İyiymiş ama borsayı gerçekten bilen, psra kazanan eğitim vermekle zaman harcar mı diye düşünüyordum bende.Meseka bahsettiğin kadın parayı veren herkese veriyor mu eğitimi,yoksa belli referanslaela gelen kişileremi veriyor?

Herkese egitim verir mi inan bilmiyorum ben referansla gittim. Gunlu 1200 dü ama ben 2 güne 1500 odedim 🤩

Herkese egitim verir mi inan bilmiyorum ben referansla gittim. Gunlu 1200 dü ama ben 2 güne 1500 odedim 🤩
Süpermiş😊 sen ne zamandır ilgileniyorsun borsayla ve bu eğitimi hangi süreçte almak istedin?ben daha yeni ilgilenmeye başladım, biliyorsun bazı temel ifadelerin anlamını bile bilmiyorum.O yüzden sıfırdan böyle bir eğitim almak doğru olmayabilir benim gibiler için, borsayı bilmek lazımki çakallıklarının eğitimini alabilelim dimi 😁

Kızlar binance 3.62 usdt hiçbir yerde kullanamıyorum minimum miktar 10 olmalı diyor sürekli. Paramı az buldu sanırım :)) başka yolu var mı bunun veya illa yeni para mı yatırmam gerek bilgisi olan yazabilir mi 😊

Süpermiş😊 sen ne zamandır ilgileniyorsun borsayla ve bu eğitimi hangi süreçte almak istedin?ben daha yeni ilgilenmeye başladım, biliyorsun bazı temel ifadelerin anlamını bile bilmiyorum.O yüzden sıfırdan böyle bir eğitim almak doğru olmayabilir benim gibiler için, borsayı bilmek lazımki çakallıklarının eğitimini alabilelim dimi 😁

Ben bayadir bakiyordum ama cok basarili olamadim. 2017de 2018de falan eh iste kazandim ama pek kayda deger bisey yok cunku bilmedigim icin sans oyunu gibi hahaha

2019da biraz daha ögrendim ama asil hamlem 2020 mart cokusunde geldi.

Temel ifadeleri bildigimi dusunerek gittim. Bilmiyormusum hahaha 😃 cunku tanim olarak biliyordum anladim saniyordum ama derinlikte cilgin isler donuyormus 😄

Kızlar binance 3.62 usdt hiçbir yerde kullanamıyorum minimum miktar 10 olmalı diyor sürekli. Paramı az buldu sanırım :)) başka yolu var mı bunun veya illa yeni para mı yatırmam gerek bilgisi olan yazabilir mi 😊
10 usdt lazımmış minim baynınsta :olamaz: onları geri tlye çevirdim trx ve sxp aldım, yine kör alış gibi bişey oldu. yesa yesa E Esila09 hojalarım bunlar çöp mü diye sorayım yine :D

Stoplu aldım, min 24 saat altının bir iki kuruş aşağısında satacak, şimdi aldığımın %10 fazlasında yine satacak :D

10 usdt lazımmış minim baynınsta :olamaz: onları geri tlye çevirdim trx ve sxp aldım, yine kör alış gibi bişey oldu. yesa yesa E Esila09 hojalarım bunlar çöp mü diye sorayım yine :KK70:

Stoplu aldım, min 24 saat altının bir iki kuruş aşağısında satacak, şimdi aldığımın %10 fazlasında yine satacak :KK70:

Trx ben de aldim 😇🥰😍
Ortak olduk gel sarilalim.

Coinler cok uctu. Niye? Dun gece ben 3000 tale yatirdim diye 🤑🤑
Benim coinlerim uçmuyor :)) try karşılıklarıyla mı alıyosun portakalım, usdt veya btc ile mi? bi de btcturk te misin.

Binance modüllerini yavaş yavaş çözmeye başladım ama işlem limiti yüksekmiş yaw benim param az geldi bunlara

10 usdt lazımmış minim baynınsta :olamaz: onları geri tlye çevirdim trx ve sxp aldım, yine kör alış gibi bişey oldu. yesa yesa E Esila09 hojalarım bunlar çöp mü diye sorayım yine :KK70:

Stoplu aldım, min 24 saat altının bir iki kuruş aşağısında satacak, şimdi aldığımın %10 fazlasında yine satacak :KK70:
Mihailim, trx ve sxp biraz fiyatlanmış ama daha gideri var diyor işi bilenler.

Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de.. 😁Ya benim kafam çok rahattı adım adım ama sağlam ilerliyordum sasa da ters köşe oldum hafta sonu sürekli bunu düşünürüm ben şimdi 😁
Noracim tabana 2 milyon kusur lot satisi koymuşlar.
Taban görebiliriz bilgin olsun.
Ona göre gardini alırsın.

Benim coinlerim uçmuyor :)) try karşılıklarıyla mı alıyosun portakalım, usdt veya btc ile mi? bi de btcturk te misin.

Binance modüllerini yavaş yavaş çözmeye başladım ama işlem limiti yüksekmiş yaw benim param az geldi bunlara

Try karsiligiyla aliyorum evet.
Btc pro indirdim usenmezsem binance indirip bakicam.
:KK74:
Allahtan 45 lirayla işlem yapıyorum yoksa baya boyumdan büyük işler bunlar :KK70: ne yaptığım hk hiçbir fikrim yok ahahah

Ben dun gece ada dan guzel kazandim.
Ama baktim hepsi ucmus.
Biraz okudum biraz cevreye sordum trx dediler.
Ama tabi portakal sepet yapti hahah butun parayi ona yatirmadim.

Try karsiligiyla aliyorum evet.
Btc pro indirdim usenmezsem binance indirip bakicam.

Ben dun gece ada dan guzel kazandim.
Ama baktim hepsi ucmus.
Biraz okudum biraz cevreye sordum trx dediler.
Ama tabi portakal sepet yapti hahah butun parayi ona yatirmadim.
O zaman şu aşamada btc daha mantıklı sanki, çünkü baynınsta örneğin ada ve dash try karşılıkları yok, usdt olması lazım. onda da her bir alım için alt limit 10 usdt (10 dolar oluyor sanırım), sepet yapsam bir sürü usdtmin olması lazım baynıns derinmiş benim önce çocuk havuzunda oynamam lazımdı :olamaz:

O zaman şu aşamada btc daha mantıklı sanki, çünkü baynınsta örneğin ada ve dash try karşılıkları yok, usdt olması lazım. onda da her bir alım için alt limit 10 usdt (10 dolar oluyor sanırım), sepet yapsam bir sürü usdtmin olması lazım baynıns derinmiş benim önce çocuk havuzunda oynamam lazımdı :olamaz:

Btc de 10 lira altinda islem yapmiyor.
Her coin yok ama baslangic icin iyi bence
Ada dash gayet try uzerinden 😇🥰

Ama mesela bi coin cok konusuluyor. Bakiyorum. Yok 🤪🤪

Back