Hello kizlar pek uğrayamadım bugün zengin olmakla mesguldum der misim ahaha yok yok alakası yok :)

Neyse geldiğim son durumu anlatayım 2300 görünce satcam dedim satmadım 2240 şu an satmicam 60 tl Bekliyorum tekrar ahahah

Neyse bu son. coin olayım bırakıyorum bu işleri full konsantre borsaya yonelcem hem o hem bu hem şu olmuyor valla..bi de bu coin işi değişik ya borsa daha iyi geliyor bana

Neyse karımi alıp çıkıp gelsin kağıtlar:)

Dohol doner diye dusunuyorum. Sirket önlem alir ama ytd

Invest ve twitterda konusuluyor. Bir miktar da bana fisildayanlar oluyor 🤑🤑
İnvestingtekilere göre de az kalmş yükselmesine 😃 bilemiyorum tabii bekleyip görücez maliyet de düşürmüyorum küstüm :D bişeyler yaşanacakmş önümüzdeki günlerde neydi unuttm mart sonunu bekleyin diyolardı acele etmeyin diyolardı en son. Ben de artık görmezden gelmeyi öğrendim dohol ü YTD

Aşklarımı da açıklıyorum
Karsan cığım ve bsökeciğim bebişlerim benm iyiki varlar uiiy yirim onları 😜😜🧿 YTD

Bir de şu en başarılı borsa kanalı abimizi kim önermişti. O benim ufkumu açtı sanki onun birkaç videosundan sonra borsa tercihlerim değişti olaya bir başka bakıyorum daha bilanço okumayı öğrencem inşallah

Bsöke ye son dakikalarda ne oldu da fiyatı sabit kaldı bana kim benm anlayacağm dilde anlatabilir acaba :))) ?

Sanirim yuklu satis geldi 17.40da. Takipte degildim ama kap gelince baktim 17.42de.
Devre kesici geldi.

Cok hizli dusus olunca gelir devrekesici. Islem yavaslatici bir nevi
Şansa bak yaa ben de o civarlarda alacaktım ne gzl :))

Sabah ben kıpkırmızı uyandım sonra ilaçlara yüzde 20 zam haberi gelmesiyle benim yeni hisseciğim devacığım (hani 96 tl yi kaçırmama sebep olan vesbe ye tercih ettiğim yani) yeşillendi sonra bütün takip listem yeşillendi çok heyecanlı bir gündü 🤪😀😀

YTD

C ceycey0406 buralarda misin?
Sagligin nasil 🥰
ilaç aldım daha iyiyim bugün.ama lanettt borsaaa zorladı bugün.kapanışa son 40 dakika kala bir hissemiz zarardan artıya geçti hızla.tam da marketteydik.matrix ekran olmadığından biraz ucuza satmışız.

İyi geceler hanimlar..
Türk ilaç ve serum 25 26 Şubat talep toplanacak diye bir haber okudum yani halka arz var değil mi? Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu halka arz hakkında değerlendirelim mi sizce tabiki yatırım tavsiyesi olarak değil sadece düşüncenizi merak ediyorum :KK53:

İyi geceler hanimlar..
Türk ilaç ve serum 25 26 Şubat talep toplanacak diye bir haber okudum yani halka arz var değil mi? Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu halka arz hakkında değerlendirelim mi sizce tabiki yatırım tavsiyesi olarak değil sadece düşüncenizi merak ediyorum :KK53:

Ben girecegim ama oransal dagitim var. Cok bisey beklememek lazim 😆

Kızlar selam, okuyamadım:/

şöyle ki sasa da terste kalanlarda biri de benim efendim:KK52: saygılar.

ben işe gidince olan olmuş, biten bitmiş. Akıllı kocacıma hep takip ettiğim biri vardı twitter da o çıkarsa haber ver ben de çıkıcam dedim. Onun çıktığını ve kötü haberleri bilmesine rağmen korkudan(benden korktuğu için:adamı iyi tırsıtmışım:sopa::KK19:) çıkmamış. Ve alış maliyetime gelmiş.

kaç gündür zarardan çıktım diye kendimi yeniden dirilen Jon Snow gibi hissediyordum şimdi kellesi uçurulan baba Stark gibi hissediyorum :ruh:

Neyse kocam haklı çıktı, felaket tellallığı işe yaradı. Onun adına seviniyorum en azından:KK16:

ama Sasa’nın patronları söz vermiş küçük yatırımcıyı zarara sokma durumu olursa el atarız olaya diye, öyle duydum yani. Bu arada hisseye telegram gruplarından vs spekçiler dadanmışmış felan:p çok biliyom:)

neyse kızlar, ben tutucam hissemi zaten. Malımı yedirmem :sinirli:

Kızlar bu arada expertpara adında bir youtuber var coinlerle ilgili çok güzel bilgiler veriyor.

binance a yeni çıkan bir coin bugün iki saatte 2 liralardan 10 lirayı görmüş. Bu adam tam 10 gibi video atmış ama tabi ki ben izleyemedim, kaçırdım. Böylesi bilgiler olursa lütfen buraya yazalım🙏🙏🙏

mesela ben coinde günlerdir ont ta beklemedeyim:/ vakit kaybettim. Lütfen bildiğiniz vakti gelmiş coinler varsa, böyle güvenilir, sağlam kaynaklı buraya da yazın🙏🙏🙏

Back