ben de o civardan almıştım :) şu an gözlerim yaşlı :)

yükseleni ikizler olan ikizlerin güneşi haritada 12. eve düşüyorsa sıkıntı, 1. evdeyse holleyyyy
Anamm evleri de mi oluyor bu burçların

hoşgeldin astro paranın altında ezil böyle diyor youtuber lar

Dur hele hemen pes etmek varmi?
Vazgecmek yokk
Yok uzun vadedeyim ben. Yeniyim ya daha sistemimi oturtamadım. Bir iki ciddi hata yaptım ama ilklerin günahı olmazmış
Coin işini hala araştırıyorum, binance dan onay gelmedi. Ne kadar uzun sürdü yaa:/ geçen bi arkadaşın iki gün sürmüştü. Geçen haftadan beri talep patlaması var herhalde coin uygulamalarında:/

15-20 güne banka promosyonu alicaz 3500 lira.
Degerlendirmeli iyi bir yerde.Ya oglanlara oto koltugu alicam ya da yatirim olarak altin vs yapicam.
Oto koltuguna iyi para mi vermeli yoksa 2.el bakinayim mi ? Ne dersiniz?

Tuh cok uzun surmus
Cok buyuk bir heyecandan uzak kaliyorsun

15-20 güne banka promosyonu alicaz 3500 lira.
Degerlendirmeli iyi bir yerde.Ya oglanlara oto koltugu alicam ya da yatirim olarak altin vs yapicam.
Oto koltuguna iyi para mi vermeli yoksa 2.el bakinayim mi ? Ne dersiniz?

Oto koltugunda 2. El hic onerilmiyor kaza durumu ve cocugun kilosu vs bilinmedigi icin cocuga ozel olmasi gerektigini söyluyorlar

Ben olamadım battım, yetmedi kocamın da batışını izliyorum Kara bahtım kör talihim

ben ne yaptım felek sanaaaa..
Pes etmek yokkk.dur bakalimm
Sabiiirr sabiirr ya sabiirr belki dee akillanirrrr.Oglanlar beni kizdirdiginda avaz avaz bunu soyluyorum yatisiyo sinirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…