- 20 Ocak 2008
- 15.148
- 31.839
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.581
Cok fenasinKiz bilmiyorum ki
Ben de burcum ikizler yukselenim basak. Belki bilenler biseyler söyler diye ativerdim ortaya hahaha
Evet
Coine de bulastim ama anlama asamasindayim oyun oynuyorum hahaha
3 kurus yatirdim egleniyorum
Domates corbasi
Makarna
Kofte
Köz patlican salatasi yaptim.
Makarna hamuru dinleniyor birazdan kesicem.
Ama köfte donuktan, hemen kizarcak...
Ellerine saglik hepsine bayilirim.Domates corbasi
Makarna
Kofte
Domates corbasi
Makarna
Kofte
Anamm evleri de mi oluyor bu burçlarınben de o civardan almıştım :) şu an gözlerim yaşlı :)
yükseleni ikizler olan ikizlerin güneşi haritada 12. eve düşüyorsa sıkıntı, 1. evdeyse holleyyyy
Ben olamadım battım, yetmedi kocamın da batışını izliyorumKizlaar nasilsiniz
Kimler zengin oldu bakayim
Ben olamadım battım, yetmedi kocamın da batışını izliyorumKara bahtım kör talihim
ben ne yaptım felek sanaaaa..
Altin ciktigi yeri unutmaz diyenlere inaniyorum ama bilirkisi degilim yanlis anlasilmasinay peki yükselcek mi bi dahaaa sence ? zira yüksekten aldıklarım şu an sırtımda yük :)
Aynen öyle, 50 liramı yem etmem kimseyeDur hele hemen pes etmek varmi?
Vazgecmek yokk
Yok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmışDur hele hemen pes etmek varmi?
Vazgecmek yokk
Aynen öyle, 50 liramı yem etmem kimseye
Yok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmış
Coin işini hala araştırıyorum, binance dan onay gelmedi. Ne kadar uzun sürdü yaa:/ geçen bi arkadaşın iki gün sürmüştü. Geçen haftadan beri talep patlaması var herhalde coin uygulamalarında:/
15-20 güne banka promosyonu alicaz 3500 lira.
Degerlendirmeli iyi bir yerde.Ya oglanlara oto koltugu alicam ya da yatirim olarak altin vs yapicam.
Oto koltuguna iyi para mi vermeli yoksa 2.el bakinayim mi ? Ne dersiniz?
Pes etmek yokkk.dur bakalimmBen olamadım battım, yetmedi kocamın da batışını izliyorumKara bahtım kör talihim
ben ne yaptım felek sanaaaa..
Dogru mantikli ya.Ozaman oto koltugu arastirmaya baslayayim ben.Arka koltuklta biri kucagimda digeri pusette yan oturmus gidiyoruz hep.Cok yanlis yapiyoruz.Oto koltugunda 2. El hic onerilmiyor kaza durumu ve cocugun kilosu vs bilinmedigi icin cocuga ozel olmasi gerektigini söyluyorlar
Anneniz çiplak ayak ekmagami basmişKiz bilmiyorum ki
Ben de burcum ikizler yukselenim basak. Belki bilenler biseyler söyler diye ativerdim ortaya hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?