- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.601
Ehehehe:))) yok canım pes etmiyorum da bu borsa coin işi sağlam psikoloji, dayanıklılık, sabır istiyor. Gerçekten tam anlamıyla risk yönetimi yani olay.Pes etmek yokkk.dur bakalimm
Sabiiirr sabiirr ya sabiirr belki dee akillanirrrr.Oglanlar beni kizdirdiginda avaz avaz bunu soyluyorum yatisiyo sinirler.
Yavaş yavaş canım dene yanil yöntemiyle ilerleyeceğiz.. Öğreniyoruz öğrenmeye çalışıyoruz en azından...Yok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmış
Coin işini hala araştırıyorum, binance dan onay gelmedi. Ne kadar uzun sürdü yaa:/ geçen bi arkadaşın iki gün sürmüştü. Geçen haftadan beri talep patlaması var herhalde coin uygulamalarında:/
Yaaa chelzy tek rahat edebileceğin yer nerdeyse çocuklarla araba..biran evvel hallet bence koltuk işiniDogru mantikli ya.Ozaman oto koltugu arastirmaya baslayayim ben.Arka koltuklta biri kucagimda digeri pusette yan oturmus gidiyoruz hep.Cok yanlis yapiyoruz.
Anamm evleri de mi oluyor bu burçların
hoşgeldin astroparanın altında ezil böyle diyor youtuber lar
Oto koltugunda 2. El hic onerilmiyor kaza durumu ve cocugun kilosu vs bilinmedigi icin cocuga ozel olmasi gerektigini söyluyorlar
Yolunuz uzun, heyecanınız yüksek, gençliğiniz var Mihail bey! Kimse yiyemez o 50 lirayı!Aynen öyle, 50 liramı yem etmem kimseye
Annem İkizler Başak, kızım Başak İkizler, patronum Başak Başak...Anneniz çiplak ayak ekmagami basmiş
Şaka şaka daha kotüsü var eşim hrm basak hemde yukseleni basak yazik ya
Benim bir saat içinde onaylandı ya, doğrulama da aynı şekildeYok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmış
Coin işini hala araştırıyorum, binance dan onay gelmedi. Ne kadar uzun sürdü yaa:/ geçen bi arkadaşın iki gün sürmüştü. Geçen haftadan beri talep patlaması var herhalde coin uygulamalarında:/
Başak başak wuhuuu zor olmalı :))astrojurnal hoş geldin
Yolunuz uzun, heyecanınız yüksek, gençliğiniz var Mihail bey! Kimse yiyemez o 50 lirayı!
Annem İkizler Başak, kızım Başak İkizler, patronum Başak Başak...
Doğrudan cennete alınmayı bekliyorum.
Valla izmire gidip geldik bu sekildeYaaa chelzy tek rahat edebileceğin yer nerdeyse çocuklarla araba..biran evvel hallet bence koltuk işinisen de otur öne rahat rahat
Aa ben sattim bizim eskisini, koydugum gun alindi.
Sakincali bisey oldugunu bilsem satmazdim.
Allah Allah bana niye böyle yapıyorlar ki:/Benim bir saat içinde onaylandı ya, doğrulama da aynı şekilde
Saçma belki ama ülkeye göre değişiyor mudur kiAllah Allah bana niye böyle yapıyorlar ki:/
Benim bir saat içinde onaylandı ya, doğrulama da aynı şekilde
Sanki büyük işler yapacakmışım gibi çok çeşit var diye baynınstan başladım, aldığım iki coin de elime yapıştıAynen benim de öyle oldu
Ama ben yine de btc türkten aldım :)
Sanki büyük işler yapacakmışım gibi çok çeşit var diye baynınstan başladım, aldığım iki coin de elime yapıştıbtc yapsam daha iyidi en azından belli bilindik coinlerdir
Aha bdnim kocam kova burcu. Yüzüne demiyorum ama hakkatten matah bir şey değil ne günşte ne ayda ne karda ne yaz ayındadaha neleri neleri oluyor, mesela asaletleri :)
mesela aslında kova burcu olmak çok da matah bişi değildir çünkü güneş kova burcunda zararlıdır
ayy para gelsin de bi dans edelim onla
Valla bencede vipten yer lazim sanaastrojurnal hoş geldin
Yolunuz uzun, heyecanınız yüksek, gençliğiniz var Mihail bey! Kimse yiyemez o 50 lirayı!
Annem İkizler Başak, kızım Başak İkizler, patronum Başak Başak...
Doğrudan cennete alınmayı bekliyorum.
Olabilir MihailcimSaçma belki ama ülkeye göre değişiyor mudur ki
GeyikliGece bugun kahveye yatirim yapmaya karar verdim, bana french press icin orta aromali filtre kahve tavsiyesi versen olurmu dusundum dusundum baktim baktim sonra aklima sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?