• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolu iyidir arada biz de gideriz. konyanın eski esnaflarının öyle dükkanı büyütelim derdi olmuyor, öğleden sonra kapatıp gidiyorlar hatta bir kısmı. mesela benim en sevdiğim etliekmekçi sanayide lastikçilerin içinde :KK70: tıklım tıkış bi yer, adamın oğlu da memur olmuş usta ölürse yandık yani :))

Etliekmek genelde güzel yapılır ya konyada, şuraya gidin şuraya gitmeyin diyemem. Bolu, cemo, havzan, konya mutfağı bunlar turistlerin bildiği yerler güzel de. Sadece yapış şekli farklı oluyor, bolu geniş-yumuşak yapar, ben ince-çıtır-yağlı severim mesela.

En güzel yemekler sanayide oluyor ama. Gelin ısmarlayım size.
Ahh konu etli ekmeğe nerden geldi yaa😍😍
Havzanda yiyin arkadaşlar, harika yaparlar, fiyatları da uygundur.
Bknz: üniversiteyi Konyada okumuş kişi 😂😂

Bolu iyidir arada biz de gideriz. konyanın eski esnaflarının öyle dükkanı büyütelim derdi olmuyor, öğleden sonra kapatıp gidiyorlar hatta bir kısmı. mesela benim en sevdiğim etliekmekçi sanayide lastikçilerin içinde :KK70: tıklım tıkış bi yer, adamın oğlu da memur olmuş usta ölürse yandık yani :))

Etliekmek genelde güzel yapılır ya konyada, şuraya gidin şuraya gitmeyin diyemem. Bolu, cemo, havzan, konya mutfağı bunlar turistlerin bildiği yerler güzel de. Sadece yapış şekli farklı oluyor, bolu geniş-yumuşak yapar, ben ince-çıtır-yağlı severim mesela.

En güzel yemekler sanayide oluyor ama. Gelin ısmarlayım size.
mor u çağırma biz kızlar gelelimm.bu mor acayip bir insannn heryeri gezmiş her tarakda bezi var.yatırımcı aşçı gezgin anne güzel .sınırdışı mı etsek ne bunu .sinirlerimi bozuyor günden güneeeeee :rolleyes:

Ensemde ara ara kaşıntılı kabarcıklar oluyor, tabiki dayanamayıp kaşıyorum , yaraya dönüyor. Dermatologa gidemedim pandemi sebebiyle. Bir de sürekli olmuyor zaten. Geçenlerde aile hekimine gösterdim çocuğu aşıya götürünce, hımmmss egzama gibi falan dedi ama tam bir teşhis de koymadı. Verdiği kremleri de henüz kullanmadım😜 Biraz da o sebeple kestirmek istiyordum, saç diplerim biraz hava alsın diye. Saçımı açsam da toplasam da ensem hep kapalı kalıyordu. Bakalım iyi gelir inşallah.
bende de vardı bir saç toniği kullanmıştım bayağı geçmişti.ducray indi galiba ama tam adını unuttum

Yaaaa 😔 kapandı mı dükkan?kaç yıllık kaç nesillik dükkandı ya.Ne yapalım artık senin tavsiye ettiğin bi yerde yerim eminim en az orası kadar iyi yapan yerler biliyorsundur 😊
yok dükkan duruyor, oraları belediye restorasyona soktu hazır pandemi de varken ama devam eder dükkan. tirit de güzel yemek ama benim ilk üçüme girmez, gelirsen sanayiye gidelim :D

mor u çağırma biz kızlar gelelimm.bu mor acayip bir insannn heryeri gezmiş her tarakda bezi var.yatırımcı aşçı gezgin anne güzel .sınırdışı mı etsek ne bunu .sinirlerimi bozuyor günden güneeeeee :rolleyes:

Hahahaha

Ankarada nerde ne yiyelim?

Cok gelirdim eskiden. Pandemi mahvetti herşeyi.

Elizinn pastanesini seviyorum tunali hilmide hahaha 😇😇

Hahahaha

Ankarada nerde ne yiyelim?

Cok gelirdim eskiden. Pandemi mahvetti herşeyi.

Elizinn pastanesini seviyorum tunali hilmide hahaha 😇😇
benim eski işyerimin oraları.senin ne işin varrr ?ordakiiii otellerden birinde şeftimmm ben de fiiii tarihindeeeeee :rolleyes: iş çıkışı kızılaya kadar yürürdüm.ondan da inceciktim.şimdilerde filden halliceyimmm

benim eski işyerimin oraları.senin ne işin varrr ?ordakiiii otellerden birinde şeftimmm ben de fiiii tarihindeeeeee :rolleyes: iş çıkışı kızılaya kadar yürürdüm.ondan da inceciktim.şimdilerde filden halliceyimmm

Benim evim yuksek hizli trene yuruyerek 10 dk. Canim sıkılınca pandemi yokken binip konyaya eskisehire ankaraya giderdim hahaha. Maksat gezmek olsun.

Benim evim yuksek hizli trene yuruyerek 10 dk. Canim sıkılınca pandemi yokken binip konyaya eskisehire ankaraya giderdim hahaha. Maksat gezmek olsun.
ben kızılaya bile senede 3 anca gidiyorummmm.senden korkulur mor :KK53:

ben kızılaya bile senede 3 anca gidiyorummmm.senden korkulur mor :KK53:

Burda bostancidan biniyorum. Hemen dibinde starbucks var. Buyuk boy az sütlü kahve, bi kitap... 2.5 saatte eskisehir. Gezerim, yürürüm, ciborek yerim, gondola binerim 😇 tekrar binerim trene uyurum hahaha 2.5 saat uyku ve evdeyim 😁😁

Back