😆
Kadın/insan dövmek tamam çok kötü de hamile kadını da dövmek nedir Allah aşkına yaa:((((

Güle güle kullan :KK37: :KK200:

Yaaa noracım, ben de öyle düşünüyordum ama bilemiyorum şimdi:/ aselsanın akıbetine dönecek yorumları daha ağır basıyor..o da 47 leri görüp, 30 a düştü, sonra bölündü..yıllardır topallıyor..milletin çok diline düşmüş hisseden uzak duracaksın sözü var..ben de çok yeniyim, bilgilerim doğru olmayabilir ama kendi adıma söyleyeyim “cahil cesaretiyle de ilerlemek istemiyorum:/
Bende bikaç videoda benzer yorumlar duydum.Dün uzun vadede kaybettirmez herhalde diye yorumda bulunmuştum ama ben borsadan anlamıyorum,aselsan örneğini ve terste kalan kişileride duyunca dedim kızlar benim yorumu dikkate alır ona göre işlem yapar filan pişman oldum.Her olasılığı göze almak lazım.Sonuç olarak benim yazdıklarımı dikkate alarak işlem yapmayın arkadaşlar 😂

Sen sasayi ne zaman aldin, daha dün konustuk ben sattim dedim gidip ustune almadin insallah 😃😃
Yok canım sen söylemeden önce almıştım. Çok zararım yok benim. İyice araştırmadan atlamış oldum. Benim vakitsizliğimden kaynaklı, iyi araştıramadım:/ bundan sonra daha temkinli ilerliycem :KK16:

Yok ya nerdeee. 3-5 hisseye bakiyorum ben, bir de genelde uzun vadeli yapiyorum bekliyorum yani. Gecen kozaldan iyi kazandim ama severim kendisini 🤪 ytd
Ben seni eskiden beri tanırım zamanında borsadan iyi kazanıp ev aldığını anlatmıştın 😁 bekliyoruz yorumlarını

Back