- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.221
İyiymiş ama borsayı gerçekten bilen, psra kazanan eğitim vermekle zaman harcar mı diye düşünüyordum bende.Meseka bahsettiğin kadın parayı veren herkese veriyor mu eğitimi,yoksa belli referanslaela gelen kişileremi veriyor?
SüpermişHerkese egitim verir mi inan bilmiyorum ben referansla gittim. Gunlu 1200 dü ama ben 2 güne 1500 odedim
Süpermişsen ne zamandır ilgileniyorsun borsayla ve bu eğitimi hangi süreçte almak istedin?ben daha yeni ilgilenmeye başladım, biliyorsun bazı temel ifadelerin anlamını bile bilmiyorum.O yüzden sıfırdan böyle bir eğitim almak doğru olmayabilir benim gibiler için, borsayı bilmek lazımki çakallıklarının eğitimini alabilelim dimi
10 usdt lazımmış minim baynınstaKızlar binance 3.62 usdt hiçbir yerde kullanamıyorum minimum miktar 10 olmalı diyor sürekli. Paramı az buldu sanırım :)) başka yolu var mı bunun veya illa yeni para mı yatırmam gerek bilgisi olan yazabilir mi
Benim coinlerim uçmuyor :)) try karşılıklarıyla mı alıyosun portakalım, usdt veya btc ile mi? bi de btcturk te misin.Coinler cok uctu. Niye? Dun gece ben 3000 tale yatirdim diye
Trx ben de aldim
Ortak olduk gel sarilalim.
Mihailim, trx ve sxp biraz fiyatlanmış ama daha gideri var diyor işi bilenler.
Yesacım, coinde tam ralli zamanıymış, kal biraz dahaAy ben de 2300 bekliyorum geldiği an satacağım sıkıldım ya :)
Sonra da ver elini borsa ahaha
Bekle beni borsa yesa geliyor tozu dumana katacak ahahaah
Noracim tabana 2 milyon kusur lot satisi koymuşlar.Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de..Ya benim kafam çok rahattı adım adım ama sağlam ilerliyordum sasa da ters köşe oldum hafta sonu sürekli bunu düşünürüm ben şimdi
Yesacım, coinde tam ralli zamanıymış, kal biraz daha
baynınsta try çiftinde fazla alternatif yoktuMihailim, trx ve sxp biraz fiyatlanmış ama daha gideri var diyor işi bilenler.
Benim coinlerim uçmuyor :)) try karşılıklarıyla mı alıyosun portakalım, usdt veya btc ile mi? bi de btcturk te misin.
Binance modüllerini yavaş yavaş çözmeye başladım ama işlem limiti yüksekmiş yaw benim param az geldi bunlara
Allahtan 45 lirayla işlem yapıyorum yoksa baya boyumdan büyük işler bunlarne yaptığım hk hiçbir fikrim yok ahahah
Ay ben de 2300 bekliyorum geldiği an satacağım sıkıldım ya :)
Sonra da ver elini borsa ahaha
Bekle beni borsa yesa geliyor tozu dumana katacak ahahaah
O zaman şu aşamada btc daha mantıklı sanki, çünkü baynınsta örneğin ada ve dash try karşılıkları yok, usdt olması lazım. onda da her bir alım için alt limit 10 usdt (10 dolar oluyor sanırım), sepet yapsam bir sürü usdtmin olması lazım baynıns derinmiş benim önce çocuk havuzunda oynamam lazımdıTry karsiligiyla aliyorum evet.
Btc pro indirdim usenmezsem binance indirip bakicam.
Ben dun gece ada dan guzel kazandim.
Ama baktim hepsi ucmus.
Biraz okudum biraz cevreye sordum trx dediler.
Ama tabi portakal sepet yapti hahah butun parayi ona yatirmadim.
O zaman şu aşamada btc daha mantıklı sanki, çünkü baynınsta örneğin ada ve dash try karşılıkları yok, usdt olması lazım. onda da her bir alım için alt limit 10 usdt (10 dolar oluyor sanırım), sepet yapsam bir sürü usdtmin olması lazım baynıns derinmiş benim önce çocuk havuzunda oynamam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?