- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.861
Ben.Herkesin hayalinin egeye yerlesmek olmasi
Var mi istemeyen
bend e saçlarımı boyadım 7.1 kendi rengine.5 tel beyaza bile tahammül edememmm hemen boyarım.kahrolsunn beyazlarrr
watsonsun kendi markası bi diş macunu var, shining white mı öyle bişey. indirimde 10 tl altına alıyorum genelde, çok memnunum kensinden :)) uzun zaman splat extreme white kullandım ama en son 30 lira falandı belki daha da artmıştır, fiyatı 15 lirayı geçince bırakmıştım10 tl ye diş macunu varmı ki.a101 de bile yoktuuuuu
Ben.
Bozkırdaki köyümde mutluyum açıkçası, ne işim var egede. Tabi hayattan ne beklendiği ile alakalı, ben denizden ılık iklimden ziyade (ki antalya mersin bize yakın istediğimizde gidiyoruz) sağlam ve kaliteli insan ilişkilerine ve sade yaşamaya önem veriyorum. Egeye yerleşsem tanımadığım insanlar, alışacağım da güveneceğim de ohooo. Şimdi ise bebekliğimi, çocukluğumu bilen, kötülüğümü istemeyen insanlarla birlikteyim. Başım sıkışsa geleceklerini biliyorum. Çevremde hayırsız, kötü niyetli insanlar da var tabi ama en azından ne mal olduklarını biliyoruminsanlar da benim ne mal olduğumu biliyor. Şeffaf ortamdayım çünkü uzun yıllardır biliyorum. Bunlar benim için sahil kasabasında minik şirin bir kafe açmaktan daha değerli. Başkası da izole bir hayatı seviyordur ona da egeye yerleşmek iyi gelir, herkes farklı farklı. Ben köklerime yakın olmayı seviyorum şimdilik, 10 sene sonra nasıl düşünürüm bilmem.
Oralar senin için kök olmaktan çıkalı çok olmuş, anne babanın bile kökü sayılmaz :)) balıkesir eşinin memleketiydi ama değil mi, yani insan tanıdık bi yerler arıyor işte, dönüp dolaşıp gidiyorsun orayaBen köklerime yakin olmayi sevmiyorum hahaha cok buz buz mihailistanbuldansa ayvalikta yasarim ilerde. Gerci sabit biryerde yasamak planim pek yok ama ayvalikta, altinolukta, gömecte evler var birine göçerim sonra fellik fellik gezerim.
evet ameliyattan sonra kendim boyamaya başladımmm.yaralara değmemesi lazım dı.rötuş yaptım aylarca sadece.sonra da pandemi olduuu evde boyamaya devammm.ama biterse ki biteceğini sanmıyorum kısa vadede.balyaj attıracağımmmm bebek sarısı ya da platin.çok beyaz tenli olduğumdan kumral saç beni sopsoluk gösteriyor.20 yıldan fazla röfleli kullandım herkes kendi saçım sanıyorduuuuAa kendin mi boyuyorsun
Ben beyazladiginda birakirim kalsin ya.
Ama annemin saci yaslaninca sarardi hahaha benim nasil olcak acaba
Abim kumral ablam kizil onlarda yok henuz beyaz. Babam bemmmbeyaz.
annem konya da okumuş öğretmen okulunu fiii tarihinde.orayla özel bir bağı var çok sever.ama ben sadece tatile giderken transit geçtim şehri hiç gezemedim.mevlanayı bile göremedimmBen.
Bozkırdaki köyümde mutluyum açıkçası, ne işim var egede. Tabi hayattan ne beklendiği ile alakalı, ben denizden ılık iklimden ziyade (ki antalya mersin bize yakın istediğimizde gidiyoruz) sağlam ve kaliteli insan ilişkilerine ve sade yaşamaya önem veriyorum. Egeye yerleşsem tanımadığım insanlar, alışacağım da güveneceğim de ohooo. Şimdi ise bebekliğimi, çocukluğumu bilen, kötülüğümü istemeyen insanlarla birlikteyim. Başım sıkışsa geleceklerini biliyorum. Çevremde hayırsız, kötü niyetli insanlar da var tabi ama en azından ne mal olduklarını biliyoruminsanlar da benim ne mal olduğumu biliyor. Şeffaf ortamdayım çünkü uzun yıllardır biliyorum. Bunlar benim için sahil kasabasında minik şirin bir kafe açmaktan daha değerli. Başkası da izole bir hayatı seviyordur ona da egeye yerleşmek iyi gelir, herkes farklı farklı. Ben köklerime yakın olmayı seviyorum şimdilik, 10 sene sonra nasıl düşünürüm bilmem.
