• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende kendim boyuyorum dipleri malum 10 günde bir boyamam lazım neyseki beyaza yakın sarı yaptirdimda diplerim belli olmiyor yüzde 80 beyaz saclarım :KK53: en açık açıcılı boyalarla hallediyorum şimdilik baharda kuaföre gider bidaha duzelttiririm sürekli kuaföre bu renk için gitmek için bir servet lazım 🤣
tüm boya kısa saça en az 300 dip de 150 alırlar ona para mı dayanırrr.en iyisini yapıyorsun.15 de bir dibi çıkar sarı saçın

tüm boya kısa saça en az 300 dip de 150 alırlar ona para mı dayanırrr.en iyisini yapıyorsun.15 de bir dibi çıkar sarı saçın
Aslinda ben sarıda biraz rahat ettim 1,5 ayda bir boyuyorum hizlida uzuyor ama saclarim beyaz olduğumdam sırıtmiyor eskiden koyuyken nasıl parlarlardı bembeyaz 🤦🏼‍♀️ valla parada olsa surekli git o kuaför her defasinda acicıyı bassın yok anam kalsın simdiki açicılı boyalar gayet güzel aciyor

Hadi yaa tühh kaçırmışım.Sorma besbekarım malesef 🙈
tam 40 yaşında müzmin bekar kuzenim var.10 gündür bulmuş birini beni telefonla aradı kız tanıştık ama annesi beni tanıyormuş ona üzüldümm amma yaşlanmışım diye.annesi tanıyor yahuu annesiiii :kızgın:

Kız sen bide kızılmışsın oyyyy sen baya deniz kızı gibi bişeysin galiba 😍

Ama sıkıldım ben kızıldan, boyatiyorum 😍😍
Tesekkur ederim. Eskiden çilliydim bi de. Keske kalsaydi cillerim.

Dün bdv de kimse bana markette tanismayi teklif etmiyor diye bi konu vardi hahahahahaha. Guzel ve yalniz olan var mi falan...
Dedim ki afedersin taş gibiyim ama markette tanismak ne? Benle de kimse tanismiyor markette.

Biri yazmis ki tas gibi misin mesela nasilsin.
Bibibella Bibibella Gelmis kizi dagitmis hahahahah 😄😄😄

Etliekmek ara sıcak, fırın kebabı var bamya çorbası var ama hepsi etli. yaa aklıma getirdin, çölyak hastası bir arkadaşımı etliekmek yemeye götürmüştüm unutup :D yazık canı da çekmişti çok üzülmüştüm, tavuk yemişti :))

Peynirli pideye burada mevlana diyorlar onu yersin, koskoca mevlananın adını pideye vermişiz yemek işte bu kadar önemli :))
Konyada tiritçi mithat der susarım.O nasıl bişeydir yaa bu yaz açık olursa sırf tirit yemeye gitcem 😂

ped de cimriyim son yıllarda.en ucuz neyse onu alıyorummm.malumm çanta almaya para lazımmmm:rolleyes:
Marka önemli değil kaliteli olsun diyorsan bouletta diye üretici keşfettim geçenlerde, deri çanta yapıyor. tasarımları da iyidi çok çeşit yok gerçi ama. 1000 liraya iki çanta aldım dikişleri dokusu falan çok hoşuma gitti en az 10 sene takarım. Ben zaten logolu hiçbir şeyi seviyorum ya, bedava üstüme reklam almışım gibi hissediyorum. Hatta bedava da değil üstüne para veriyorum gibi geliyor :D

İklimi benim de hoşuma gidiyor, hatta keşke bir yazlığım olsa orada :KK53: gezmeye tozmaya giderim ama temelli gitmeyi istemem ya, ben oralı değilim ki, mantığım böyle benim oralı olmak lazım :KK53: gidecem de oranın yerlisinin doluştunuz buraya tatavasını çekecem de amaaan :))
Valla ben insanınıda seviyorum ya, hayata bakışları filan hoşuma gidiyor aralarına kaynarım diyorum 😂

Marka önemli değil kaliteli olsun diyorsan bouletta diye üretici keşfettim geçenlerde, deri çanta yapıyor. tasarımları da iyidi çok çeşit yok gerçi ama. 1000 liraya iki çanta aldım dikişleri dokusu falan çok hoşuma gitti en az 10 sene takarım. Ben zaten logolu hiçbir şeyi seviyorum ya, bedava üstüme reklam almışım gibi hissediyorum. Hatta bedava da değil üstüne para veriyorum gibi geliyor :KK70:
1000 tlye ben en az 3 marka çanta 1 de cüzdan alırımmmm.yurtdışındaki dostlar sağolsunnnnnn :rolleyes: logo tabi ki olacak çanta ayakkabı da yoksa lcw alır giyerdimmmm miss gibi.

