- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.641
bende bende bendeeeeBen aslanım en en en en en en benim hahahahahh
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bende bendeeeeBen aslanım en en en en en en benim hahahahahh
Bamada bi distribitor lazımherseyi yapan bi ufak makinam olsa guzel olurdu artik kısıtli içecek hakkim olunca kahveci oldum
bi bakim dedim en ucuzu 3binlerde piiu
Neyse 26 mart doğum gunum bi aranızda para hisse coin toplarsiniz artik![]()
Etheryumlarimiz sana feda olsun![]()
Park halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.
Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...Park halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.
Geçmiş olsun canım.kasko varsa oluyor diye biliyorum,kamera yokmu görebilecek bir yerde?Park halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.
Ask is es para
Hersey
Şaka şaka, genel anlamda kendimi sansli buluyorum ama bu ara hersey tam tersi
Olsun gecer diyip yasiyorum![]()
Park halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.
Beni oku beni benim bu libidom ne olacak toprak olup gidecek zatenhaa yok onu demedim :) şans noktası diye bişey var, hangi burçtaysa ona göre bazı temalarda ekstra şans getirebiliyor falan :)
Beni oku beni benim bu libidom ne olacak toprak olup gidecek zaten![]()
Aynen öyle. Olur tabi insanlık hali. Yerler kar. Kaymıştır vs ama insan bir kart bırakır. Sokak arası yani belli burada oturan insanız.Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
Sinir bozulmayacak gibi değil ki, durduk yerde
İnsanlar gittikçe daha kötü oluyorlarAllah bildiği gibi yapsın vuranı.
Kazadır, olur, ama böyle kaçıp gitmek...
Bamada bi distribitor lazımherseyi yapan bi ufak makinam olsa guzel olurdu artik kısıtli içecek hakkim olunca kahveci oldum
bi bakim dedim en ucuzu 3binlerde piiu
Neyse 26 mart doğum gunum bi aranızda para hisse coin toplarsiniz artik![]()
Hiç yok bence ben tam koç um sinsiligim ve intikam olayım hic yoktur mal gibi hemen unuturum yapilanilibido ölmez form değiştirir
şaka bi yana akreplik var mı ?
Koç kadinı en sevdigim güclü cesur korkusuzAnnemle ayni gün![]()
Beeen beeen 5 tl daha kazandm ama henüz satmadım beklicemKizlaar nasilsiniz
Kimler zengin oldu bakayim![]()