Aynen bende bilgi sıfır olduğundan o şekilde anlatan bir kursu tercih ederim.indirim kuponunu bu ayda paylaşmıştır o zaman bi bakim ben.Bu arada bikaç tane kursu var sen sanırım tüm kursları aldın.
Yok 18 falan kurs var çok fazla :)) hepsi farklı farklı işlerle ilgili ama, örneğin fonlarla ilgili de kurs vermiş ama fonların bana göre kursluk bir olayı yok.

Ben 3 kursunu aldım toplam, bi tane temel analiz 2 tane teknik analiz. Bitirmedim ama daha, vakit olmadı.

Bi de şu var açıkçası, GeyikliGece GeyikliGece dün tahtacı-patron örneği vererek piyasanın mantığını çok güzel açıkladı. Böyle bir ortamda teknik analizin de yer çekimi kanunu olmayacağı aşikar, %70-80 tutuyordur belki bilmiyorum. O yüzden kendimi grafiklere çizgilere boğmak için hem saatlerimi hem de paramı harcamak bana mantıklı gelmiyor. Temel hususları bileyim yeter diye düşünüyorum, fazlası beni aşar dışarıda yaşamam gereken bir hayat var çünkü :))

Ben de teknik analiz bilmiyorum ve ogrenmek istemiyorum.
Cunku tahtacinin mantigi analiz bilenleri cuvallatmak uzerine kurulu

Mesela diyelim ki bir kagidin ucup gitmesi icin teknik acidan grafikte gozlemlenmesi gereken 4 tane sey var.
Tahtaci kasitli olarak hepsini de efsane sekilde cizer. Sen de dersin ki bu kagit ucacak. Vari yogu yatirirsin.

Ama tahtaci sana sadece yem atmistir 😄😄

Bence bir nevi dolandiricilik bu da ama böyle yürüyor 😑😑

Bu arada kızlar ücretli teknik analiz eğitimi aldınız mı hiç? @nobahari güzellikim mesela ali ömürün eğitimi 1000 tl, piyasası böyle mi bu işin? Ben toplam 75 liraya okan yorgancının 3 eğitimini aldım udemyden baya da faydalandım yani iyidi bence 😄 temel düzey tabi. Ki okan yorgancıyı seviyorum bakış açısı bana uyuyor.

Ben piyasanin cakalliklari uzerine borsa egitimi aldim. 2 gune 1500 odedim yararli oldu. Hahaha

Birebir egitimdi.

Bu arada kızlar ücretli teknik analiz eğitimi aldınız mı hiç? @nobahari güzellikim mesela ali ömürün eğitimi 1000 tl, piyasası böyle mi bu işin? Ben toplam 75 liraya okan yorgancının 3 eğitimini aldım udemyden baya da faydalandım yani iyidi bence 😄 temel düzey tabi. Ki okan yorgancıyı seviyorum bakış açısı bana uyuyor.
Eşim Ahmet Mergenden ücretli eğitim almıştı 4 5 yıl önce. Başlangıç olarakda Ali perşembenin kitaplarını almıştı

Ben piyasanin cakalliklari uzerine borsa egitimi aldim. 2 gune 1500 odedim yararli oldu. Hahaha

Birebir egitimdi.
Asıl bu eğitim gerekli zaten :)) yatırımcı gözüyle borsa güzel bişey bana göre, fakat bu tahtacıların dün ve az önceki yorumunda anlattığın şekilde para kazanması ne kadar üzücü. Küçük yatırımcı da kısa yoldan kazanmaya çalışma kurnazlıkları yapmasın o zaman, hak ediyorlar diyenler olacaktır ama bence böyle kazanılan para beni huzurlu yaşatmazdı açıkçası.

Asıl bu eğitim gerekli zaten :)) yatırımcı gözüyle borsa güzel bişey bana göre, fakat bu tahtacıların dün ve az önceki yorumunda anlattığın şekilde para kazanması ne kadar üzücü. Küçük yatırımcı da kısa yoldan kazanmaya çalışma kurnazlıkları yapmasın o zaman, hak ediyorlar diyenler olacaktır ama bence böyle kazanılan para beni huzurlu yaşatmazdı açıkçası.

Kesinlikle. Her sey para degil insanin ici rahat olmali öncelikle.

Coinler coook sismis yahu.
Ne alicam bilemedim
Usdc ve usdt dusuk kaldi ama pek de hareketsizler.

Aaa nasıl bir eğitimdi içeriği neydi canım?Kimden aldın eğitimi? Değer mi?

Tanidigim birinin yönlendirmesiyle gittim.
Istanbul kartalda. Gidene kadar pek umudum yoktu.
Kadinin ofisini gorünce dedim ki yuru portakal hahah bu yolda sen de ilerlemelisin millet ne hayatlar yasiyor.

Ama teknik, cizim vs anlatmadi. Cakallik ogretti cunku ben biraz öyle istedim.

Tavsiyem egitim almak icin egitimci secmeyin. Borsadan para kazanmis, aktif borsa oyuncusundan alin.
Cunku 20 yasinda cocuklar bile kitaplari ezberlemis egitim veriyor. Hahaha :)

Kadin bana öyle guzel bakti ki 2 gun caylar kahveler manzara hahahha az indirim yapsa bi daha gitsem kahve icmeye

Içim o kadar rahat ki anlatamam.
Insanın cebi boş olunca da inanılmaz hafiflik oluyor üstünde.
Tabi fakirliğin de artıları var şimdi.

Pardon ben zengindimmm artık :KK70:

Gel dolandiralim milleti o zaman 😃

Kadinin ofisini gorünce dedim ki yuru portakal hahah bu yolda sen de ilerlemelisin millet ne hayatlar yasiyor.

Tavsiyem egitim almak icin egitimci secmeyin. Borsadan para kazanmis, aktif borsa oyuncusundan alin.

Kadin bana öyle guzel bakti ki 2 gun caylar kahveler manzara hahahha az indirim yapsa bi daha gitsem kahve icmeye

Yok ben dolandirilmaya alışığım.
Dolandırmayi beceremem :KK70:

İyiymiş ama borsayı gerçekten bilen, para kazanan eğitim vermekle zaman harcar mı diye düşünüyordum bende.Mesela bahsettiğin kadın parayı veren herkese veriyor mu eğitimi,yoksa belli referanslaera gelen kişileremi veriyor?

Back