- 20 Ocak 2010
- 46.047
- 164.837
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.621
Çok zor çokBaşak başak wuhuuu zor olmalı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor çokBaşak başak wuhuuu zor olmalı :))
Nerden almayi dusunuyorsun?
Ben starbuckstan her ay 1 sumatra 1 colombia 1 veranda aliyorum.
Sumatra dolgun
Colombia orta
Veranda hafif icimli.
Tchibonun brazil mild ve latin grandesi de orta ve guzel. African blue sert.
Beklentim dusuktu ama mehmet efendinin de filtresi beni sasirtti guzel.
Caribou ve kahve dunyasini begenmiyorum
Hic farketmez tcihibo baktim latin grande dikkatimi cekti, cok aromali degil dimi?
Starbucks colombia da olabilir
Mehmet efendide aklimda olsun belki bimde fln denk gelir denerim
Cok tesekkur ederim
Ben aslanım en en en en en en benim hahahahahh
Peki makine olarak ne sence?Afrika kahveleri genelde cok aromali oluyor. Starbuckstan kenya ve ethiopha mesela buram buram greyfurtlu ben icemiyorum.
Colombiada cok keskin damak tadi lazim ki kakao ceviz aromasi alabilesin. Veranda da ayni ama cok yumusak. Colombia daha iyi. Kahve ictigini hissediyorsun ama carpmiyor
Rica ederimmm
Koç değil miydin bibi, sen de az değilsin şimdi :)) yıllardır aynı ipte yürüdüğünüze göre çoh iyi cambazsınız ikiniz de :))Çok zor çok
Peki makine olarak ne sence?
Ben aslanım en en en en en en benim hahahahahh
şans noktaları ne acaba ? :)
Koç yukselenim akrep bide ikizde rizeliyiz düsün 2 inat fiyuu çok eglenceli ondan sıkılmadik heralde 15 senedirKoç değil miydin bibi, sen de az değilsin şimdi :)) yıllardır aynı ipte yürüdüğünüze göre çoh iyi cambazsınız ikiniz de :))
Ask is es para
Hersey
Şaka şaka, genel anlamda kendimi sansli buluyorum ama bu ara hersey tam tersi
Olsun gecer diyip yasiyorum
Benimki de 4700 zarar hahaahaAna!
Sanal borsaya kaç gündür bakmıyordum.
Kendi kendine 4 bin kâr yapmış.
Bamada bi distribitor lazım herseyi yapan bi ufak makinam olsa guzel olurdu artik kısıtli içecek hakkim olunca kahveci oldum bi bakim dedim en ucuzu 3binlerde piiuFrench press starbucksinki cok guzel ama pahali. Benimkini oglum kirdi ikeadan aldim daha uygun gayet iyi.
Tchibonun kapsul kullanilan makinasi var esimin evlenmeden önceden kalmis 12 yillik falan herhalde cok guzel. Hic ariza da yapmadi ama buhar cubugu cok kullanisli degil. Sutu cezvede isitip french presste kopurtuyoruz.
Kapsulleri de nespressoya gore 3te 1 fiyat...
Delonghi primadonna elit var cok guzel ama gereksiz pahali. Bana turkiye distributorlugu hediye etmisti.
Siemens de var eq9 modeli bundan da cok memnunum ama bana hediye gelmese hayatta bu paralari bayilip almam
Filtre kahve icin en guzeli manuel demleme chemex ve french press. Makinalari begenmiyorum
Bamada bi distribitor lazım herseyi yapan bi ufak makinam olsa guzel olurdu artik kısıtli içecek hakkim olunca kahveci oldum bi bakim dedim en ucuzu 3binlerde piiu
Neyse 26 mart doğum gunum bi aranızda para hisse coin toplarsiniz artik
Aaa esila kardeşim.hahaaha ben de öyleyim.ya
Yıldızım assssiirrrii yüksek derim
Istediğim her şey olur, olmuyorsa da daha iyisi olacağı için derim.
Hahah evet manyagim hahah