- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.201
Benimde 100 dolar vardı 70 doları bugün coine yatırdım ya batarım ya alnımın akıyla çıkarımben de de ölümlüğüm biraz dolar var ama senelerdir aynı miktar üstüne 100 dolar ekleyemedimmm hep yedim hep yedimmm paralarııı
Ama 2 gunde yüzde elli cok para zaten onun fazla olduğunu düsunseneBitcoinden 48 saatim dolmadan ilk koydugum paranin yarisini kazandim.
24 saat dolmadan da ekleme yaptigim paranin yuzde 20sini kazandim.
Böyle dedigime bakmayin kazancim toplam 29 tale hahahaha. Toplam para 100 tl
Neyse trendyoldan almak istedigim sey 99dan 89a düsmüs. 1 haftada alirim bunu inş
1000 dolar yatırsam kesin ertesi güne sıfırlanır ben de bu şans varkennnnnAma 2 gunde yüzde elli cok para zaten onun fazla olduğunu düsunsene
Ama 2 gunde yüzde elli cok para zaten onun fazla olduğunu düsunsene
Sen bitcoin mi aldın canım? Btc türkten mi alıyorsunuz siz kızlar bu paribu minik minik rehin aldı paralarımı bişey kazanamadım yaBitcoinden 48 saatim dolmadan ilk koydugum paranin yarisini kazandim.
24 saat dolmadan da ekleme yaptigim paranin yuzde 20sini kazandim.
Böyle dedigime bakmayin kazancim toplam 29 tale hahahaha. Toplam para 100 tl
Neyse trendyoldan almak istedigim sey 99dan 89a düsmüs. 1 haftada alirim bunu inş
Sen bitcoin mi aldın canım? Btc türkten mi alıyorsunuz siz kızkar bu paribu minik minik rehib aldı paralarımı bişey kazanamadım ya
Hangi uygulamayı kullanıyorsun?.alım satım yaparken hepsini alıp satabiliyor musun?Bitcoin degil agiz aliskanligi oyle yazmisim.
Ada sindan atomuna hepsine daldim ciktim 3 kurus parayla hahaha
Hangi uygulamayı kullanıyorsun?.alım satım yaparken hepsini alıp satabiliyor musun?
Fıstıklı mı dondurmalı mıarkadaşlar kaybettiğimiz paraların ruhu için helva kavurdumm az önce.buyrun yiyelimm beraberrrrrr
içimizde ki yangını hangisi söndürürse artıkkkkFıstıklı mı dondurmalı mı
Bide sade sogık bir soda cekelimiçimizde ki yangını hangisi söndürürse artıkkkk
yarına daha da fakirleşeceğim için soğuk suyu yarına bıraktımm artıkımmmmBide sade sogık bir soda cekelim
Yarın soguk suyla duş alırızyarına daha da fakirleşeceğim için soğuk suyu yarına bıraktımm artıkımmmm
Benimkinde takılma olmuyor ama dediğim gibi kırpık kırpık bırakıyor parayı.Binance asıl acaba?kızlar kullanan varsa binanceden bahseder misiniz?Btc pro.
Sanirim bunda hepsi yokmus ama ben cok hakim degilim.
Takiliyor bu, pek memnun degilim. Satis yapamiyorum suan. Acilmiyor
yalınayak karlarda dolaşacağımmm.batan paralarımı anca öyle unuturummmmmYarın soguk suyla duş alırız
1mi milyonEvet evet guzel para. Borsaya kiyasla sahane.
Ama buna cok guvenip para koyamam ya ben... en azindan bir sure daha direneyim hahaha
Borsada dusunmeden 1 milyon liralik islem yapiyorumbuna 30 tl ile girdim
Benimkinde takılma olmuyor ama dediğim gibi kırpık kırpık bırakıyor parayı.Binance asıl acaba?kızlar kullanan varsa binanceden bahseder misiniz?
o sabancılara koçlara göre fakir.bizim klasmanda değillllll bibii1mi milyonbide fakirim demiyon mu ulan cey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?