• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pes etmek yokkk.dur bakalimm
Sabiiirr sabiirr ya sabiirr belki dee akillanirrrr.😁😁Oglanlar beni kizdirdiginda avaz avaz bunu soyluyorum yatisiyo sinirler.🤣
Ehehehe:))) yok canım pes etmiyorum da bu borsa coin işi sağlam psikoloji, dayanıklılık, sabır istiyor. Gerçekten tam anlamıyla risk yönetimi yani olay.

Yok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmış :bicak: :olamaz:
Coin işini hala araştırıyorum, binance dan onay gelmedi. Ne kadar uzun sürdü yaa:/ geçen bi arkadaşın iki gün sürmüştü. Geçen haftadan beri talep patlaması var herhalde coin uygulamalarında:/
Yavaş yavaş canım dene yanil yöntemiyle ilerleyeceğiz.. Öğreniyoruz öğrenmeye çalışıyoruz en azından...

Dogru mantikli ya.Ozaman oto koltugu arastirmaya baslayayim ben.Arka koltuklta biri kucagimda digeri pusette yan oturmus gidiyoruz hep.Cok yanlis yapiyoruz.🤦‍♀️
Yaaa chelzy tek rahat edebileceğin yer nerdeyse çocuklarla araba..biran evvel hallet bence koltuk işini;) sen de otur öne rahat rahat

Anamm evleri de mi oluyor bu burçların :KK37:

hoşgeldin astro:KK19: paranın altında ezil😬 böyle diyor youtuber lar🤗

daha neleri neleri oluyor, mesela asaletleri :)
mesela aslında kova burcu olmak çok da matah bişi değildir çünkü güneş kova burcunda zararlıdır :(

ayy para gelsin de bi dans edelim onla

Yok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmış :bicak: :olamaz:
Coin işini hala araştırıyorum, binance dan onay gelmedi. Ne kadar uzun sürdü yaa:/ geçen bi arkadaşın iki gün sürmüştü. Geçen haftadan beri talep patlaması var herhalde coin uygulamalarında:/
Benim bir saat içinde onaylandı ya, doğrulama da aynı şekilde

Sanki büyük işler yapacakmışım gibi çok çeşit var diye baynınstan başladım, aldığım iki coin de elime yapıştı :KK70: btc yapsam daha iyidi en azından belli bilindik coinlerdir

Benim de şu an 1 tane coin var elimde

Arkadaşım 3 coin adi verdi kimsenin bilmediği binance de var btc türkte yok ama bende para kalmadı zaten o yüzden Sikitbi yok hahah

daha neleri neleri oluyor, mesela asaletleri :)
mesela aslında kova burcu olmak çok da matah bişi değildir çünkü güneş kova burcunda zararlıdır :KK43:

ayy para gelsin de bi dans edelim onla
Aha bdnim kocam kova burcu. Yüzüne demiyorum ama hakkatten matah bir şey değil ne günşte ne ayda ne karda ne yaz ayında :KK75:

Kumbarasında 3000 biriktirmiş akşam açtı bana verecekti hisse senedi alacaktık tavsiye verecek birini de bulmuştuk. Sabahına adamın dişi kırıldı ya:bicak: dişçiye gidecek paracuklar :KK53:

GeyikliGece GeyikliGece bugun kahveye yatirim yapmaya karar verdim, bana french press icin orta aromali filtre kahve tavsiyesi versen olurmu dusundum dusundum baktim baktim sonra aklima sen geldin 🙈🤩

GeyikliGece GeyikliGece bugun kahveye yatirim yapmaya karar verdim, bana french press icin orta aromali filtre kahve tavsiyesi versen olurmu dusundum dusundum baktim baktim sonra aklima sen geldin 🙈🤩

Nerden almayi dusunuyorsun?

Ben starbuckstan her ay 1 sumatra 1 colombia 1 veranda aliyorum.

Sumatra dolgun
Colombia orta
Veranda hafif icimli.

Tchibonun brazil mild ve latin grandesi de orta ve guzel. African blue sert.

Beklentim dusuktu ama mehmet efendinin de filtresi beni sasirtti guzel.

Caribou ve kahve dunyasini begenmiyorum 😍

Back