- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.301
Dogrudur valla ben seni anliyorum benim ikizler 3 yasina girmisti biraz rahatladim derken covidden dolayi eve kapaninca benim herseyim sasti, home office kurdum mecburen, cocuklar evde, delirmeye az kaldi. Kim kaybetmis de ben bulayim ah coin dünyasini ancak burdaki kizlardan dinliyorum simdilik. Borsa desen hisseyi alip unutuyorum, altin zaten otomatik, buraya girince seviniyorum arada iste.Yaaa kızlar ben havlu atcam galiba bu yatırım olayına
nasıl, ne arada ilgilenicem bilmiyorum. Bana bi akıl verin pleasee
12 mart’ta işten çıkıyorum, belki biraz rahatlarım. Coin dünyasını falan takip ederim ama..benim kuzular normalde 18.00’da uyurdu, dakika şaşmazlardı walla. Şimdi min 21.00 ve ben onlar uyuyana kadar elime tel almıyorum(küçük uyuduğunda gündüz kahve içerken sadece)..eşim evde(kapalı old için işi) belli saatlerde ona bırakıp küçüğü, borsa kitabı okumakla falan mı başlasam:/ haftaya büyük kreşe başlayacak inşallah ama napsam ben..20 mart ta Tr ziyaretimiz söz konusu, ondan sonra mı bismillah desem..çünkü böyle de saçmalıyorum, bugün spek oynadım nanayı yedim yani
yorgunluktan sağlıklı karar da alamıyorum sanırım:/