Ben şimdiye kadar yavaş ama sağlam ilerliyordum ama bunda cahil cesaretiyle girdim işte perşembe günü tavandan aldım ertesi gün ilk iyi kar ettim yüzde 8 yapınca o hevesle gaza geldim sanırım ilk kez bi hisseyi kısa vade düşündüm onda da patladım. Pazartesi salı satarım demiştim. Bu gidişle çok pazartesi salı görürüm ben 1-2 ay hiç sorun değil de aselsana dönerse yandığımın resmi

Kadın/insan dövmek tamam çok kötü de hamile kadını da dövmek nedir Allah aşkına yaa(((

Güle güle kullan

Bende bikaç videoda benzer yorumlar duydum.Dün uzun vadede kaybettirmez herhalde diye yorumda bulunmuştum ama ben borsadan anlamıyorum,aselsan örneğini ve terste kalan kişileride duyunca dedim kızlar benim yorumu dikkate alır ona göre işlem yapar filan pişman oldum.Her olasılığı göze almak lazım.Sonuç olarak benim yazdıklarımı dikkate alarak işlem yapmayın arkadaşlar

Sen sasayi ne zaman aldin, daha dün konustuk ben sattim dedim gidip ustune almadin insallah
Yok canım sen söylemeden önce almıştım. Çok zararım yok benim. İyice araştırmadan atlamış oldum. Benim vakitsizliğimden kaynaklı, iyi araştıramadım:/ bundan sonra daha temkinli ilerliycem

Yok ya nerdeee. 3-5 hisseye bakiyorum ben, bir de genelde uzun vadeli yapiyorum bekliyorum yani. Gecen kozaldan iyi kazandim ama severim kendisini ytd
Ben seni eskiden beri tanırım zamanında borsadan iyi kazanıp ev aldığını anlatmıştın bekliyoruz yorumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…