- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #7.261
Anam hepiniz coinci oldunuz bir ben bir sey bilmiyorum ![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam hepiniz coinci oldunuz bir ben bir sey bilmiyorum![]()
Portakal reyiz bilgi ve tecrübe açısından bizden epeyce ileride, aldığı riske hakimRisk ekstra kazançBakınız @morportakal
![]()
Ben şimdiye kadar yavaş ama sağlam ilerliyordum ama bunda cahil cesaretiyle girdim işteYaaa noracım, ben de öyle düşünüyordum ama bilemiyorum şimdi:/ aselsanın akıbetine dönecek yorumları daha ağır basıyor..o da 47 leri görüp, 30 a düştü, sonra bölündü..yıllardır topallıyor..milletin çok diline düşmüş hisseden uzak duracaksın sözü var..ben de çok yeniyim, bilgilerim doğru olmayabilir ama kendi adıma söyleyeyim “cahil cesaretiyle de ilerlemek istemiyorum:/
Risk ekstra kazançBakınız @morportakal
![]()
Kadın/insan dövmek tamam çok kötü de hamile kadını da dövmek nedir Allah aşkına yaaAnlattigina gore gorumce bos durmamis okay
Ama ablam doldurdu diye hamile kadini doven yaratik hic bir sekilde aklanamaz.
Herif karaktersizdi gorumce de verdi gazi dese anlarim.
Burda da cok guzel. Ben de bi guzel yurudum geldim.
Carrefourdan 10 liraya vernel
5.45e strec film
28.90a yudum egeden sizma
10.90a parex 10lu mutfak bezi aldim sari bez gibi olanlardan ama pembe beyaz.
Biraz da abur cubur. 100 tale harcadim![]()
Canım yaaaBen sasa'dan dolayı burayı bdv ye çevirmezsem iyidir![]()
yarın sasa nın helvasını kavurucam buyrun gelin kızlar
![]()
Bende bikaç videoda benzer yorumlar duydum.Dün uzun vadede kaybettirmez herhalde diye yorumda bulunmuştum ama ben borsadan anlamıyorum,aselsan örneğini ve terste kalan kişileride duyunca dedim kızlar benim yorumu dikkate alır ona göre işlem yapar filan pişman oldum.Her olasılığı göze almak lazım.Sonuç olarak benim yazdıklarımı dikkate alarak işlem yapmayın arkadaşlarYaaa noracım, ben de öyle düşünüyordum ama bilemiyorum şimdi:/ aselsanın akıbetine dönecek yorumları daha ağır basıyor..o da 47 leri görüp, 30 a düştü, sonra bölündü..yıllardır topallıyor..milletin çok diline düşmüş hisseden uzak duracaksın sözü var..ben de çok yeniyim, bilgilerim doğru olmayabilir ama kendi adıma söyleyeyim “cahil cesaretiyle de ilerlemek istemiyorum:/
Ben sasa'dan dolayı burayı bdv ye çevirmezsem iyidir![]()
yarın sasa nın helvasını kavurucam buyrun gelin kızlar
![]()
Canım yaaatelafi edersin/ederiz inşallah. Ağır tecrübe oldu işte:/
Olurmu sen eski borsacılardansınAnam hepiniz coinci oldunuz bir ben bir sey bilmiyorum![]()
Yok canım sen söylemeden önce almıştım. Çok zararım yok benim. İyice araştırmadan atlamış oldum. Benim vakitsizliğimden kaynaklı, iyi araştıramadım:/ bundan sonra daha temkinli ilerliycemSen sasayi ne zaman aldin, daha dün konustuk ben sattim dedim gidip ustune almadin insallah![]()
Yok ya nerdeee. 3-5 hisseye bakiyorum ben, bir de genelde uzun vadeli yapiyorum bekliyorum yani. Gecen kozaldan iyi kazandim ama severim kendisiniOlurmu sen eski borsacılardansınborsa yorumları alalım senden, engin bilgilerinden faydalanalım
Ben seni eskiden beri tanırım zamanında borsadan iyi kazanıp ev aldığını anlatmıştınYok ya nerdeee. 3-5 hisseye bakiyorum ben, bir de genelde uzun vadeli yapiyorum bekliyorum yani. Gecen kozaldan iyi kazandim ama severim kendisiniytd
HuuuuBen seni eskiden beri tanırım zamanında borsadan iyi kazanıp ev aldığını anlatmıştınbekliyoruz yorumlarını
Gercekten aldim ev ama borsa dibe vurmustu isim kolaydiBen seni eskiden beri tanırım zamanında borsadan iyi kazanıp ev aldığını anlatmıştınbekliyoruz yorumlarını
Vaay eski borsacılardansınızGercekten aldim ev ama borsa dibe vurmustu isim kolaydievi 230 bine aldim 2011 de, 10 sene sonra degeri 3 milyon oldu. Iyi bir yatirim oldu
![]()