Öğle arası yok :) 10:00-18:00 arasında işlem yapıyorsun

Mor tosuncuk hedefine emin adımlarla ilerliyordu .
evrupedan görüntüler atacak bizlere
benimki de dusuyor ama yukselecekmıs :)
Dinimiz amin

astrojurnal hosgeldin

Ee şeyy
Astrolog musun, bi dogum haritamiza bakmayani topige almiyoruz da biz aslinda
Sen gel yine de ama aklında bulunsun

ayy demeye utanıyorum ama evet :) utanıyorum çünkü burada kaç kişi sordu ama aynı zamanda beyaz yakalı köle olduğum için bir türlü bakamadım :)

ayy demeye utanıyorum ama evet :) utanıyorum çünkü burada kaç kişi sordu ama aynı zamanda beyaz yakalı köle olduğum için bir türlü bakamadım :)

Sen topige bak yeter

Topigin açildigi gün saat incele herkes zengin olacak bolluk bereket görüyorum de yeter hahah

Ne dalga geçiyon.
Belkisi çok fakirdi.
Sen onlar için bir umuttun. :)

Saka yapiyorum, hosgeldin

Ben egitim almak istiyorum, musait bi zamaninda bununla ilgili aydinlatirsan bana yeter de artar bile haziranda istifa edicem simdiden planlari yapiyorum

Burcun ne mor cuum

Ikizler. Hayirdir yuppim sende de mi var biseyler acebaaa hahaha

Ben öyle bakmıyorum portakalım, 30 tlden 150 tlye çıktın, sermayen beşe katlandı (eklemeler de oldu biliyorum). Ben ise 50 tl ile başladım hala tersteyim coinde bile uzun vadeyi aramış bulmuşum

70 ekledim canim toplam 100 tale para az mi hahaha

ay peki yükselcek mi bi dahaaa sence ? zira yüksekten aldıklarım şu an sırtımda yük :)
ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.
neyse asıl meseleye gelelim yükseleni de ikizler olan ikizler burçları en mükemmel insanlardır değil mi

Ne dalga geçiyon.
Belkisi çok fakirdi.
Sen onlar için bir umuttun. :)

Yani 1 milyon teklif eden oldu hahahaha. O vekaletle dedi ama direkt yollim sana demedi. Baska hesaba gonderme ve nakit cekme hakki olmadan gir hesabima al sat dedi hahaha

ojgeldin astro, yükselir o merak etme. Benim de 470ten falan altınlarım var yatıyor kenarda.
neyse asıl meseleye gelelim yükseleni de ikizler olan ikizler burçları en mükemmel insanlardır değil mi

Yooo ikizlerin yukseleni basaksa mukemmeldir hahaha

tamam isimler öneririm :) ben farklı kişilerden eğitimler aldım sırayla, anlatırım.

ben de o civardan almıştım :) şu an gözlerim yaşlı :)

yükseleni ikizler olan ikizlerin güneşi haritada 12. eve düşüyorsa sıkıntı, 1. evdeyse holleyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…