• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bamada bi distribitor lazım :KK53: herseyi yapan bi ufak makinam olsa guzel olurdu artik kısıtli içecek hakkim olunca kahveci oldum 🤣 bi bakim dedim en ucuzu 3binlerde piiu
Neyse 26 mart doğum gunum bi aranızda para hisse coin toplarsiniz artik :KK70:

Etheryumlarimiz sana feda olsun 🤩

Ben de gramlarım feda olsun diyerek altınlarımla katılmak isterim ama 26 marta kadar gramlarımın TL cinsinden bir karşılığı kalmayacak muhtemelen. :sampiyon:

Park halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.

Park halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.

Yaaaaa cok gecmis olsun boza :(

Kasko yapar sıkıntı olmaz ins

Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
Sinir bozulmayacak gibi değil ki, durduk yerde:KK43:

İnsanlar gittikçe daha kötü oluyorlar :KK43: Allah bildiği gibi yapsın vuranı.
Kazadır, olur, ama böyle kaçıp gitmek...

Geçmiş olsun canım.kasko varsa oluyor diye biliyorum,kamera yokmu görebilecek bir yerde?

geçmiş olsun. benim de başıma geldi. kasko karşıladı ama ertesi sene kasko ücretim 2 katına çıktı :(

Ayyy oldu resmen galiba.

Uygunluk testini yeniden yaptım.
Yüksek risk grubu çıktı.
Sonra dedim hah daha beter oldu yüksek riskli müsteriyim diye hiçten vermeyecek şimdi hisse bana.
Öyle denedim. 100 lot tak diye verdi mi
Hoppala :D
Elimde kalan 20 lira ile de 5 lot birinden 4 lot birinden bir şeyler aldım.
Şuan 3 hisse takibindeyim.

Şimdi şurada en altta kırmızı kısım arttıkça zarar ediyorum yesil arttikca kâr doğru mu anladım kızlar?

Eklentiler

• 20210217_170929.jpg
    20210217_170929.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 43
Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
Sinir bozulmayacak gibi değil ki, durduk yerde:KK43:

İnsanlar gittikçe daha kötü oluyorlar :KK43: Allah bildiği gibi yapsın vuranı.
Kazadır, olur, ama böyle kaçıp gitmek...
Aynen öyle. Olur tabi insanlık hali. Yerler kar. Kaymıştır vs ama insan bir kart bırakır. Sokak arası yani belli burada oturan insanız.

Cok gecmis olsun boza.

boza boza çok geçmiş olsun. yazni az uz da bir zarar değil böyle kaçıp gitmek :KK11: kasko karşılıyor diye biliyorum, gelecek dönem kasko fiyatı artar biraz. lakin asıl insanların bu aymazlığı sinirlendiriyor.

Zengin olan???

Endeks cok fena.

Anayasanin esitlik ilkesine aykiri oldugu icin bank of americaya dava acilmis.
Spekulasyon hissesi gibi endeksle oynayan su meshur kurum...
Insallah kisitlama gelir.
Ben surda size x al demeye cekiniyorum spk cokecek enseme diye... adamlar baya dalga geciyor spk da kisitlamiyor

Kizlaar nasilsiniz
Kimler zengin oldu bakayim🤓
Beeen beeen 5 tl daha kazandm ama henüz satmadım beklicem 🤪 20 olsn o da öle satim diyorum bir de çok içime sinen bi hisse buldum valla baktım altın düşüyo son aldığımı bozup komple yatırdım 455 tennalmştm 403 ten sattm hiç almayıp borsaya koysam katlayacakmışım ne güzel. Zaten yakın zamanda satmak amaçlı almştım baktım iice zarar ediyo tuttum kulağından borsaya getirdim. Çoğu hisseme doğum sonraya kadar süre verdim. Daha da zor yeni lot almam.

Back