Mevlanaya ben de ancak misafir gezdirmeye giderimannem konya da okumuş öğretmen okulunu fiii tarihinde.orayla özel bir bağı var çok sever.ama ben sadece tatile giderken transit geçtim şehri hiç gezemedim.mevlanayı bile göremedimm
Kız sen bide kızılmışsın oyyyy sen baya deniz kızı gibi bişeysin galibaAa kendin mi boyuyorsun
Ben beyazladiginda birakirim kalsin ya.
Ama annemin saci yaslaninca sarardi hahaha benim nasil olcak acaba
Abim kumral ablam kizil onlarda yok henuz beyaz. Babam bemmmbeyaz.
etli ekmek diyorsan vejeteryanımmm o nolacakkk.peynirli pide yesem olur mu?Mevlanaya ben de ancak misafir gezdirmeye giderimgel seni de gezdireyim yemek yeriz ki bu kısım bence daha önemli :))
Benim var valla iklimi çok hoşuma gidiyor,doğası,denizi havası.Keşke egeli birini bulsam evlensemde öyle taşınsamBen.
sen bekarmıydınnn.ben aylarca kuzene eş aradım buradaaa.Benim var valla iklimi çok hoşuma gidiyor,doğası,denizi havası.Keşke egeli birini bulsam evlensemde öyle taşınsam
Etliekmek ara sıcak, fırın kebabı var bamya çorbası var ama hepsi etli. yaa aklıma getirdin, çölyak hastası bir arkadaşımı etliekmek yemeye götürmüştüm unutupetli ekmek diyorsan vejeteryanımmm o nolacakkk.peynirli pide yesem olur mu?
Evet bende splat kullanıyorum siyah olanka yeşil olandan akşamları siyahla sabahları yeşil olanla fırçalıyorumwatsonsun kendi markası bi diş macunu var, shining white mı öyle bişey. indirimde 10 tl altına alıyorum genelde, çok memnunum kensinden :)) uzun zaman splat extreme white kullandım ama en son 30 lira falandı belki daha da artmıştır, fiyatı 15 lirayı geçince bırakmıştımdiş macununa bile 50 lira mı vereceğiz artık yuh o kadar da değil
ben de sana Ankarayı gezdireyim diyeceğim de zaten burda okumuşsunn beraber gezeriz derim artıkkkkkEtliekmek ara sıcak, fırın kebabı var bamya çorbası var ama hepsi etli. yaa aklıma getirdin, çölyak hastası bir arkadaşımı etliekmek yemeye götürmüştüm unutupyazık canı da çekmişti çok üzülmüştüm, tavuk yemişti :))
Peynirli pideye burada mevlana diyorlar onu yersin, koskoca mevlananın adını pideye vermişiz yemek işte bu kadar önemli :))
İklimi benim de hoşuma gidiyor, hatta keşke bir yazlığım olsa oradaBenim var valla iklimi çok hoşuma gidiyor,doğası,denizi havası.Keşke egeli birini bulsam evlensemde öyle taşınsam
ped de cimriyim son yıllarda.en ucuz neyse onu alıyorummm.malumm çanta almaya para lazımmmmEvet bende splat kullanıyorum siyah olanka yeşil olandan akşamları siyahla sabahları yeşil olanla fırçalıyorumbenimde pedler çok pahalanmış ya sorma natracare kullanıyordum indirimde 30 a yaklaşmış içindede 8-10 tane oluyor mecbur alternatiflere döncem
Ya bunlar pek fiyatına bakmadan alıp geçtiğimiz şeylerdi, şimdi pedde bile indirim takip ediyorum.Evet bende splat kullanıyorum siyah olanka yeşil olandan akşamları siyahla sabahları yeşil olanla fırçalıyorumbenimde pedler çok pahalanmış ya sorma natracare kullanıyordum indirimde 30 a yaklaşmış içindede 8-10 tane oluyor mecbur alternatiflere döncem
Oralar senin için kök olmaktan çıkalı çok olmuş, anne babanın bile kökü sayılmaz :)) balıkesir eşinin memleketiydi ama değil mi, yani insan tanıdık bi yerler arıyor işte, dönüp dolaşıp gidiyorsun oraya
annem konya da okumuş öğretmen okulunu fiii tarihinde.orayla özel bir bağı var çok sever.ama ben sadece tatile giderken transit geçtim şehri hiç gezemedim.mevlanayı bile göremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?