Bende kendim boyuyorum dipleri malum 10 günde bir boyamam lazım neyseki beyaza yakın sarı yaptirdimda diplerim belli olmiyor yüzde 80 beyaz saclarım :KK53: en açık açıcılı boyalarla hallediyorum şimdilik baharda kuaföre gider bidaha duzelttiririm sürekli kuaföre bu renk için gitmek için bir servet lazım 🤣
ama senin bu renk çok güzel olmuş bibi, kendin evde yapıyorsan iyimiş

gayet ideal boyda toplanabilir ya da başka şekil verilebilir.ben beğendim
Sağol ceycey, toplanabilir değil ya sadece o görünen ön kısımda var saç, arka taraf daha kısa. Ensem açılsın hava alsın istemiştim zaten, inşallah faydası olur saç diplerimdeki yaralara.
beğenmene sevindim 🥰

tam 40 yaşında müzmin bekar kuzenim var.10 gündür bulmuş birini beni telefonla aradı kız tanıştık ama annesi beni tanıyormuş ona üzüldümm amma yaşlanmışım diye.annesi tanıyor yahuu annesiiii :kızgın:
Tüh hayattaki şansıma 😂 kız kaç yaşındaymışki annesi seni tanıyor diye üzülüyorsun 🤔 sen daha gençsin canım

Sağol ceycey, toplanabilir değil ya sadece o görünen ön kısımda var saç, arka taraf daha kısa. Ensem açılsın hava alsın istemiştim zaten, inşallah faydası olur saç diplerimdeki yaralara.
beğenmene sevindim 🥰
dermatit mi var ne yaraları?

Tüh hayattaki şansıma 😂 kız kaç yaşındaymışki annesi seni tanıyor diye üzülüyorsun 🤔 sen daha gençsin canım
ben 42 yaşındayım kız 33 müş annesi beni tanıyor yaaaa .kız tanımalıydı sadece gencimm ben genççççççç :rolleyes:

Aynen annem babam bile gitmez babam sorana parisliyim diyor 😅😅😅

Esim balikesirliydi evet. Guzel yer ben cok seviyorum.
Baska cocuklari da olmadigi icin esimin ailesi benim orda yasamami cok istiyor.

Kırma kafami ama ben her seye sebi arusa giderim hahaha
Etli ekmegi bolu lokantasinda yememizi tavsiye ediyorlar bu da bana komik geliyor.. ust katinda minicik asma kati olan, kredi karti gecmeyen bi dukkan var valla cok lezzetli 🥳🥳🥳
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko nerde yemeli?
Bolu iyidir arada biz de gideriz. konyanın eski esnaflarının öyle dükkanı büyütelim derdi olmuyor, öğleden sonra kapatıp gidiyorlar hatta bir kısmı. mesela benim en sevdiğim etliekmekçi sanayide lastikçilerin içinde :D tıklım tıkış bi yer, adamın oğlu da memur olmuş usta ölürse yandık yani :))

Etliekmek genelde güzel yapılır ya konyada, şuraya gidin şuraya gitmeyin diyemem. Bolu, cemo, havzan, konya mutfağı bunlar turistlerin bildiği yerler güzel de. Sadece yapış şekli farklı oluyor, bolu geniş-yumuşak yapar, ben ince-çıtır-yağlı severim mesela.

En güzel yemekler sanayide oluyor ama. Gelin ısmarlayım size.

dermatit mi var ne yaraları?
Ensemde ara ara kaşıntılı kabarcıklar oluyor, tabiki dayanamayıp kaşıyorum , yaraya dönüyor. Dermatologa gidemedim pandemi sebebiyle. Bir de sürekli olmuyor zaten. Geçenlerde aile hekimine gösterdim çocuğu aşıya götürünce, hımmmss egzama gibi falan dedi ama tam bir teşhis de koymadı. Verdiği kremleri de henüz kullanmadım😜 Biraz da o sebeple kestirmek istiyordum, saç diplerim biraz hava alsın diye. Saçımı açsam da toplasam da ensem hep kapalı kalıyordu. Bakalım iyi gelir inşallah.

Back